HellGate London

Игри за PC
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Sascha of clan Tzimisce написа:
Uchiha Itachi написа:Абе хора,а горе долу как щие върви на компютър със Athlon 5,2GHz,2 GB RAM DDR2,ATI Radeon x1550 512 MB Video Card :roll:
Тоз' се ебава нещо.

Иначе, като я гледах у Гошо ми изглеждаше обещаваща, но наистина ми се стори леко еднообразничка и "суха". Иначе картинките към играта на мен лично ми грабват окото. За paper и за аватар са супер яки. ;р
Няма спор че за декстопа са върха.Иначе за това че е еднообразна и суха не съм на това мнение в момента когато я изиграя ще го кажя с удоволствое мнението си.

Иначе аз тегля играта която е 6 ГБ :shock: :shock: :shock: :shock: А аз имам свободно едва 2 и 47ГБ и сега съм в страшна дилема кое да изтрия.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Vermic написа:Иначе аз тегля играта която е 6 ГБ :shock: :shock: :shock: :shock: А аз имам свободно едва 2 и 47ГБ и сега съм в страшна дилема кое да изтрия.
Дискографията на Дарктроун :shock:
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Само на мен ли ми се струва, че графиката е доста смотана ( при всичко на макс ) ?
Че и малоумни бъгове, които са толкова чести и набиващи се на очи, че не знам как не са ги оправили преди да я пуснат. Доста нескопосана работа... Играя там, колкото за спорта, но с нищо не ме впечатлява за сега. Очаквах много повече...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Mahaan написа:В момента съм на третата станция - никакво развитие в историята засега, а и страничните куестове не са кой знае какво.
Започнах да развивам Marksman и за играта мога да кажа само едно нещо - too easy.
Към края на 3тата станция става доста трудна и много по интересна...Като ще се правите на критици поне поиграите играта повече от час и тогава пишете

А иначе plaguewielder,графиката може да не е на нивото на крисис и таим шифт ама поне не ми се налага да дам 1000 лева за компютър да я играя
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

А,бе,хора а за мултито какво става?
Може ли да се цъка мулти?И как? :)
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Shady написа:
Vermic написа:Иначе аз тегля играта която е 6 ГБ :shock: :shock: :shock: :shock: А аз имам свободно едва 2 и 47ГБ и сега съм в страшна дилема кое да изтрия.
Дискографията на Дарктроун :shock:
Мне аз се оправих,апък идеята която даде нямаше да я направя,соут парк сезон 1-3 си заминаха.Сега имам друг проблем,каде да инстална играта :lol:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Bagerista_Boy

Мнение от Bagerista_Boy »

Играта е супер култова (в началото е малко дезориентиращо де, нямаш 4 НПЦ-та накръст като в Диабло-то), и е супер оптимизирана: на П4-3Г 1Г-Рам и ГФ 6600 върви на медиум на 1280Х1024 на 6...

Я се похвалете кой какви герои, играчки и железа има!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Plaguewielder - ако тази игра ти изглежда със смотана графика на макс детайли, збачи ти е изгоряла видео картата :lol:.

Rudecraft/Orange - поне за сега играта няма LAN. Ако искаш мулти - купуваш си играта и я играеш на официалните сървъри. За да я играеш в мулти безплатно, ще трябва да стискаш палци да направят пиратски сървъри (Headoff etc) :?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
gogoto

Мнение от gogoto »

27 level марксман ,за пу6ка имам един уникален приятен electropulse rifle OL ' SPARKY ( 255 dm)*****
раменете ми също са уникални но не дават нищо особенно
другите предмети също не са кой знае какво със изключение каската(96 shield , health regeneration 29/min , acc +9 i will +2 )
aе хора за какво е слота с колбичката ( dye kit ),че вече 27 левела чакам да ми падне нещо което се слага там !
Draksis

Мнение от Draksis »

Слота с колбичката е за боичка, която ти оцветява бронята нацяло.

Опционален ъпгрейд.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
bgKommando
Обратна връзка:

Мнение от bgKommando »

пичове не знам за вас но играта е направена от хората които създадоха Diablo(е не всички които я саздадоха),но за мен това е достатъчно за да знам че ИГРАТА ЩЕ КЪРТИ!!! :twisted: :twisted: :twisted:
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Гипо написа:Plaguewielder - ако тази игра ти изглежда със смотана графика на макс детайли, збачи ти е изгоряла видео картата :lol:.
Епа ... Игри дето излязоха през последната година ( че и повече ) изглеждат много по-добре от нея. Примерно в гарите като се загледаш отблизо в някое NPC и се вижда колко е ''претупана''. Да не говорим, че като се бутнеш в тях и им минаваш през пикселите :Д
Нищо де, аз си я играя независимо от графиката, просто се чудех в началото...
Публикувай отговор