Автор |
Съобщение |
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 22:51
Pileto написа: Scar написа: Прави сте донякъде но не изцяло.Прекуеста е пуснат за изпълнение още когато пуснаха пача 2.1.0 което ще рече преди 2 месеца.Това е достатъчно време за човек който не прекарва цялото си време пред компютъра да го мине.Гилдията Нихилум на сървъра Магтеридон е вече вътре и го чисти,бутнали са 5 боса,което доказва че не е толкова невъзможно.
По въпроса за екипировката:Една група приятели на нептулон ( гилдия Cursed ) за 3 часа стигат до принца в Каразан и за 4 убиват груул което не виждам как може да е много време да събереш екипировката.Същото е и с другите раидове и инстанции. Кои са тия приятели? Щот и аз съм от Cursed в момента Еми Furionll ми го разправя тва,я кажи ник да те потърся ако в момента си онлайн...
едит : Siedun
http://nihilum.eu/
Ето ти доказателството
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 23:19
Scar написа: Pileto написа: Scar написа: Прави сте донякъде но не изцяло.Прекуеста е пуснат за изпълнение още когато пуснаха пача 2.1.0 което ще рече преди 2 месеца.Това е достатъчно време за човек който не прекарва цялото си време пред компютъра да го мине.Гилдията Нихилум на сървъра Магтеридон е вече вътре и го чисти,бутнали са 5 боса,което доказва че не е толкова невъзможно.
По въпроса за екипировката:Една група приятели на нептулон ( гилдия Cursed ) за 3 часа стигат до принца в Каразан и за 4 убиват груул което не виждам как може да е много време да събереш екипировката.Същото е и с другите раидове и инстанции. Кои са тия приятели? Щот и аз съм от Cursed в момента Еми Furionll ми го разправя тва,я кажи ник да те потърся ако в момента си онлайн... едит : Siedun http://nihilum.eu/Ето ти доказателството
А Furionll го знам отдавна, скопо праихме BF с него. Ника ми е Painfall
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 23:41
Pileto написа: Scar написа: Pileto написа: Scar написа: Прави сте донякъде но не изцяло.Прекуеста е пуснат за изпълнение още когато пуснаха пача 2.1.0 което ще рече преди 2 месеца.Това е достатъчно време за човек който не прекарва цялото си време пред компютъра да го мине.Гилдията Нихилум на сървъра Магтеридон е вече вътре и го чисти,бутнали са 5 боса,което доказва че не е толкова невъзможно.
По въпроса за екипировката:Една група приятели на нептулон ( гилдия Cursed ) за 3 часа стигат до принца в Каразан и за 4 убиват груул което не виждам как може да е много време да събереш екипировката.Същото е и с другите раидове и инстанции. Кои са тия приятели? Щот и аз съм от Cursed в момента Еми Furionll ми го разправя тва,я кажи ник да те потърся ако в момента си онлайн... едит : Siedun http://nihilum.eu/Ето ти доказателството А Furionll го знам отдавна, скопо праихме BF с него. Ника ми е Painfall Е ся ще влеза да те аддна ако си още онлайн...
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 07:09
Jorix написа: Алминатора написа: Siedun написа: Близард направо ми паднаха в очите.Не мислят и грам за феновете, а само за пари.В рекламната си кампания казват, че можеш да играеш пълноценно и с 1-2 часа на ден-булшит.Не стига, че самото левелване изисква страшно много време ,но и за да влезеш в новите инстанции трябват десетки прикуестове и други шитни.Аз съм 70лвл и искам да се бия с Илидан, но за да го направя ,трябва да отида на всички останали рейдове и инстанции по няколко пъти(по много пъти)...А за това пък задъжително ти трябва добра гилдия.А ако си в добра гилдия трябва да играеш поне по 3-4 часа на ден при това във точно определено време.И това става в продължение на месеци.Защото за да идеш в 1 рейд трябва да си взел итемите от предишния...Наскоро наистина се убедих ,че тази игра е истински убиец на личен живот...
Таааааа, изках да кажа- не ,определно не сме готови.... Има една такава игра,дето пак е ММО,но без тези отрицателни черти на WoW. Името и започва с G и завършва на uild Wars. Мне гилд уорс е боза.Пробвах се да я играя като излезна ма не ме изкефи.Скоро играх некви 10 дена безплатни и пак не ме изкефи.
За толкова малко време нищо не става.Не можеш да се потопиш в разнообразния свят на Гилд Уарс-този,наситен с възходи и падения,с велики герои и страшни злодеи,с политически рокади и интриги.
А когато стигнеш до PvP-арените следва най-готиното.
Ще участваш в епични GvG битки,ще се опитваш да достигнеш до тъй мечтаният Hall of Heroes,ще млатиш нуубове в Random Arenas.
И всичко това изпълнено с огромна динамика и неочаквани обрати.
Арена Нет трябва да започнат да ми плащат.
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 08:18
Имам и УоУ и ГЛ нямам живот
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 14:00
Алминатора написа: Jorix написа: Алминатора написа: Siedun написа: Близард направо ми паднаха в очите.Не мислят и грам за феновете, а само за пари.В рекламната си кампания казват, че можеш да играеш пълноценно и с 1-2 часа на ден-булшит.Не стига, че самото левелване изисква страшно много време ,но и за да влезеш в новите инстанции трябват десетки прикуестове и други шитни.Аз съм 70лвл и искам да се бия с Илидан, но за да го направя ,трябва да отида на всички останали рейдове и инстанции по няколко пъти(по много пъти)...А за това пък задъжително ти трябва добра гилдия.А ако си в добра гилдия трябва да играеш поне по 3-4 часа на ден при това във точно определено време.И това става в продължение на месеци.Защото за да идеш в 1 рейд трябва да си взел итемите от предишния...Наскоро наистина се убедих ,че тази игра е истински убиец на личен живот...
Таааааа, изках да кажа- не ,определно не сме готови.... Има една такава игра,дето пак е ММО,но без тези отрицателни черти на WoW. Името и започва с G и завършва на uild Wars. Мне гилд уорс е боза.Пробвах се да я играя като излезна ма не ме изкефи.Скоро играх некви 10 дена безплатни и пак не ме изкефи. За толкова малко време нищо не става.Не можеш да се потопиш в разнообразния свят на Гилд Уарс-този,наситен с възходи и падения,с велики герои и страшни злодеи,с политически рокади и интриги. А когато стигнеш до PvP-арените следва най-готиното. Ще участваш в епични GvG битки,ще се опитваш да достигнеш до тъй мечтаният Hall of Heroes,ще млатиш нуубове в Random Arenas. И всичко това изпълнено с огромна динамика и неочаквани обрати. Арена Нет трябва да започнат да ми плащат. Както казах,имах ГВ и преди.Направих герои 20 лвл.Общо взето съм видял повечето от играта,и не струва.Но тв е мое мнение де въпрос на вкус...но все пак казвам че уоу и гилд уорс не могат да се сравняват.Ако играеш известно време уоу едва ли още ще си на същото мнение
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 14:03
Scar написа: Pileto написа: Scar написа: Прави сте донякъде но не изцяло.Прекуеста е пуснат за изпълнение още когато пуснаха пача 2.1.0 което ще рече преди 2 месеца.Това е достатъчно време за човек който не прекарва цялото си време пред компютъра да го мине.Гилдията Нихилум на сървъра Магтеридон е вече вътре и го чисти,бутнали са 5 боса,което доказва че не е толкова невъзможно.
По въпроса за екипировката:Една група приятели на нептулон ( гилдия Cursed ) за 3 часа стигат до принца в Каразан и за 4 убиват груул което не виждам как може да е много време да събереш екипировката.Същото е и с другите раидове и инстанции. Кои са тия приятели? Щот и аз съм от Cursed в момента Еми Furionll ми го разправя тва,я кажи ник да те потърся ако в момента си онлайн... едит : Siedun http://nihilum.eu/Ето ти доказателството
Наистина съм впечатлен...Ще ми се да имаше такива гилдии и в моя риалм.Само 1 гилдия е убивала Магтеридон пък да не говорим за другите рейдове .Постни едно линкче ако стигнат до Илидан .
