Скайп свалки, уаааау...Orange.LabeL написа:Преди около 1 час се запознах с една много яка мома по скайпа,дето уж много ме харесвала от доста време.Момата е страшна.Писахме си.Говориме щяла да ме нацелува ако ме види,некфи глупости,обаче аз истърсих некфа простотия и сега пак съм на сухо(поне за сега),ще видиме утре какво ще стане
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
TheGuardian
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
- Dr Zombayo
- Pеnnywise9198
Bah maamuu...Oshte edna bezsynna nosht.Do sega preprochitah vtorata chast na "Chetiri sled polunosht" na S.King i chakah malko po-svetlo da stane.Inache sutrinta e perfe!Zakusvam si s Musakata ot snoshti + Airan+Nescafe...Idiliq.Sled malko otivam da gledam "White Man Can't Jump" :PP(za poreden pyt).
P.P.Sry za latinicata
P.P.Sry za latinicata
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
- Pеnnywise9198
Debilniqt mi bratovchet e nadul kondio i nemoga edna chekiq da si napatkam zaradi nego...Vmomenta se molq da go iznasili harry potter/Frodo/ ili Neo ot matricata
P.P.I uchitelq Yoda shte svyrshi rabota!1!!!1!
P.P.I uchitelq Yoda shte svyrshi rabota!1!!!1!
Тук долу всички се реем....
Eeeee бахти мамата пак нямам пари а трябва да вземам 4-5 двд-та и 1-2 сиди-та освен това и новия брой на гейм списанието което следя(имена не споменавам,писие мания не е обаче) е излязал че и него трябва да вземам.Тоя месец много съм зле с парите.Скуката е пълна,всеки от квартала е или на море или на село - само аз сам
Немога да спя нощем,лягам към 2-3 ставам в 6.Шибана жега и ремонта в нас бтв.Нито има какво да се играе нито да се гледа.Между впрочем има какво да се играе ама сам е голяма брада ако имаше с кой едно ко-опче да напрайм да пийнем да хамнем и кеф баце ама нема
Навън е 40-45 градуса на сянка,един път да пекне дъжд много ще напрай.Сега ще изгледам Ал Гънди по фокс лайфа после сигурно УоУ малко и така.Дис съмър съкс фор ми
(фор нау) 
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Мда... скука и жега. Прибрах се от село, отново в мръсната и гадна София и сега включвам сякви видове охладителни тела към компа и към мене да не прегрее той и да не умра аз от жега... И само чакам да стане 7-8 да може да се излезе и се мятам на дъската и ше ходя да подскачам, вероятно на НДК... Айде да идва тва тъпо море че вече не издържам :/
- Dr Zombayo
- ---
- Обратна връзка:
Да не е бил Мерлин Менсън (или както там му беше първото име)?Brain написа:Лично аз не си направих труда да го догледам. Изключително бозава работа. Една от главните героини приличаше на Пеньо...Dr Zombayo написа:Аз направих голямата грешка да гледам Hostel II. Има голяма грешка. Супер-тъп филм, даже не ми направи никакво впечатление(освен накрая). Язък за коефициента ми
В момента праскам простотии във форума на Gamespot.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
This is one ugly bitch...Brain написа:мини руло написа:Да не е бил Мерлин Менсън (или както там му беше първото име)?Brain написа: Лично аз не си направих труда да го догледам. Изключително бозава работа. Една от главните героини приличаше на Пеньо...
В момента праскам простотии във форума на Gamespot.
http://imdb.com/name/nm0000525/
|
|
| 
With really weird boobies...Orange.LabeL написа:This is one ugly bitch...Brain написа:мини руло написа: Да не е бил Мерлин Менсън (или както там му беше първото име)?
http://imdb.com/name/nm0000525/
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Вчера се върнах от море и честно да ви кажа такава жега там нямаше. Супер си прекарах, последната вечер се понапих ама здраве да е
. Сега друснах един Хайнекен и усещам как ще си взема още един. Не съм спал като хората 10 дни и смятам да поправя тази грешка
.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Опааа.. и аз нагъвам ракийката сега
Пусто да е таз Пещерска няма нищо общо с гадната домашна вчера
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
The Chameleon написа:Опааа.. и аз нагъвам ракийката сега![]()
Е баш домашната няма нищо общо с гнусната Пещерска :Р Друго си е Калугеровската Крушова, Ямболската Сливова, или Бургас 63
Иначе... днес - тренировка по пейнтбол - супер стана. После - климатик и филми. ШАЙЗЕ !! Ако капнат кинти от бач - още тренировки
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Адаш, повярвай таз домашна не ти трябва :Д
Майка ми я смесила по женски с водица, и изобщо е голяма бръдъ. Пия вода със спирт, ужс.
Майка ми я смесила по женски с водица, и изобщо е голяма бръдъ. Пия вода със спирт, ужс.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq