Вестник "Село Форумово"
- Гиро мекицата
Лъжа!Аз написа:Разбира се че не го чета, пфф.
Тъп ще викаш на профила си. А оня "ПИЧ" ако те уважава, ще направи друг вестник специално за тебе.Кирилица написа:Тъп вестник. Не може ли някой ПИЧ да го направи.
Въпреки че ме съмнява някой друг идиот като мен да тръгне да прави нещо за някой от форума.
Вестника е посветен и на теб. Написал съм го на първа страница. Ако за теб вестника е тъп, и ти (четеца) си тъп
Ако за теб вестника е готин, и ти (четеца) си готин.
Така че по-леко с обидите.
Та ако не възразявате, ще продължа издаването на вестника. И моля, стига обиди. Първо направете ваш вестник, после критикувайте другите (АКО направите по-добър)
Оценявам ПОУЧИТЕЛНИ критики, а не такива от типа "Баси тъпия вестник, аве намалете игрите бе". Когато критикувате, използвайте и "Можехте да добавите..." "По-добре щеше да бъде ако..." "Защо не направихте едикакво си...".
Щом не ви харесва - не поствайте дебилщини с цел да покажете жалкото си съществуване. Няма да ви храня.
Благодаря на Dark Dragoon, Agent47, bobakin, DeViL, Andrey358, Гиро мекицата, Jamaican Herbman за подкрепата.
На Kuzman, Anti, IceQueen и Аз за идеите.
Специални поздрави за slim_k, който поддържа темата, избавяйки себе си и много юзъри от сигурна смърт от глад.
Благодаря и на Leach за златния пост.
Не, Лийч, брат! В никакъв случай не съм се обидил! Знам че не си искал да обидиш никойLeach написа:Дано не си се обидил. Просто, като прочетох "Срането не е творчество" и се сетих за тази хмм...фигура, която е творчествоКуц Пръч написа:Благодаря и на Leach за златния пост.
Казвай какви реплики ти трябват за играта, че тая седмица имам бая време, а и ще съм сам вкъщи.
Относно вестника - "Когато-не-ме-мързи-чник". 2-ри брой излиза към края на тази седмица.