Какво играете в момента ?
- Мастър Люх
 - В момента играе: ❚█══█❚

Re: Какво играете в момента ?
Аз я играх лятоска ама ми омръзна вече.Мастър Люх написа:Nqkoi tuka igrae li Overwatch?
тежки нокаути

- 
				Serious Sam
 - Горд Пролетарий
 - В момента играе: Serious Sam
 - Обратна връзка:

- 
				Serious Sam
 - Горд Пролетарий
 - Обратна връзка:

В тесните коридори на втория чаптър е мн полезна, когато те подгонят над десет врага наведнъж - тръгвам да бягам, паля два firewall-a и само гледаш как ти скача XP-то.
Иначе съм на светлинни години от rpg nerd, грешки са повече от възможни в екипировката, но предметите с които съм екипиран дават най-добрата комбинация към момента. А що се касае до магиите - уча всяка една книга, която ми падне.

Иначе съм на светлинни години от rpg nerd, грешки са повече от възможни в екипировката, но предметите с които съм екипиран дават най-добрата комбинация към момента. А що се касае до магиите - уча всяка една книга, която ми падне.
¯\_(ツ)_/ ¯

Много ясно, че firewall на warrior! И chainlighting и nova! Всичко!

We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!

Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- 
				Serious Sam
 - Горд Пролетарий
 - Обратна връзка:

Nope, нелегалния задава тъпи въпроси 

We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?

- 
				Serious Sam
 - Горд Пролетарий
 - Обратна връзка:

Искам да кажа, че вече съм на 14-то ниво и огнената стена е повече от ефикасна. Уви, появиха се Steel Lord-ове и некви сукубки, дето са резистентни на огън, но пък други видове сукубки си горят повече от прилично.  

¯\_(ツ)_/ ¯

Тая тема е позамряла, така че:
For Honor
Darksiders 2
Legend of Zelda: Breath of the Wild
Oceanhorn

For Honor
Darksiders 2
Legend of Zelda: Breath of the Wild
Oceanhorn

- 
				VALEN7INVS
 - Цар
 - Обратна връзка:

Впрочем и аз неотдавна си взех Darksiders I и II ремейковете. Също пъцам и Neverwinter, защото всъщност май е готски. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS

EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Кой невъруинтер?

E, MMO-то, няма да е NWN щом е изненаданmoroel написа:Кой невъруинтер?

Аз продължавам да разпределям малкото си игрово време между ESO и BDO. И двете ми харесват много по свой си начин, а ако можех да комбинирам силните им страни в едно ммо, вероятно нямаше да пипна друга игра, никога повече хахаха.
Мислех да си купя FM2017, тъй като е първата от CM1, която не съм играл. Обаче сезонът доста напредва, а тия педали твърдо държат на цена 55 евро. Та или ще изчакам оферта, или ще се метна директно на FM2018 след няколко месеца. (не бих си купил нещо от G2A)

Мислех да си купя FM2017, тъй като е първата от CM1, която не съм играл. Обаче сезонът доста напредва, а тия педали твърдо държат на цена 55 евро. Та или ще изчакам оферта, или ще се метна директно на FM2018 след няколко месеца. (не бих си купил нещо от G2A)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Гипо,понеже нямам идея от БДО,осен,че съм виждал ин ютуб,че е красива,кажи какви са и силните страни спрямо ТЕСО?И откъм история как е?
Иначе относно невъруинтер ммо-то.Пред го поиграх бая.Много ми хареса клас дизайна и комбата.За съжaление обаче модул след модул,монетаризацията и гринда стават все по-зле,което ме и отказа.

Иначе относно невъруинтер ммо-то.Пред го поиграх бая.Много ми хареса клас дизайна и комбата.За съжaление обаче модул след модул,монетаризацията и гринда стават все по-зле,което ме и отказа.
И аз съм на същото мнение за Neverwinter.
Иначе освен всичко друго от време на време убивам времето с една моблна игра, която се казва Soul Knight, която не мислих да я споменавам, докато преди малко за известно време не dual-wield-вах праз...

Иначе освен всичко друго от време на време убивам времето с една моблна игра, която се казва Soul Knight, която не мислих да я споменавам, докато преди малко за известно време не dual-wield-вах праз...

- 
				VALEN7INVS
 - Цар
 - Обратна връзка:

Колко средно ще ми се наложи да се изръся в крайна сметка? Щото много ме кефи и бих казал, че има автентичен D&D вайб, та може да се каже че си струва, само да не е много повече от там дежурните петнайсетина евро на месец за WoW, щото ще им еба майката. :/

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS

EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
С 15 евра на месец си до никъде.Зависи какви са ти мераците де.Преполагам,вече си видял,че има едни енчанти,които се ъпгрейдват и за да не ти фейлне енчанта и да загубиш материалите,трябва да ползваш презервейшън уард.А един такъв струва 10 евро.А като цяло за ъпгрейда на цялата екипировка,ще ти трябват поне 50 такива уард-а.

Не ти е нужно да upgrade-неш всичко и с известно количество grind можеш да си набавиш доста добра екипировка. Моят съвет е да играеш докато не ти писне. Запиши си колко пари си склонен да дадеш за играта на месец сега и като почнеш да се замисляш дали да дадеш повече тогава спри.

- 
				VALEN7INVS
 - Цар
 - Обратна връзка:

Мераците ми са въобще да има с кого и как да играя в някакви групови занятия с някаква поне относителна успеваемост. 

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS

EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Разликата между ЕСО и БДО е толкова голяма, че все едно не са в един жанр.moroel написа:Гипо,понеже нямам идея от БДО,осен,че съм виждал ин ютуб,че е красива,кажи какви са и силните страни спрямо ТЕСО?И откъм история как е?
Силните страни на играта са:
- графиката
- бойната система
- безброй неща, с които може да се занимава героя ти, ако не ти се експва (life skills)
- вкаран е елемент от друг тип игри - икономически симулатор - имаш си работници, развиваш ги, те ти копаят ресурси/крафтват...
- освен скилове и левъли, развиваш героя си и на издръжливост, на възможност за носене на тежко и тн
- няма инстанции/дънджъни (за мен това е огромен плюс, за други е огромен минус)
- супер подходяща за солови играчи
- готина гилд система с мисии
- когато за определен предмет има супер голямо търсене и той бива изкупен моментално след пускането му в аукциона - има система, която дава предмета на рандъм човек от поискалите да го купят. Така няма причина да направиш бот, който да кликне мигновенно на предмета и да имаш предимство пред останалите.
- макар, че играта в някои аспекти е подобна на Archeage, то в БДО производителя и разпространителя определено не са малоумници като тези на AA. Бълват съдържание и ивенти като луди.
- с 5 минути да е продължила повече ежеседмичната профилактика и веднага компенсират играчите с нещо
- гилдията ми си крафтна грамаден кораб, плавахме, кефехме се... нападнаха ни пирати, бихме се, после ни нападна чудовище, бихме се, после видяхме 2 торнадота и се прибрахме на брега
- можеш да прогресираш без да биеш мобове - тоест можеш да си цъкаш икономическия симулатор до откат
като минуси мога да сложа:
- твърде малко са причините да правиш парти с други играчи
- има някакъв задължителен минимум на покупки, които трябва да направиш от кеш шопа. След тях обаче няма да ти е нужно абсолютно нищо и освен, ако не реролнеш мейн героя си, можеш да играеш години без да дадеш и лев. Много от нещата от кеш шопа можеш да си ги купиш от аукциона, ама моментално биват купени, защото хиляди хора ги търсят също като теб.
- кофти rng система при енчантването на предметите, но не по-лоша от тази в Lineage 2. Можеш да я заобиколиш обаче и просто да събираш пари и да си купуваш нещата, аз така правя.
- пвпто е мега тъпня - можеш да правиш пвп, само ако си болен цикльор и си играл нон стоп в последните 6-8 месеца. А и като цяло няма голям смисъл, освен да си пазиш спота или като с гилдията ти сийджвате нещо.
EDIT: - откъм история е типично по азиатски - тъповата, но поне за мен това не е проблем. В ESO, което в това отношение се води за някакъв masterpiece в ммо жанра, изобщо не обръщам внимание на историята, така че...
В момента ESO е моята пвп игра, а BDO е моята пве+крафт игра.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )