Баси как може да харесваш най-смотаните и посредствени канали в ютюбdoggymien4o написа:Primitive Technology e много як
Не бих казал иначе че имам ЛЮБИМ тюбър, отколкото че се менят на всеки няколко месеца.
Shonduras, Casey Neistat, DudeLikeHella, LeafyIsHere, PDS, Dorkly, Braile Skateboarding,
LIFE OF BORIS <3
Това лапе с девствения мустак, дето цъка цс и сипва по някакви ритарди и малки децаLiberty написа:В момента имам един любим youtuber и името му е LeafyIsHere.
Sturm написа: къв ханс бе...
О, я стига глупости! Гледам го защото е ужасно забавен, има страхотно чувство за хумор и като цяло е справедлив, когато се стигне до хранене на някого.hyper' написа:Liberty ако това не е майтап то те отписвам, тоя малък кенсър, дето лъже други да му правят интрота и после им дава 20 долара с милионите си гледания и сякви такива схеми става само за 12-годишни, всеки негов зрител над тази възраст трябва да се замисли какво върши с живота си.
Гледайте Dark5 преди лягане.
Този и аз съм му гледал почти всичко, провизиите от Корейската война и ВСВ ...Omega-x написа:Напоследък съм страшно запален да гледам ревюта на MRE пакети, като личният ми фаворит е
Steve1978 MREInfo