DISKETI
Re: DISKETI
Всъщност повечето такива олдскул игрички са толкова трудни, че направо невъзможни за играене, но това важи само ако не си им отделил достатъчно време. Когато играеш една такава игра в продължение на седмици, тогава научаваш наизуст откъде идват гадовете, разбираш каква е цаката да избиваш всички видове врагове и босовете без да ти вземат нито един живот. Когато човек задобрее да такава степен, тогава кефа от играенето е много голям, по-голям от играенето на днешните игри, които в голямата си част представляват само някакво машинално натискане на бутони.
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Щото в тоя случай старите игри, дето описваш, не са машинално натискане на бутони 

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Ми не е чак толкова машинално при тях - за да ги играеш се изисква нещо повече от средна интелигентност и здрави пръсти.
-
- Обратна връзка:
Абе точно обратното е. При нес игрите се изискват само и единствено здрави пръсти, докато новите игри може и да са по-лесни, но при тях се изисква нещо повече, тъй като са по-комплексни. При рпг-тата например има интересна история, различен стил на игра, правене на морални избори, при стратегии, куестове и тактически шутъри примерно се иска мислене и т.н. Докато нес игрите, които не са аркадно натискане на бутони се броят на пръсти.
Въпреки че съм фен на нес игрите, нови игри > стари игри

-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Der Meister написа:Абе точно обратното е. При нес игрите се изискват само и единствено здрави пръсти, докато новите игри може и да са по-лесни, но при тях се изисква нещо повече, тъй като са по-комплексни. При рпг-тата например има интересна история, различен стил на игра, правене на морални избори, при стратегии, куестове и тактически шутъри примерно се иска мислене и т.н. Докато нес игрите, които не са аркадно натискане на бутони се броят на пръсти.
+ 10 000
Просто ми се стори абсурдно да обяснявам как НЕС игрите не са предназначени за аудитория, която превъзхожда интелектуално аудиторията на съвременните игри от мащаба на Dragon Age, Mass Effect или някоя абсолютно произволна

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
- n00b playa
Аве пиша тука, щото е най-посещаваната секция, аве начи търся 2 дискети за терминатора.Търся Battletoads и пиратската версия на аладин (SNES порта). Давам най-много 7 кинта за една. Ако. някой има една от тези игри да пише тука!
бях я забравил тази тема...
тежки нокаути
Питай оp.emprah4 написа:Обясни по-подробно... ?The Arrow написа:пиратската версия на аладин (SNES порта)
тежки нокаути
Сега виждам Маце Борко и Майстера какво са ми писали и въобще не са ме разбрали какво имам предвид, ама май няма смисъл да възобновявам спор 10 години по-късно
Инаме по темата - пиратски дискети с всяка игра за тия конзоли се намират в aliexpress

Инаме по темата - пиратски дискети с всяка игра за тия конзоли се намират в aliexpress

Хахахахаха, не бях обърнал внимание на това. Quality PCM shitpostingThe Arrow написа:Отвори темата от първата страница и виж за какво е ставало дума.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

-
- Обратна връзка:
Battletoads е велика игра! Това ми беше оригиналният ник във форума. Коя точно част търсиш - 1 или 2?The Arrow написа:Аве пиша тука, щото е най-посещаваната секция, аве начи търся 2 дискети за терминатора.Търся Battletoads и пиратската версия на аладин (SNES порта). Давам най-много 7 кинта за една. Ако. някой има една от тези игри да пише тука!
The Arrow написа:Отвори темата от първата страница и виж за какво е ставало дума.
тежки нокаути
-
- Обратна връзка:
Ахахахахаха, забравил съм какво представляваше олдскуул пц манията 

Давам и двете дискетки за по 70 лв. едната