и от там не става, пробвах го.Bqssa написа:Нямаш нужда пач ходи в офиса на Лиара,намери личният и терминал който съдържа всичката информациая дето ти трябва.
Mass Effect 2
Re: Mass Effect 2
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Да.Captain Hero написа:Ще има ли още DLC-та?
BioWare рекламираха The Lair of the Shadow Broker като първото DLC, което ще запълва празнините в историята между втората и третата част на играта.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Замислих се дали не мога да си спестя 17-те гигабайта инсталация която се насъбра с DLC-тата, но след качеството на Lair of the Shadow Broker... Уина ше изтрия, ма не и играта.
Чудя се да се радвам ли, да плача ли, че толкова мънички, дребни детайли, които можеха да придадат допълнителен привкус, освен приноса за атмосферата, ако бяха имплементирани още в оригинала, но както обсъдихме обширно в тази тема, играта беше леко недовършена...
Примерно много ме кефи лазерния мерник на пистолета. И как на pad-овете видяхме видео, вместо едно и също винаги. Дано 3ката излезе когато й е времето, предпочитам да чакам вместо да си представям колко щеше да е яко ако беше напълно завършена играта когато излезе.
Чудя се да се радвам ли, да плача ли, че толкова мънички, дребни детайли, които можеха да придадат допълнителен привкус, освен приноса за атмосферата, ако бяха имплементирани още в оригинала, но както обсъдихме обширно в тази тема, играта беше леко недовършена...
Примерно много ме кефи лазерния мерник на пистолета. И как на pad-овете видяхме видео, вместо едно и също винаги. Дано 3ката излезе когато й е времето, предпочитам да чакам вместо да си представям колко щеше да е яко ако беше напълно завършена играта когато излезе.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Не е доходоносно. Никой няма да убие кокошката, която снася златни яйца. Ще ти дават на час по лъжичка. Затова имаш кратки DLC-а, чиято събирателна парична стойност е по-голяма от тази на играта, въпреки, че не добавят нищо кой знае какво. Капитализъм...Captain Hero написа:Чудя се да се радвам ли, да плача ли, че толкова мънички, дребни детайли, които можеха да придадат допълнителен привкус, освен приноса за атмосферата, ако бяха имплементирани още в оригинала...
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Аз още си чакам фикса. Деба мързеливите капиталисти 
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Ем тя щом ще е последната част, трябва да е нещо убер,ултимейт,мега,хипер, и да ги няма тия липсващи дребни детайли.Captain Hero написа: Дано 3ката излезе когато й е времето, предпочитам да чакам вместо да си представям колко щеше да е яко ако беше напълно завършена играта когато излезе.
a.k.a Frosty
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Понеже ме мързи да чета 35 страници - що не направим един конкурс за най- добре изглеждащи персонажи, с които сме превъртали играта? 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Аз сега я играя и се кефя на макс
Ще се постарая да изчукам всички женки 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
Ама правени от нас самитеHicks написа:Понеже ме мързи да чета 35 страници - що не направим един конкурс за най- добре изглеждащи персонажи, с които сме превъртали играта?
Евентуално зимата и аз ще видя за какво става въпрос в най новото длс. Мисля преди това да си направя герой, който да е имал връзка с Лиара в първата. Иначе има слухове че следващото длс ще е свързано с Virmire survivor-a тоест Ашли или Кейдън, който е оцелял.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Кога и3ли3а третата част
www.Bplay.org -БългарияИграе Онлайн турнири FIFA starcraft 2 PES 2011 Counter-Strike Dota LFS
Още няма информация, но аз бих заложил на края на следващата година.bplay написа:Кога и3ли3а третата част
:O
Аз залагам на средата на 2011.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan
2011 има много празнициKirilicata2012 написа:Те вече си казаха празниците на 2011.
Аз така и не разбрах мас ефект 3 последната игра с шепърд ли ще е?
Иначе те ще продължат да използват сетинга, това е ясно. Не биха го оставили просто така
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan
Е под празници се разбира коледа, нова годинаwiedzmin написа:2011 има много празнициKirilicata2012 написа:Те вече си казаха празниците на 2011.![]()
Аз така и не разбрах мас ефект 3 последната игра с шепърд ли ще е?
Иначе те ще продължат да използват сетинга, това е ясно. Не биха го оставили просто така
Im back 
брейии по коледа ставали чудеса, тия bioware(заради Dragon Age) не ги долюбвам много много... но преди няколко дена в един приятел с PS3 видях че е свалил демото на двойката и си викам я да го видя че ми писна от това GT5
и взех че се заиграх и ми хареса
прибрах се аз в нас и свалих първата част(за да схвана историята) и я разцъквам в момента( ест. на PC)
и се оказва че това е RPG-то(Sci-Fi) което ми се е играело от много отдавна но не съм знаел защото когато излезе 1 или 2 не помня точно(отдавна беше)... я играх 5-10 и я пратих в коша( bioware - много диалози много нещо...)
някой може ли да ми каже защо има планети на които не може да се каца, във втората част има ли повече системи от първата и повече ли са от първата планетите на тези на които може да се каца(харесва ми да разкривам нови неща
)
прибрах се аз в нас и свалих първата част(за да схвана историята) и я разцъквам в момента( ест. на PC)
и се оказва че това е RPG-то(Sci-Fi) което ми се е играело от много отдавна но не съм знаел защото когато излезе 1 или 2 не помня точно(отдавна беше)... я играх 5-10 и я пратих в коша( bioware - много диалози много нещо...)
някой може ли да ми каже защо има планети на които не може да се каца, във втората част има ли повече системи от първата и повече ли са от първата планетите на тези на които може да се каца(харесва ми да разкривам нови неща
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Beware the wrath that shall be unleashed upon thee, infidel.trenti написа:тия bioware(заради Dragon Age) не ги долюбвам много много...
...
( bioware - много диалози много нещо...)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК