Mass Effect 3
- gambit_12
- В момента играе: Мнооооого неща
Re: Mass Effect 3
Ами Вещера имаше избор, но по това не може да се сравнява с МЕ, която на 30 сек трябва да избираш нещо. А пък не знам, може и да си прав
I reject you reality and substitude my one
Абе недей говори глупости моля ти се бе. Във Вещера 1/3 от играта ти е различна в зависимост какъв избор направиш в първия Акт, да не говорим че след това пак постоянно избираш. В МЕ единствените избори които правих са дали да играя играта вечера или през деня. Колко време да и отделя преди да ми доскучае. И има ли смисъл да си пазя сейфовете. Това ми бяха всичките избори, като не броим финала, който се опитва да компенсира 20 часа праволинейност.
- gambit_12
- В момента играе: Мнооооого неща
Човек, май не си особеноголям фен на Mass Effect
I reject you reality and substitude my one
Фен съм на реалистичния поглед на нещата. МЕ е добра игра, в която правото ти на избор е минимално, като за РПГ.
Точно. Завършеците най-вероятно ще са комбинация от 3-4 бинарни избора, които не са свързани помежду си а ла 16те края на The Witcher 2.DJ Cat написа:Тая простотия вече е толкова банална. Вещера 2 знаеш ли колко завършека си мисле че има ? Над 10, а в реалността са 2. Тук ти гарантирам, че ще е пак така.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
На мен и два завършека ми стигат ако трябва да съм честен , стига да са изпипани като хората.Макар че след като изиграх двойката не храня особенни надежди и съм на почти 100% убеден че ще видим Мас Ефект 2.5 , т.е. все повече екшън и по-малко РПГ.Двойката беше абсолютен боклук на почти всяко ниво , но се продаде добре , а явно "интереса клати феса" е актуалната филосифия в Байоуеър в момента.Жалко за потенциала, който имаше поредицата.Единицата беше страхотна игра , а двойката беше превърната в Гиърс ъф Уор с диалози само и само ограничения хАмерикански тийнейджър да може да я играе преди да завърши колеж.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Влязох във форумите на bw
видях
alt+F4
видях

alt+F4
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
freeman8692
Чудя се дали Алианса ще национализира Normandy SR-2 от Cerberus в Mass Effect 3?
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Малко информация за Вега - http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_E ... Conviction
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Това беше странно. Информацията си е информация. Който иска, да си я гледа. Все пак, http://www.teenproblem.net/ е работещ форум в който лесно можеш да покажеш нуждата да обиждаш случайни хора. Народа е беден и очевидно е наточил зъбкиDJ Cat написа:Ooo yee ще чета комикс за персонаж от играта, вместо да се запозная с него в самото заглавие. Няма да ти казвам че си най-тъпото същество на света, защото с всеки ден дълбаеш остро надолу и подобряваш рекорда си. Човече ти си bodywaste в пълния смисъл на думата.
Един въпрос към PCM, ако въобще го прочетат:
Защо не правите качествени теми и анкети на които да обърнем внимание? В крайна сметка, форума на PCM е като домашен любимец. Освен да го храниш, трябва да го поддържаш, да си играеш с него и да изпитваш някаква симпатия към него. Не съм виждал по-зле поддържан форум от години.
ЕДИТ: Я, нова страница. Да не я усирам си слагам откровението в псойлер, да не ревете после.
Spoiler for :
-
freeman8692
Тука май все повече "интелектуалци" започват да излагат гениалните си тези

- Ghost_Leader
Абе горе долу казано така се приема.
Абе вие жалки ПЕДЕРАСИ пак ли почнахте да осирате бе??
Абе вие жалки ПЕДЕРАСИ пак ли почнахте да осирате бе??
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
- Ghost_Leader
- Ghost_Leader
Странно,клипът беше качен от EAvision.И все пак ето работещ линк:->Изход<- написа:видеото го нямаGhost_Leader написа:Galaxy At War System
видеото го няма
видеото го няма
Mass Effect 3 Multiplayer Video (HD 720p)
Not bad, not bad at all.......
Spoiler for :
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!