Респект и уважение.Радвам се че има кой да дава информациа за пачовете
Command&Conquer 3:Tiberium Wars
- FrAnTic1bg
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Беше проблем и то от големите но чак толкова ... иначе принципно риплеи не гледам, играя във официалните сърварите и ми е ясно шашовете къде бяха ...FrAnTic1bg написа:The Dutch - риплеи гледаш ли? Повечето от хората в 1.04 се оплакваха че дори нубовете можеха да спечелят игра само натискайки върху иконката на Скорп танка. И така си беше.
За 1.05 нямам думи. Мамка му ТАКА трябваше да пусната играта! Стана лудница
Както и да е след този пач както казвах направо се преродих сега има тактика съспенс абе който го е играл знае ...
- FrAnTic1bg
Края на ГиДиАй кампанията... с оня пилота и мутантката...FrAnTic1bg написа:Абе не че нещо споил, ама тая част с Кейн в която той умира нещо ми се губи...admin's minion написа:OMG завърших кампанията и .... Кейн умирааааааа. НЕееееееееееееее.... как стана това!!?1!!?единайсе!
А да знаете дали се очаква аддон или нещо такова скоро?
- FrAnTic1bg
А ти говориш за Тибериън Сън. Еми както виждаш, още си живурка юнака. В 3тата част си е жив та ушите му пукатadmin's minion написа:Края на ГиДиАй кампанията... с оня пилота и мутантката...FrAnTic1bg написа:Абе не че нещо споил, ама тая част с Кейн в която той умира нещо ми се губи...admin's minion написа:OMG завърших кампанията и .... Кейн умирааааааа. НЕееееееееееееее.... как стана това!!?1!!?единайсе!
А да знаете дали се очаква аддон или нещо такова скоро?
То и аз играя във официалните сървъри (горд собственик на Кейн Едишън, въпреки че съм гаден Жидиаец), но си гледкам риплеи на уродите дето печелят насам натам. Ако искаш да станеш по-добър ( в което не се съмнявам) т'ва е пътя - с игра и яко риплеи. От опит казвам ( не за ЦнЦ3 де, нуб съм още)The Dutchman написа:
Беше проблем и то от големите но чак толкова ... иначе принципно риплеи не гледам, играя във официалните сърварите и ми е ясно шашовете къде бяха ...
Sic vic pacem parabellum.
Верно не съм написал за коя част иде речFrAnTic1bg написа:А ти говориш за Тибериън Сън. Еми както виждаш, още си живурка юнака. В 3тата част си е жив та ушите му пукатadmin's minion написа:Края на ГиДиАй кампанията... с оня пилота и мутантката...FrAnTic1bg написа: Абе не че нещо споил, ама тая част с Кейн в която той умира нещо ми се губи...![]()
А ще има ли аддон скоро? Да знам дали да го чакам и тогава да се захващам или направо отсега
- FrAnTic1bg
Мили боже!!! Все едно играя нова игра! Пача е лудница и определено с него вече Тибериум Уорс се превръща в най-добрата стратегия на всички времена! Най-много от всичко обаче ме кефи това с левия бутон на мишката - класика
Всичко е перфектно, но все пак все още има едни безполезен юнит в играта - Бийм Кенъна. По-грозен, тъп и набързо скалъпен юнит в стратегия не съм виждал и не знам просто колко дълго още ще издържа преди да нахраня ЕА по пощата задето са го набутали в играта 
C.A.B.A.L's last words: Our directives must be reassessed...
- FrAnTic1bg
Бе незнам за грозното и набързо скалъпеното, но биим кенъна не е хич безполезен, особено след пача.Xor написа:Всичко е перфектно, но все пак все още има едни безполезен юнит в играта - Бийм Кенъна. По-грозен, тъп и набързо скалъпен юнит в стратегия не съм виждал и не знам просто колко дълго още ще издържа преди да нахраня ЕА по пощата задето са го набутали в играта
Sic vic pacem parabellum.
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Бе добър да ставам ... аз съм на едно прилично ниво, не я играя за спорта а за кефа ...FrAnTic1bg написа:А ти говориш за Тибериън Сън. Еми както виждаш, още си живурка юнака. В 3тата част си е жив та ушите му пукатadmin's minion написа:Края на ГиДиАй кампанията... с оня пилота и мутантката...FrAnTic1bg написа: Абе не че нещо споил, ама тая част с Кейн в която той умира нещо ми се губи...![]()
То и аз играя във официалните сървъри (горд собственик на Кейн Едишън, въпреки че съм гаден Жидиаец), но си гледкам риплеи на уродите дето печелят насам натам. Ако искаш да станеш по-добър ( в което не се съмнявам) т'ва е пътя - с игра и яко риплеи. От опит казвам ( не за ЦнЦ3 де, нуб съм още)The Dutchman написа:
Беше проблем и то от големите но чак толкова ... иначе принципно риплеи не гледам, играя във официалните сърварите и ми е ясно шашовете къде бяха ...
няма смилъл от една игра ако не я Enjoy-ваш когато я играеп ... преди играех Dow за победите почти нямах загуба и след някакво време айде омръзна и ънистал ... втора такава грешка не правя
@-admin's minion мини и Firestorm пак ,че го видиш кейн
Между другото видяхте ли, че в новия пач има една промяна, която не беше отбелязана в списъка с промените - Венъмите вече не струват по 700, а по 900! Според мен това е доста добра промяна, защото преди всеки можеше да спами хеликоптерчета като побъркан.
П.С. - Пач 1.05 рулс!
П.С. - Пач 1.05 рулс!
Между другото, струва ми се, че флейм танковете са леко имба след пача - прекалено силни са. Сбих един скорпион с един флейм и скорпиона би, но остана на супер-малко кръв. А нали уж флеймовете са слаби срещу машини... Да не говорим, че 2 флейма изсмукват всяка сграда за секунда!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Мда и аз това забелязах не мога да изнеса нод при определение че тои има 5 рокет отрядаTetragrammaton написа:Ако го кажеме така, с цялата нова пехота мамута заминава в траш кена за рецик, както всички по-големи железарии ...Ignatio Moebius написа:Мамута му е майката
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There