Аз написа:
Разбира се че не го чета, пфф.
Лъжа!
Кирилица написа:
Тъп вестник. Не може ли някой ПИЧ да го направи.
Тъп ще викаш на профила си. А оня "ПИЧ" ако те уважава, ще направи друг вестник специално за тебе.
Въпреки че ме съмнява някой друг идиот като мен да тръгне да прави нещо за някой от форума.
Вестника е посветен и на теб. Написал съм го на първа страница. Ако за теб вестника е тъп, и ти (четеца) си тъп
Ако за теб вестника е готин, и ти (четеца) си готин.
Така че по-леко с обидите.
Та ако не възразявате, ще продължа издаването на вестника. И моля, стига обиди. Първо направете ваш вестник, после критикувайте другите (АКО направите по-добър)
Оценявам ПОУЧИТЕЛНИ критики, а не такива от типа "Баси тъпия вестник, аве намалете игрите бе". Когато критикувате, използвайте и "Можехте да добавите..." "По-добре щеше да бъде ако..." "Защо не направихте едикакво си...".
Щом не ви харесва - не поствайте дебилщини с цел да покажете жалкото си съществуване. Няма да ви храня.
Благодаря на Dark Dragoon, Agent47, bobakin, DeViL, Andrey358, Гиро мекицата, Jamaican Herbman за подкрепата.
На Kuzman, Anti, IceQueen и Аз за идеите.
Специални поздрави за slim_k, който поддържа темата, избавяйки себе си и много юзъри от сигурна смърт от глад.
Благодаря и на Leach за златния пост.