Абе недей говори глупости моля ти се бе. Във Вещера 1/3 от играта ти е различна в зависимост какъв избор направиш в първия Акт, да не говорим че след това пак постоянно избираш. В МЕ единствените избори които правих са дали да играя играта вечера или през деня. Колко време да и отделя преди да ми доскучае. И има ли смисъл да си пазя сейфовете. Това ми бяха всичките избори, като не броим финала, който се опитва да компенсира 20 часа праволинейност.
gambit_12
28 Авг 2009 17:26 Мнения: 225 Местоположение: Варна
В момента играе: Мнооооого неща
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 14 Сеп 2011 21:38
Човек, май не си особеноголям фен на Mass Effect
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
Фен съм на реалистичния поглед на нещата. МЕ е добра игра, в която правото ти на избор е минимално, като за РПГ.
->Изход<-
Публикувано на: 15 Сеп 2011 00:01
DJ Cat написа:
Тая простотия вече е толкова банална. Вещера 2 знаеш ли колко завършека си мисле че има ? Над 10, а в реалността са 2. Тук ти гарантирам, че ще е пак така.
Точно. Завършеците най-вероятно ще са комбинация от 3-4 бинарни избора, които не са свързани помежду си а ла 16те края на The Witcher 2.
Публикувано на: 15 Сеп 2011 00:30
На мен и два завършека ми стигат ако трябва да съм честен , стига да са изпипани като хората.Макар че след като изиграх двойката не храня особенни надежди и съм на почти 100% убеден че ще видим Мас Ефект 2.5 , т.е. все повече екшън и по-малко РПГ.Двойката беше абсолютен боклук на почти всяко ниво , но се продаде добре , а явно "интереса клати феса" е актуалната филосифия в Байоуеър в момента.Жалко за потенциала, който имаше поредицата.Единицата беше страхотна игра , а двойката беше превърната в Гиърс ъф Уор с диалози само и само ограничения хАмерикански тийнейджър да може да я играе преди да завърши колеж.
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 24 Сеп 2011 17:39
Влязох във форумите на bw видях alt+F4
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Danivanov
13 Фев 2010 00:49 Мнения: 391 Местоположение: Люлин, София, България
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 07 Окт 2011 20:34
DJ Cat написа:
Ooo yee ще чета комикс за персонаж от играта, вместо да се запозная с него в самото заглавие. Няма да ти казвам че си най-тъпото същество на света, защото с всеки ден дълбаеш остро надолу и подобряваш рекорда си. Човече ти си bodywaste в пълния смисъл на думата.
Това беше странно. Информацията си е информация. Който иска, да си я гледа. Все пак, http://www.teenproblem.net/ е работещ форум в който лесно можеш да покажеш нуждата да обиждаш случайни хора. Народа е беден и очевидно е наточил зъбки
Един въпрос към PCM, ако въобще го прочетат: Защо не правите качествени теми и анкети на които да обърнем внимание? В крайна сметка, форума на PCM е като домашен любимец. Освен да го храниш, трябва да го поддържаш, да си играеш с него и да изпитваш някаква симпатия към него. Не съм виждал по-зле поддържан форум от години.
->Изход<-
Публикувано на: 07 Окт 2011 23:11
ЕДИТ: Я, нова страница. Да не я усирам си слагам откровението в псойлер, да не ревете после.
Spoiler for :
Да ви еба майката на всичките бе, как може да пишете в темата за тая боза МЕ3 че и фен комикси да ми чете, ало, що не нарвите нещо по-смислено и ползотворно, примерно да се изсерете ?(не задължително в интернет)
Пу да еба, сега да ви кажа какво мисля по важните въпроси за тоя боклук МЕ3. ЕА са педали, ама на байоуеър им хареса да ги ебат, за това че не ги съжалявайте, големия хуй им влиза доволно. Вега или квото е там е долен хермафродит и само като му чуя името и си викам "Бйоуеър, да ви еба майката смотана, само безлични персонажи правите и лапате пишки". Второ: Всеки писал в темата е педал Трето. Котко, какво става с тебе бе, напоследък си дори забавен Не се възгордявай, за мен винаги ще си останеш гей (и в трите смисъла дето ги изписа :Д) Четвърто: Това за фенилкетонурията е брутално, дееееба.
ПЕТО И НАЙ-ВАЖНО Ей лимбо, нюфаг нещастен, кво си разбрал ти бе? От вчера във форума и разбрал нещо! Единственото, което трябва да разбереш че, че си тъп педал и нямаш място тук, деба шибаняка смотан. От скори си тука и скоро ще си тръгнеш, нюфагче И ако по някаква случайност другата седмица по това време си още във форума лично ще те изгоня, дебил. тл;др всички сте педали
Публикувано на: 08 Окт 2011 18:49
Тука май все повече "интелектуалци" започват да излагат гениалните си тези
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 11 Окт 2011 11:11
Абе горе долу казано така се приема.
Абе вие жалки ПЕДЕРАСИ пак ли почнахте да осирате бе??
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 06 Ное 2011 12:28
Not bad, not bad at all.......
Spoiler for :
Aбе пак ли ще се сканира бе...........
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения