Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: Жестокост към куче
Публикувано на: 28 Мар 2010 11:01

AcTivE написа:
Между другото, какво се случи с онзи, който даваше котенца на змиите си? Голям шум се вдигна, раздаваха се присъди за бесило, затвор, а в крайна сметка всичко се покри.

Да, именно това беше причината и въобще да не счета за необходимо да пиша в тая тема, а и тотално (вече?) да се отвратя от шибания интернет, където очевидно всичко е ден до пладне.

Изсимулирах активна гражданска позиция, подписвайки се в някакви петиции и залъгвайки се, че с това ще променя нещо. Това е то - стремеж, емоция, мисъл, полуистина или горчива илюзия. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 28 Мар 2010 19:51

:D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 20:12

Значи ако е някоя неземно красива, ще и простиш подобно дело? :shock:

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 28 Мар 2010 20:21

Graphic's Hore.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 28 Мар 2010 20:58

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 28 Мар 2010 21:54

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 21:57

ахахахах happy end :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 22:31

Този дето е с брадвата е оня изверг, резания турчин. :lol: Както се и очакваше "доставка на любов" :D

В америка (любимата страна на Андей :Д ) дадоха на един човек дето блъснал и убил едно куче 10 години затвор....

Профил Skype

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 28 Мар 2010 22:45

Баси тоя комикс ми напомни за това

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 23:14

Защо изобщо намесвате животните в кланиците? Дори и да не ги убиват с един удар, те пак не се мъчат и 10% от това, което са се мъчели в последните 250 хиляди години.
Защото едно е да обезглавиш едно животно, друго е да го млатиш с камъни и пръчки, докато грохне от кръвозагуба.
През голяма част от тези 250 хиляди години кучето е било неизменен спътник и приятел на човека и колкото и да са били примитивни обществата тогава не вярвам някой да е успял да осакати по такъв жесток начин кучето на друг и това да е останало безнаказано.Пък и всеки може да каже, че разликата в интелекта на едно куче и на една крава е от земята до небето.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 29 Мар 2010 06:19

Vermic написа:
Този дето е с брадвата е оня изверг, резания турчин. :lol: Както се и очакваше "доставка на любов" :D

В америка (любимата страна на Андей :Д ) дадоха на един човек дето блъснал и убил едно куче 10 години затвор....

Toва звучи доста необичайно, тъй като когато бях в Америка тъкмо по CNN се водеше дебат относно човек изтезавал кучета и какво трябва да е наказанието му.

Междудругото и аз мисля, че нямаше място в разговора да намесвате кланниците и вегетарианството. Тук не става дума за това, а за един идиотски акт на жестокост спрямо животно, който е напълно безсмислен. Не съм вегетарианец и да животните във фермите се убиват, но това си е нещо напълно естествено. В природата хищниците убиват други видове за да се хранят и е малоумно да се лишиш от правото си да ядеш месо заради някаква криворазбрана моралност. Случая обаче е съвсем различен (кучето дори не е убито) и човека трябва да си понесе отговорността за проявената жестокост към животното.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2010 09:32

Еми по анимал планет го даваха спец полицията как го арестува съдят го и в панделата.

Ама за 10-те години аз останах шокиран :shock:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2010 13:21

От физиологична точка от човешкия живот има абсолютно толкова смисъл колкото и от кучешкия, и кучето изпитва абсолютно същите чувства и усещания като човека. Много идиотски е фактатът че на тази планета живеят милиони животински видове, и един от тях нарекъл се човек смята че е най-велик. Изкормено куче и изкормен човек са абсолятно еднаква гледка, само че при кучето има повече косми. Повечето хора не биха искали да умрат, ама червеите в земята не различават човешката от кучешката плът. Загубата за природата е еднаква дали човек или куче. Човешкия живот по-ценен... кура ми. За кого е по-ценен? Другата простотия е когато някой каже "животните... бля,бла,бля" Аве ей ало, как може под общ знаменател да се слагат всички мърдащи форми на живот, някой осъзнава ли разликата между котката и пеперудата...
Тоя дето е отрязъл лапите на кучето може да направи същото и с човек без да му мигне окото... ама и собственика на кучето е тъп селянин. Как може да си държи кучето гладно дни наред. Че то и аз да бях на мястото на това куче и аз щях да ходя по-чуждите дворове да си търся храна. И тоя педерас му е отрязъл лапите за да не му влиза в двора кучето... баси селяците прости

П.п Комиксите горе радват... поздравления за автора който и да е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2010 13:52

Тъпото на цялата тема е че някакъв си изверг отрязъл краката на куче и всички "чисти" хора на земята готови да го убиват с камъни.

Да ама НЕ!Аз не гледам на животните като вас!Един вид домашни любимци и това е...Има 1000 вида които до 2-3 години ще са изчезнали и се убиват всеки ден и никой не му пука.А на вас пукаше ли ви за това - http://news.ibox.bg/news/id_118958852 .Никой не кресна "Алллл горките животни в зоопарка били са нападнати и жестоко ИЗЯДЕНИ!"Животните не само са измъчвани и убивани а са пример за това колко е извратен отвътре човек.Не отричам че е варварска постъпка и че животното е станало жертва.Но според вас това е по-жестоко от онова да навреш на котката в гъзъ пиратка и да я метниш на далеч или пък Дилдо с котките дето много ги мрази.
Колкото и да си кривите душичките края е само един!Всеки ден благодарение на всичко което правите измират животни.Животът на Земята ще си стане Ад за какъвто и Данте не е фантазирал.Разбирасе аз няма да съм жив за да го видя...

