Vermic написа:Тъпото на цялата тема е че някакъв си изверг отрязъл краката на куче и всички "чисти" хора на земята готови да го убиват с камъни.
Да ама НЕ!Аз не гледам на животните като вас!Един вид домашни любимци и това е...Има 1000 вида които до 2-3 години ще са изчезнали и се убиват всеки ден и никой не му пука.А на вас пукаше ли ви за това -
http://news.ibox.bg/news/id_118958852 .Никой не кресна "Алллл горките животни в зоопарка били са нападнати и жестоко ИЗЯДЕНИ!"Животните не само са измъчвани и убивани а са пример за това колко е извратен отвътре човек.Не отричам че е варварска постъпка и че животното е станало жертва.Но според вас това е по-жестоко от онова да навреш на котката в гъзъ пиратка и да я метниш на далеч или пък Дилдо с котките дето много ги мрази.
Колкото и да си кривите душичките края е само един!Всеки ден благодарение на всичко което правите измират животни.Животът на Земята ще си стане Ад за какъвто и Данте не е фантазирал.Разбирасе аз няма да съм жив за да го видя...
В 21 век животните са ваши робове, а вие техни палачи!
Вермо, тъп си брат.
Някои тук не разбрахте, че фрапиращото в случая не е, че животно е било наранено от човек, или каквато и да е било друга природноестествена случка. Причината да се вдига толкова шум е, че масово хората недоумяват как може някой да е способен умишлено и концентрирано да отреже крайниците на животно. А това далеч не е природно естествено. Още повече, дори хипотетично да го обърна на човек - ти сигурно си способен да гръмнеш човек в главата, и лесно би намерил мотив затова. Сигурно и често си представяш как би теглил куршума на някого. А можеш ли да се поставиш в ситуация, в която ти седиш и стържеш с триона крайниците на превиващ се от болка, умоляващ те да спреш човек, докато не ги отрежеш и 4-те, та да остане само торс и глава, и този човек да продължи да живее? Опитай се да визуализираш ситуацията. После ми кажи и дали въобще си способен да намериш мотив за такова действие. Защото застреляни, прегазени, наръгани хора колкото щеш. Случаите на човек с отрязани всички крайници и оставен жив са или несъществуващи, или недокументирани, но при всички случаи - прилични на поведение на сериен убиец, а не на нормален човек.
Щото се изисква минимална тъпанарщина да си тираджия и да газиш кучета по улиците и да ти е кеф, но дори и тираджията няма да изпита удоволствие като реже крайниците на същото куче, което е сгазил преди това. Това е нечовешко. Това е нехуманно. И срещу това се роптае, защото обществото НЕ ВЪЗПРИЕМА това поведение за нормално.
Мъртви животни колкото щеш, за седмица изяждам няколко. Но са изключения случаите, в които някой с удоволствие изтезава животно. Толкова ли ви е непонятно?
Аре стига с тия глупави примери. Нахапаните и ампутирани крайници на жената, убитото от куче дете, както даже и убитите 13 животни в зоопарка от 5-6 кучета получиха много по-голямо поле за изява отколкото кучето без крайниците ще получи. Не бяха репортажи, предавания, фейсбуук групи... Възмущението, което обществото изпита при всички тези случаи беше в пъти по-силно от това, което се случва в момента покрай това кученце.
И аре моля ти се, 5-6 кучета издавили 13 300 килограмови животни. Я се заеби от тука. Това да не са вълци? Някой си хапва суджуци от сърна. Аз може и да съм глупав и да си нямам идея, но баща ми е ловец от 7 години. Бездомно куче да ти дави няколко огромни животни...

Абсурд.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК