Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 29 Мар 2016 17:47
|
|
|
|
|
DA_ROK
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 29 Мар 2016 18:55
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 11 Апр 2016 03:10
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 11 Апр 2016 08:45
Тази тъпа пача бих я изтърпял единствено, ако кура ми е забоден в някоя от дупките и
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 25 Авг 2016 11:17
Primitive Technology e много як Не бих казал иначе че имам ЛЮБИМ тюбър, отколкото че се менят на всеки няколко месеца. Shonduras, Casey Neistat, DudeLikeHella, LeafyIsHere, PDS, Dorkly, Braile Skateboarding, LIFE OF BORIS <3
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 02 Сеп 2016 15:00
doggymien4o написа: Primitive Technology e много як Не бих казал иначе че имам ЛЮБИМ тюбър, отколкото че се менят на всеки няколко месеца. Shonduras, Casey Neistat, DudeLikeHella, LeafyIsHere, PDS, Dorkly, Braile Skateboarding, LIFE OF BORIS <3 Баси как може да харесваш най-смотаните и посредствени канали в ютюб
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 09 Окт 2016 20:26
https://www.youtube.com/user/willunicycleforfood/videosОт известно време следя тоя пичага. Кефи ме колко семпъл. но готин хумор има
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 27 Окт 2016 06:23
Наскоро видях клиповете на Unboxtherapy или нещо подобно беше, добър е, събскрайбнах
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 27 Окт 2016 09:11
В момента имам един любим youtuber и името му е LeafyIsHere.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 27 Окт 2016 10:18
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 27 Окт 2016 17:29
Liberty написа: В момента имам един любим youtuber и името му е LeafyIsHere. Това лапе с девствения мустак, дето цъка цс и сипва по някакви ритарди и малки деца
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 29 Окт 2016 18:08
Liberty ако това не е майтап то те отписвам, тоя малък кенсър, дето лъже други да му правят интрота и после им дава 20 долара с милионите си гледания и сякви такива схеми става само за 12-годишни, всеки негов зрител над тази възраст трябва да се замисли какво върши с живота си.
Гледайте Dark5 преди лягане.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 29 Окт 2016 18:56
hyper' написа: Liberty ако това не е майтап то те отписвам, тоя малък кенсър, дето лъже други да му правят интрота и после им дава 20 долара с милионите си гледания и сякви такива схеми става само за 12-годишни, всеки негов зрител над тази възраст трябва да се замисли какво върши с живота си.
Гледайте Dark5 преди лягане. О, я стига глупости! Гледам го защото е ужасно забавен, има страхотно чувство за хумор и като цяло е справедлив, когато се стигне до хранене на някого.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 30 Окт 2016 09:10
Моля ти се двете нямат нищо общо. Лифи го гледам докато обядвам, защото искам да си почина с нещо забавно.
Dark5 е някаква тъпотия от сорта на "5 психично болни деца убили родителите си".
И най-тъпото че е от този сорт, които постват видеа представляващи слайдшоу със снимки и текст. Демек трябва да го четеш. Което обезсмисля факта че е видео, по-добре да е под формата на статия/блог ако ще се чете. Можеха поне да хванат някой да чете текста зад кадър нали...
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 30 Окт 2016 15:30
The RageaholicСигурно най-добрият гейм/филм/метъл ревюър в тубата. Common FilthКанал за това как автотеизмът и хомопочитанието унищожават западният свят, човек запазил вярата си в най-упадналото в морално отношение място в света.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 01 Ное 2016 10:52
Към доста канали съм се събскрайбнал, предимно някакви геймърски канали MetalJesusRocks - Тоя е голям пичага. Ако бях 50 годишен американец, вероятно щях да бъда точно като него. Завиждам му че е роден на такова място, където може да практикува хобито си по такъв начин. Hydraulic Press Channel - Някакъв сплесква различни предмети с хидравлична преса. Има няколко такива подобни канала. RetroGameTech - Тоя купува на безценица от ebay някякви култови или редки и скъпи геймърски джаджи, които не работят, показва как ги ремонтира и после ги продава на full price Kermit Weeks Videos На тоя дедо ме кефят клипчетата където лети на всякакви WW1 и WW2 самолети.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 01 Ное 2016 11:28
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 01 Ное 2016 16:32
Напоследък съм страшно запален да гледам ревюта на MRE пакети, като личният ми фаворит е Steve1978 MREInfoLifeOfBoris, ма е достатъчно популярен да не ви го линквам.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Любимият ви YouTuber? Публикувано на: 01 Ное 2016 21:00
Omega-x написа: Напоследък съм страшно запален да гледам ревюта на MRE пакети, като личният ми фаворит е Steve1978 MREInfoТози и аз съм му гледал почти всичко, провизиите от Корейската война и ВСВ ... уби ги
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|