В 21 век животните са ваши робове, а вие техни палачи!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 29 Мар 2010 15:05

Не видях точно къде пише че са ги изяли, но ако е така то тогава в постъпката им няма нищо нередно. Кучето е хищник и се храни с месо, дали някой ще му даде пържола от някое заклано прасе, или то само ще си убие нещо и ще го изяде, не виждам да има голяма разлика. И в двата случая умира единия зада живее другия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2010 15:46

AcTivE написа:
Между другото, какво се случи с онзи, който даваше котенца на змиите си? Голям шум се вдигна, раздаваха се присъди за бесило, затвор, а в крайна сметка всичко се покри.

Една приятелка го познаваше и ни каза къде живее. Мислехме да му ходим на гости и да го спукаме от бой ... После се оказа, че заминал за чужбина да работи или нещо такова.

По темата - СМЪРТ

Профил Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 29 Мар 2010 16:01

Vermic написа:
Тъпото на цялата тема е че някакъв си изверг отрязъл краката на куче и всички "чисти" хора на земята готови да го убиват с камъни.

Да ама НЕ!Аз не гледам на животните като вас!Един вид домашни любимци и това е...Има 1000 вида които до 2-3 години ще са изчезнали и се убиват всеки ден и никой не му пука.А на вас пукаше ли ви за това - http://news.ibox.bg/news/id_118958852 .Никой не кресна "Алллл горките животни в зоопарка били са нападнати и жестоко ИЗЯДЕНИ!"Животните не само са измъчвани и убивани а са пример за това колко е извратен отвътре човек.Не отричам че е варварска постъпка и че животното е станало жертва.Но според вас това е по-жестоко от онова да навреш на котката в гъзъ пиратка и да я метниш на далеч или пък Дилдо с котките дето много ги мрази.
Колкото и да си кривите душичките края е само един!Всеки ден благодарение на всичко което правите измират животни.Животът на Земята ще си стане Ад за какъвто и Данте не е фантазирал.Разбирасе аз няма да съм жив за да го видя...

В 21 век животните са ваши робове, а вие техни палачи!

Вермо, тъп си брат. :lol:

Някои тук не разбрахте, че фрапиращото в случая не е, че животно е било наранено от човек, или каквато и да е било друга природноестествена случка. Причината да се вдига толкова шум е, че масово хората недоумяват как може някой да е способен умишлено и концентрирано да отреже крайниците на животно. А това далеч не е природно естествено. Още повече, дори хипотетично да го обърна на човек - ти сигурно си способен да гръмнеш човек в главата, и лесно би намерил мотив затова. Сигурно и често си представяш как би теглил куршума на някого. А можеш ли да се поставиш в ситуация, в която ти седиш и стържеш с триона крайниците на превиващ се от болка, умоляващ те да спреш човек, докато не ги отрежеш и 4-те, та да остане само торс и глава, и този човек да продължи да живее? Опитай се да визуализираш ситуацията. После ми кажи и дали въобще си способен да намериш мотив за такова действие. Защото застреляни, прегазени, наръгани хора колкото щеш. Случаите на човек с отрязани всички крайници и оставен жив са или несъществуващи, или недокументирани, но при всички случаи - прилични на поведение на сериен убиец, а не на нормален човек.
Щото се изисква минимална тъпанарщина да си тираджия и да газиш кучета по улиците и да ти е кеф, но дори и тираджията няма да изпита удоволствие като реже крайниците на същото куче, което е сгазил преди това. Това е нечовешко. Това е нехуманно. И срещу това се роптае, защото обществото НЕ ВЪЗПРИЕМА това поведение за нормално.

Мъртви животни колкото щеш, за седмица изяждам няколко. Но са изключения случаите, в които някой с удоволствие изтезава животно. Толкова ли ви е непонятно?

Аре стига с тия глупави примери. Нахапаните и ампутирани крайници на жената, убитото от куче дете, както даже и убитите 13 животни в зоопарка от 5-6 кучета получиха много по-голямо поле за изява отколкото кучето без крайниците ще получи. Не бяха репортажи, предавания, фейсбуук групи... Възмущението, което обществото изпита при всички тези случаи беше в пъти по-силно от това, което се случва в момента покрай това кученце.
И аре моля ти се, 5-6 кучета издавили 13 300 килограмови животни. Я се заеби от тука. Това да не са вълци? Някой си хапва суджуци от сърна. Аз може и да съм глупав и да си нямам идея, но баща ми е ловец от 7 години. Бездомно куче да ти дави няколко огромни животни... :lol:
Абсурд.

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 29 Мар 2010 16:57

Линкът, който предоставям НЕ Е препоръчителен за лица ПОД 18 години. Представлява неприятна сцена, показваща садистичността и извратеността на човешкия мозък ( вдъхновена от поста на Ерик :D ) Ако сте със слабо сърце, по-добре не отваряйте линка.

http://gurochan.net/g/src/126951891040.jpg

П.п. Не виждам защо постът ми да стане мишена за report, след като линка нито е директен, нито е подвеждащ. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2010 17:24

Време е да приемете че нормални хора няма.Такива неща са ежедневна мръвка за тълпата.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 29 Мар 2010 17:47

Мислех че ще е нещо наистина гадно :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения