Jorix написа:Алминатора написа:Siedun написа:Близард направо ми паднаха в очите.Не мислят и грам за феновете, а само за пари.В рекламната си кампания казват, че можеш да играеш пълноценно и с 1-2 часа на ден-булшит.Не стига, че самото левелване изисква страшно много време ,но и за да влезеш в новите инстанции трябват десетки прикуестове и други шитни.Аз съм 70лвл и искам да се бия с Илидан, но за да го направя ,трябва да отида на всички останали рейдове и инстанции по няколко пъти(по много пъти)...А за това пък задъжително ти трябва добра гилдия.А ако си в добра гилдия трябва да играеш поне по 3-4 часа на ден при това във точно определено време.И това става в продължение на месеци.Защото за да идеш в 1 рейд трябва да си взел итемите от предишния...Наскоро наистина се убедих ,че тази игра е истински убиец на личен живот...
Таааааа, изках да кажа- не ,определно не сме готови....
Има една такава игра,дето пак е ММО,но без тези отрицателни черти на WoW.
Името и започва с G и завършва на uild Wars.
Мне гилд уорс е боза.Пробвах се да я играя като излезна ма не ме изкефи.Скоро играх некви 10 дена безплатни и пак не ме изкефи.
За толкова малко време нищо не става.Не можеш да се потопиш в разнообразния свят на Гилд Уарс-този,наситен с възходи и падения,с велики герои и страшни злодеи,с политически рокади и интриги.
А когато стигнеш до PvP-арените следва най-готиното.
Ще участваш в епични GvG битки,ще се опитваш да достигнеш до тъй мечтаният Hall of Heroes,ще млатиш нуубове в Random Arenas.
И всичко това изпълнено с огромна динамика и неочаквани обрати.
Арена Нет трябва да започнат да ми плащат.