П.П. Сега се сетих, че исках да ви попитам нещо.Искам да си сложа за аватар на скайпа аватара на 70лвл нощен елф роуг от форумите на Blizzard.Но незнам как...Не мога да избера картинката от скайп...Пък и не мога да я отворя.
http://forums.wow-europe.com/board.html ... 0020&sid=1
Ето линк да видите за какво става дума (ако не знаете де ).
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 09:10
Искам да ви питам за един мод.Като го сложиш и като тръгнеш някъде с грифон етц.. ти показва след колко време ще долетиш до там.Смятам че това е един много добър мод,но не мога да го намеря.
10х за линк
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 12:49
FlightTime е мода а линк не мога да ти дам в момента тъй като нещо се сбози нета и не мога да влизам в международни...
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 16:20
Има ли хора на Дуумхамър ? Там съм с елф роуг 36 левъл и драеней паладин 17 левъл
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 20:33
Има ли от даркспеър тука хора
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 19:25
А,бе да ви питам.Преди време бях намерил някъде из нета,че ако си алианс със необходимата репутация към некакви тролове(Едикакъв си Tribe),можеш да си вземеш раптор за маунт.Истина е,защото в Кийт лично съм виждал Палли с раптор.
Дайте линк да видя как ставаше и да се опитам и аз да взема.
100х
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 19:44
Мисля, че говориш за Zandalaar Tribe.Поправете ме ако греша, но раптора може да се вземе само от дроп в зг.От 3тия или 4тия бос май беше.Дроп рейта е много,много малак.От 7 месеца вов съм виждал само веднъж такъв раптор в Алтерак Валей.И мисля, че репутацията кам Zandalaar Tribe ти трябва само за да можеш да вземеш частите от сета, който се дропи в зг.Аз взех бронята там, но така и не събрах достатъчно репутация .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 00:36
Абе хора имам един въпрос.Днеска с гилда ми правихме кара,убихме Shade of Aran и се засилихме към Шах евента.Сичко точно,на мене мие за първи път и не знам за кво стаа въпрос тея от раида викат : "нема се коркаш бате тва са фрии епикс".
Та убаво отиваме там аз си фащам фуутмен ( пешка ) да управлявам обаче глей кво става.Квото и да кликна не мога да мърдам.Чудя се кво става,и пиша на един от реида " Абе брат пет бар ли ми тряя за да го управлявам тоя моя войник " ,той вика : "Да"...
Проблема е че използвам БарТендер3 и не знам как да си напрая пет бара а ми е спешно,защото в понеделник се формира 2рата група за Кара,и не искам да се излагам пак.Ако някой знае как да го напрая да ми каже плс.Мерси предварително...
Тъпото беше че взех добър епик,и ся ме гложди съвестта че не съм го заслужил ;(
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Gaaaa
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 21:35
Здравейте.
Искам да ви представя моя сървър - Word Pig , тои поддържащ версиите 2.1.0 и 2.1.1 .
Пуснах го съвсем скоро и почти няма хора. Нисък лаг и без крашове. XP & Drop rate: Hight.
Има сложени вендори в Storwind и Ogrimar
Всяка семица ще се провеждат евенти и раидове , както и ъпдеити по емулатора .
Сървърната машина е много добра !
Сайт: http://80.253.52.88/
Форум: http://wowpigserver.11.forumer.com/
Realmlist: set realmlist 80.253.52.88
Eлате и се присаединете кам нас , мисля 4е ще останите доволни !
|
|
|
|
|
DestroY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 10:41
това мисля че е тема за ОРИГИНАЛНИЯ сървър
и двете имена си ги сбъркал StorMwind OrgrimMar !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 11:01
Само забележи как е написал другите неща:
Drop rate: Hight Screens & Moves If you have eny screnn's or moves for wow Post Here !! Raid end Duel's
Ехехехе
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 11:10
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 11:11
Welcome to Word Pig Server
Xp , Drop Rate : Very High t
Level Cap : 70
Up Time : 24/7
Acount Page : http://80.253.52.88/index.html
You need Game Version : WoW 2.1.0 end 2.1.1
If you have eny question :
Admin : Gaaaa
Or PM here !
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|