[тея скоби пред тема са яко тъпи]Дързост и Красота , 3642еп.
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Е го асансьоркинга :ДTHE KING OF TIME написа:Та какво казвахте за чалгата?!?
Кажи нешо нова марка има ли .. как возат ? Скоро се качвах у некъв патувах до 5тия етаж , доста добро производство , майче руски беше .. нешо за ремъците , ако мое ми кажеш , да предложиме на домсъвета.
Тва има ли ремъци не знам , ама ебавка да стаа :О
Рико , бате , ако имаше един скинар у форума отдавна шеше да си разбрал :Д
остарехме
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Мразене. Просто сме интересни и не щем да използваме български, майна. :Д Хейтене рлз, мразенето е за nerd-овете. (; Чат ли си, копеле? :ДRico написа:Ама някой да ми обясни моля. Какво е хейтене?
Just a moment, посочи ми някой в тоя форум, който да знае какви са ми прашките. Е, ексепт уан. Друг. И кой ти каза, че нося прашки? Може да нося килоти!
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Батка, в депресия съмJust a Moment написа:Е го асансьоркинга :ДTHE KING OF TIME написа:Та какво казвахте за чалгата?!?
Кажи нешо нова марка има ли .. как возат ? Скоро се качвах у некъв патувах до 5тия етаж , доста добро производство , майче руски беше .. нешо за ремъците , ако мое ми кажеш , да предложиме на домсъвета.
Рико , бате , ако имаше един скинар у форума отдавна шеше да си разбрал :Д
Алминаторе-оди се дави у ЛОЛ-а бе, метъл скапан
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
Алминаторa10322
Че е тъпа педеращина за скапани гейове.THE KING OF TIME написа:Та какво казвахте за чалгата?!?
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
-
d4rk.1nside
Ти мани бъзик , ама тва мноу кофти . Аз са живея на първия етаж , ама в стария ми квартал в блока на един фр асансьора беше такъв с решетка .. ужас е , бате :/ Нз дали ше го преживееш.THE KING OF TIME написа:Батка, в депресия съмJust a Moment написа:Е го асансьоркинга :ДTHE KING OF TIME написа:Та какво казвахте за чалгата?!?
Рико , бате , ако имаше един скинар у форума отдавна шеше да си разбрал :Д. Асансьора в блока ми е от онези антиките с решетката, ама някои кретен я е откраднал и сега ако искам да се возя трябва да придържам едно реле. Честно ти казвам РЕВЕ МИ СЕ
. Иначе относно марката: Шиндлер са най-стабилни, имаше и едни български, които също са много зли, ама не се сещам сега за марката.
За прашките , така е думата , бе .. То не беше с прашки , ама сменяме думи да сме фешън , йа нол ?
остарехме
Абе знам беSorrow Expert написа:Мразене. Просто сме интересни и не щем да използваме български, майна. :Д Хейтене рлз, мразенето е за nerd-овете. (; Чат ли си, копеле? :ДRico написа:Ама някой да ми обясни моля. Какво е хейтене?
Just a moment, посочи ми някой в тоя форум, който да знае какви са ми прашките. Е, ексепт уан. Друг. И кой ти каза, че нося прашки? Може да нося килоти!И престанете да ме приемате като 13-годишно момиче, ще взема да си направя алтернативен акаунт и да не казвам коя съм... Хейтхейтхейтхейт. :Р
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
Алминаторa10322
На ти,яж:Rico написа:Абе знам беSorrow Expert написа:Мразене. Просто сме интересни и не щем да използваме български, майна. :Д Хейтене рлз, мразенето е за nerd-овете. (; Чат ли си, копеле? :ДRico написа:Ама някой да ми обясни моля. Какво е хейтене?
Just a moment, посочи ми някой в тоя форум, който да знае какви са ми прашките. Е, ексепт уан. Друг. И кой ти каза, че нося прашки? Може да нося килоти!И престанете да ме приемате като 13-годишно момиче, ще взема да си направя алтернативен акаунт и да не казвам коя съм... Хейтхейтхейтхейт. :Р
Очаквах да ме нахраните яко ама нивга...не стана.
ууу пънкс дед пънк съкс дикс ууууу
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
... а трю-та като теб слушат само Айран с мейдънки. (; И си слагат аватари на някакви интересни познай-какво-животно-е-това-та (това е една дума. сложна дума! xD). :Р И виж, заради теб си смених аватара, да не те плаши.Алминаторът написа:Че е тъпа педеращина за скапани гейове.THE KING OF TIME написа:Та какво казвахте за чалгата?!?
