Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 15:47
Много ти благодаря човек
Респект и уважение.Радвам се че има кой да дава информациа за пачовете
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
FrAnTic1bg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 17:10
The Dutch - риплеи гледаш ли? Повечето от хората в 1.04 се оплакваха че дори нубовете можеха да спечелят игра само натискайки върху иконката на Скорп танка. И така си беше.
За 1.05 нямам думи. Мамка му ТАКА трябваше да пусната играта! Стана лудница
___________________________________ Sic vic pacem parabellum.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 19:27
Мерси много за крака бате. Сега ще поджиткам с новия пач и утре ще си дам мнението.
___________________________________ C.A.B.A.L's last words: Our directives must be reassessed...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 20:26
FrAnTic1bg написа: The Dutch - риплеи гледаш ли? Повечето от хората в 1.04 се оплакваха че дори нубовете можеха да спечелят игра само натискайки върху иконката на Скорп танка. И така си беше. За 1.05 нямам думи. Мамка му ТАКА трябваше да пусната играта! Стана лудница
Беше проблем и то от големите но чак толкова ... иначе принципно риплеи не гледам, играя във официалните сърварите и ми е ясно шашовете къде бяха ...
Както и да е след този пач както казвах направо се преродих сега има тактика съспенс абе който го е играл знае ...
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
FrAnTic1bg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 23:42
admin's minion написа: OMG завърших кампанията и .... Кейн умирааааааа. НЕееееееееееееее.... как стана това!!?1!!?единайсе!
А да знаете дали се очаква аддон или нещо такова скоро?
Абе не че нещо споил, ама тая част с Кейн в която той умира нещо ми се губи...
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 23:43
FrAnTic1bg написа: admin's minion написа: OMG завърших кампанията и .... Кейн умирааааааа. НЕееееееееееееее.... как стана това!!?1!!?единайсе!
А да знаете дали се очаква аддон или нещо такова скоро? Абе не че нещо споил, ама тая част с Кейн в която той умира нещо ми се губи...
Края на ГиДиАй кампанията... с оня пилота и мутантката...
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
FrAnTic1bg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 00:22
admin's minion написа: FrAnTic1bg написа: admin's minion написа: OMG завърших кампанията и .... Кейн умирааааааа. НЕееееееееееееее.... как стана това!!?1!!?единайсе!
А да знаете дали се очаква аддон или нещо такова скоро? Абе не че нещо споил, ама тая част с Кейн в която той умира нещо ми се губи... Края на ГиДиАй кампанията... с оня пилота и мутантката... А ти говориш за Тибериън Сън. Еми както виждаш, още си живурка юнака. В 3тата част си е жив та ушите му пукат The Dutchman написа: Беше проблем и то от големите но чак толкова ... иначе принципно риплеи не гледам, играя във официалните сърварите и ми е ясно шашовете къде бяха ...
То и аз играя във официалните сървъри (горд собственик на Кейн Едишън, въпреки че съм гаден Жидиаец), но си гледкам риплеи на уродите дето печелят насам натам. Ако искаш да станеш по-добър ( в което не се съмнявам) т'ва е пътя - с игра и яко риплеи. От опит казвам ( не за ЦнЦ3 де, нуб съм още)
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 00:24
FrAnTic1bg написа: admin's minion написа: FrAnTic1bg написа: admin's minion написа: OMG завърших кампанията и .... Кейн умирааааааа. НЕееееееееееееее.... как стана това!!?1!!?единайсе!
А да знаете дали се очаква аддон или нещо такова скоро? Абе не че нещо споил, ама тая част с Кейн в която той умира нещо ми се губи... Края на ГиДиАй кампанията... с оня пилота и мутантката... А ти говориш за Тибериън Сън. Еми както виждаш, още си живурка юнака. В 3тата част си е жив та ушите му пукат
Верно не съм написал за коя част иде реч Новата на мога да я играя на мойто РС, ама ще мина и там мисииките. А как точно е оживял? Знам че е жив, но там доста гадно го пробождат....
А ще има ли аддон скоро? Да знам дали да го чакам и тогава да се захващам или направо отсега
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
FrAnTic1bg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 00:28
Нищо не казват засега за адд он, ма ме съмнява да няма. Иначе за Кейн нищо не се знае - просто цъфва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 08:56
Мили боже!!! Все едно играя нова игра! Пача е лудница и определено с него вече Тибериум Уорс се превръща в най-добрата стратегия на всички времена! Най-много от всичко обаче ме кефи това с левия бутон на мишката - класика Всичко е перфектно, но все пак все още има едни безполезен юнит в играта - Бийм Кенъна. По-грозен, тъп и набързо скалъпен юнит в стратегия не съм виждал и не знам просто колко дълго още ще издържа преди да нахраня ЕА по пощата задето са го набутали в играта
___________________________________ C.A.B.A.L's last words: Our directives must be reassessed...
|
|
|
|
|
FrAnTic1bg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 09:59
Xor написа: Всичко е перфектно, но все пак все още има едни безполезен юнит в играта - Бийм Кенъна. По-грозен, тъп и набързо скалъпен юнит в стратегия не съм виждал и не знам просто колко дълго още ще издържа преди да нахраня ЕА по пощата задето са го набутали в играта
Бе незнам за грозното и набързо скалъпеното, но биим кенъна не е хич безполезен, особено след пача.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 14:52
FrAnTic1bg написа: admin's minion написа: FrAnTic1bg написа: admin's minion написа: OMG завърших кампанията и .... Кейн умирааааааа. НЕееееееееееееее.... как стана това!!?1!!?единайсе!
А да знаете дали се очаква аддон или нещо такова скоро? Абе не че нещо споил, ама тая част с Кейн в която той умира нещо ми се губи... Края на ГиДиАй кампанията... с оня пилота и мутантката... А ти говориш за Тибериън Сън. Еми както виждаш, още си живурка юнака. В 3тата част си е жив та ушите му пукат The Dutchman написа: Беше проблем и то от големите но чак толкова ... иначе принципно риплеи не гледам, играя във официалните сърварите и ми е ясно шашовете къде бяха ...
То и аз играя във официалните сървъри (горд собственик на Кейн Едишън, въпреки че съм гаден Жидиаец), но си гледкам риплеи на уродите дето печелят насам натам. Ако искаш да станеш по-добър ( в което не се съмнявам) т'ва е пътя - с игра и яко риплеи. От опит казвам ( не за ЦнЦ3 де, нуб съм още)
Бе добър да ставам ... аз съм на едно прилично ниво, не я играя за спорта а за кефа ...
няма смилъл от една игра ако не я Enjoy-ваш когато я играеп ... преди играех Dow за победите почти нямах загуба и след някакво време айде омръзна и ънистал ... втора такава грешка не правя
@-admin's minion мини и Firestorm пак ,че го видиш кейн
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 14:59
Между другото видяхте ли, че в новия пач има една промяна, която не беше отбелязана в списъка с промените - Венъмите вече не струват по 700, а по 900! Според мен това е доста добра промяна, защото преди всеки можеше да спами хеликоптерчета като побъркан.
П.С. - Пач 1.05 рулс!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 15:01
На мен са ми по 800
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 19:20
Не знам, изтеглих пача който ти ми даде и са по девет стотака там Ама мене повече ми допада 900 де, защото 800 според мен е малко.
Между другото, струва ми се, че флейм танковете са леко имба след пача - прекалено силни са. Сбих един скорпион с един флейм и скорпиона би, но остана на супер-малко кръв. А нали уж флеймовете са слаби срещу машини... Да не говорим, че 2 флейма изсмукват всяка сграда за секунда!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 22:03
Мамута му е майката
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 23:14
Ignatio Moebius написа: Мамута му е майката
Ако го кажеме така, с цялата нова пехота мамута заминава в траш кена за рецик, както всички по-големи железарии ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 08:07
^
Абе нещо не ми харесва колко е новия рейндж на ракетните пехоти - тия пуцат през целия екран ебати! Това не е реалистично.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 13:13
Tetragrammaton написа: Ignatio Moebius написа: Мамута му е майката Ако го кажеме така, с цялата нова пехота мамута заминава в траш кена за рецик, както всички по-големи железарии ...
Мда и аз това забелязах не мога да изнеса нод при определение че тои има 5 рокет отряда
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|