Dragon Age II
Re: Dragon Age II
Ами той autoattack-а млати по петима.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Ахах, някак гот ми стана като се разбра, че въпреки всички трудности, изпитания и т.н. героят на Ферелдън е просто една от пионките на Флемет. Не, че не беше загатнато досега, но просто ме изкефи... 
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- shub niggurat
- Обратна връзка:
последния шот е от играта на друг език, не си го дебнал ти май
и как оцелява Carver ? не съм пробвал, но ...
джумерки
@indigo
0.0...най-сетне нещо по-секси
Но виждам и друго в шота-Братът на Шампиона не умира ли преди последният бос в демото?Как си го вкарал в последната битка?
0.0...най-сетне нещо по-секси
Но виждам и друго в шота-Братът на Шампиона не умира ли преди последният бос в демото?Как си го вкарал в последната битка?
Карвър оцелява ако Лорд Остробрад е маг, ако е воин или роуг, оцелява Бетани.
BioWare казват, че има начин да ги запазим и двамата, но ще видим в пълната версия, не в демото.
BioWare казват, че има начин да ги запазим и двамата, но ще видим в пълната версия, не в демото.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Най-вероятно ще има quick time event, нали майката на Хайке ти се сърди, че си ги оставил да се втурнат напред и е трябвало да ги защитиш.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Щях да играя маг, но брата яко ме дразни. Голяма дилема.
DJ Cat написа:Щях да играя маг, но брата яко ме дразни. Голяма дилема.
Lord Derp ли бе? Е че как не.
А всъщност мен ме кефи.
Лошото е, че уж канонически Хоук е маг. И от роулплей перспектива трябва да си избереш него. Да, ама как, когато и воинът, и роугът са направени адски готино?
За да бъда честен обаче, ще призная, че и в двойката маговете са направени изключително разрушителни. А и тежката броня на Хоук като маг (!) направо те привлича.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
То канона не е толкова важен, когато играеш играта.
Иначе предполагам, че това със сестрата/брата го правят защото ще има някакъв подсюжет, който ще се занимава с Кралската армия, и друг, който пък ще е за бащата на Hawke и магьосниците и като убиват по този начин единия или другия, се запазват и двата сюжета непокътнати.
Иначе предполагам, че това със сестрата/брата го правят защото ще има някакъв подсюжет, който ще се занимава с Кралската армия, и друг, който пък ще е за бащата на Hawke и магьосниците и като убиват по този начин единия или другия, се запазват и двата сюжета непокътнати.
Мне, не са мои шотовете.
Играта беше на около 90%, когато сървъра на Биоуеър ме изрита и не съм я пускал да се сваля.
Ще чакам пълната, струва ми се. Или може би уикенда ще поцъкам.
едит:
Мда, демото го минах и с трите класа за по-малко от час. Можеше повече контент да сложат, определено. Или да направят една малка арена специално за демото и един чалиндж колко време можеш да издържиш на вълните гадове.

Играта беше на около 90%, когато сървъра на Биоуеър ме изрита и не съм я пускал да се сваля.
Ще чакам пълната, струва ми се. Или може би уикенда ще поцъкам.
едит:
Мда, демото го минах и с трите класа за по-малко от час. Можеше повече контент да сложат, определено. Или да направят една малка арена специално за демото и един чалиндж колко време можеш да издържиш на вълните гадове.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Казвам го за трети път, но то е за тези които ще си купят играта, така че...
Ако играете демото, докато сте логнати в ЕА профила си, отключвате Hayder's Razor - двуръчен меч - за пълната игра.
Ако играете демото, докато сте логнати в ЕА профила си, отключвате Hayder's Razor - двуръчен меч - за пълната игра.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Няма да играя демото и няма да ви чета спойлерите тук. Спирам посещенията в темата докато не излезе играта. Тогава в редките моменти в които не играя (т.е. докато сера) ще влизам тук и ще чета и пиша

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Мен кво ме интересува цялата тая работа ?
The Grim Reaper написа: Спирам посещенията в темата докато не излезе играта.
Прииска ми се играта да не излезе никога
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Защо Роуга е толкова забавен клас?8 от 10 човека само с роугове ще я минат играта.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
Не е задължително. Въпреки че в Origins играех най-много с роуг, защото може да отключва капани, а и реално нямаше почти никаква разлика между него и воин, във втората част на играта двата класа се различават значително. Сега всъщност би ми доставило истинско удоволствие да я превъртя като воин, много по-забавен клас е.
Как ще кръстите своя Хоук? Изключая името Майк, де.
Как ще кръстите своя Хоук? Изключая името Майк, де.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Draksis написа:Как ще кръстите своя Хоук? Изключая името Майк, де.
Тони
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.