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Еми май няма да го преживеяJust a Moment написа:Ти мани бъзик , ама тва мноу кофти . Аз са живея на първия етаж , ама в стария ми квартал в блока на един фр асансьора беше такъв с решетка .. ужас е , бате :/ Нз дали ше го преживееш.THE KING OF TIME написа:Батка, в депресия съмJust a Moment написа: Е го асансьоркинга :Д
Рико , бате , ако имаше един скинар у форума отдавна шеше да си разбрал :Д. Асансьора в блока ми е от онези антиките с решетката, ама някои кретен я е откраднал и сега ако искам да се возя трябва да придържам едно реле. Честно ти казвам РЕВЕ МИ СЕ
. Иначе относно марката: Шиндлер са най-стабилни, имаше и едни български, които също са много зли, ама не се сещам сега за марката.
За прашките , така е думата , бе .. То не беше с прашки , ама сменяме думи да сме фешън , йа нол ?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
Алминаторa10322
Mерси!Sorrow Expert написа:... а трю-та като теб слушат само Айран с мейдънки. (; И си слагат аватари на някакви интересни познай-какво-животно-е-това-та (това е една дума. сложна дума! xD). :Р И виж, заради теб си смених аватара, да не те плаши.Алминаторът написа:Че е тъпа педеращина за скапани гейове.THE KING OF TIME написа:Та какво казвахте за чалгата?!?
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Кво? Това как ще звучи на български...? :ДJust a Moment написа:За прашките , така е думата , бе .. То не беше с прашки , ама сменяме думи да сме фешън , йа нол ?
Бтв, никое от тру-тата да не прави коментари относно това, че пиша в таз интелЕгентна тема. ^_^
-
d4rk.1nside
Не беше ли твре ве :ДSorrow Expert написа:Кво? Това как ще звучи на български...? :ДJust a Moment написа:За прашките , така е думата , бе .. То не беше с прашки , ама сменяме думи да сме фешън , йа нол ?
Бтв, никое от тру-тата да не прави коментари относно това, че пиша в таз интелЕгентна тема. ^_^
квлт и т.н. :Д
Знам металарски , баси якото
бмиц и т.н.
остарехме
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Ох... Не ми го казвай на металарски, на български ми го кажи...Just a Moment написа:Не беше ли твре ве :ДSorrow Expert написа:Кво? Това как ще звучи на български...? :ДJust a Moment написа:За прашките , така е думата , бе .. То не беше с прашки , ама сменяме думи да сме фешън , йа нол ?
квлт и т.н. :Д
Знам металарски , баси якото
бмиц и т.н.
Дееба тъпата им майка чалгарска,искам да ги избия всичките.
Цензурата им майна фашистка скинарска,как може да са толкова тъпи!Българите не сме ариици!Да им серем в устата!
И тия малките - спина да ги тръшне дано едно се изпика пред входа,и то женска бахти...
Шибана гад са това хлебарките,тоя дъртула над нас се гътна,и сега Хлебарколандия се пренася у нас...мама им,убих 200 днеска...
И Морф,стега се сърди де какво толкова
Цензурата им майна фашистка скинарска,как може да са толкова тъпи!Българите не сме ариици!Да им серем в устата!
И тия малките - спина да ги тръшне дано едно се изпика пред входа,и то женска бахти...
Шибана гад са това хлебарките,тоя дъртула над нас се гътна,и сега Хлебарколандия се пренася у нас...мама им,убих 200 днеска...
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
На какво да се сърдя и за какво говориш? о.ОBlue написа:Дееба тъпата им майка чалгарска,искам да ги избия всичките.
-
Алминаторa10322
I agree.Blue написа:Дееба тъпата им майка чалгарска,искам да ги избия всичките.
Pz-The Crestfallen
Факай се.Алминаторът написа:На ти,яж:Rico написа:Абе знам беSorrow Expert написа: Мразене. Просто сме интересни и не щем да използваме български, майна. :Д Хейтене рлз, мразенето е за nerd-овете. (; Чат ли си, копеле? :Д
Очаквах да ме нахраните яко ама нивга...не стана.
-
Алминаторa10322
Ти се факай.Blue написа:Факай се.Алминаторът написа:На ти,яж:Rico написа: Абе знам беОчаквах да ме нахраните яко ама нивга...не стана.