Draksis написа:Доктора:
А аз го смятам за крачка напред.
Tiny беше така любезен да предостави картина, на която има сравнение между всички игри на BioWare и клишетата, които се съдържат в тях. В продълженията на двата продукта Mass Effect и Dragon Age се забелязва лек полъх на старание да се откъснат от този шаблон, за който стана дума преди страница. За някои хора това може и да граничи с богохулство, защото не биха искали по никакъв начин BioWare да кривнат от "правия път", но аз ще кажа само едно - с лека ръка бих понесъл истински ПРОВАЛ от тяхна страна, ако това им даде възможността да се поучат от грешките си и за в бъдеще да ни поднасят ОЩЕ по-добри RPG-та, научени от горчивия си опит.
Не знам защо,но поста ти ме накара да се засмея.На глас.И то доста шумно.
Донякъде си прав.Но защо,по дяволите,не послушат старата поговорка:"Ако не е счупено,не го поправяй".Оrigins беше най-добрата ролева игра,която бяхме виждали от доста време.Изключително много се раздразних на този нов герой с звучното име Ястреба(к'во пък,ще го преведа).Не стига,че не може да променяме външния му вид(това може да е грешна информация,сори) ами и най-клишираният тип герой.Знаеш,за какво говоря.
Онзи тип,който може да помете цяла група орки с един замах на острието си докато убива огре с огнени топки.
П.С Много искам да купя Dragon Age:Origins Ultimate Edition,но навсякъде е изчерпано количеството.Някакви идеи?