Автор |
Съобщение |
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 16:58
Как се хейти? Какво е хейт?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 16:59
THE KING OF TIME написа: Та какво казвахте за чалгата?!?
Е го асансьоркинга :Д
Кажи нешо нова марка има ли .. как возат ? Скоро се качвах у некъв патувах до 5тия етаж , доста добро производство , майче руски беше .. нешо за ремъците , ако мое ми кажеш , да предложиме на домсъвета.
Тва има ли ремъци не знам , ама ебавка да стаа :О
Рико , бате , ако имаше един скинар у форума отдавна шеше да си разбрал :Д
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:01
Ама някой да ми обясни моля. Какво е хейтене?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:04
Rico написа: Ама някой да ми обясни моля. Какво е хейтене?
Мразене. Просто сме интересни и не щем да използваме български, майна. :Д Хейтене рлз, мразенето е за nerd-овете. (; Чат ли си, копеле? :Д
Just a moment, посочи ми някой в тоя форум, който да знае какви са ми прашките. Е, ексепт уан. Друг. И кой ти каза, че нося прашки? Може да нося килоти! И престанете да ме приемате като 13-годишно момиче, ще взема да си направя алтернативен акаунт и да не казвам коя съм... Хейтхейтхейтхейт. :Р
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
|
Just a Moment написа: THE KING OF TIME написа: Та какво казвахте за чалгата?!? Е го асансьоркинга :Д Кажи нешо нова марка има ли .. как возат ? Скоро се качвах у некъв патувах до 5тия етаж , доста добро производство , майче руски беше .. нешо за ремъците , ако мое ми кажеш , да предложиме на домсъвета. Тва има ли ремъци не знам , ама ебавка да стаа :О Рико , бате , ако имаше един скинар у форума отдавна шеше да си разбрал :Д
Батка, в депресия съм . Асансьора в блока ми е от онези антиките с решетката, ама някои кретен я е откраднал и сега ако искам да се возя трябва да придържам едно реле. Честно ти казвам РЕВЕ МИ СЕ . Иначе относно марката: Шиндлер са най-стабилни, имаше и едни български, които също са много зли, ама не се сещам сега за марката.
Алминаторе-оди се дави у ЛОЛ-а бе, метъл скапан
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
THE KING OF TIME написа: Та какво казвахте за чалгата?!?
Че е тъпа педеращина за скапани гейове.
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:07
THE KING OF TIME написа: Just a Moment написа: THE KING OF TIME написа: Та какво казвахте за чалгата?!? Е го асансьоркинга :Д Кажи нешо нова марка има ли .. как возат ? Скоро се качвах у некъв патувах до 5тия етаж , доста добро производство , майче руски беше .. нешо за ремъците , ако мое ми кажеш , да предложиме на домсъвета. Тва има ли ремъци не знам , ама ебавка да стаа :О Рико , бате , ако имаше един скинар у форума отдавна шеше да си разбрал :Д Батка, в депресия съм . Асансьора в блока ми е от онези антиките с решетката, ама някои кретен я е откраднал и сега ако искам да се возя трябва да придържам едно реле. Честно ти казвам РЕВЕ МИ СЕ . Иначе относно марката: Шиндлер са най-стабилни, имаше и едни български, които също са много зли, ама не се сещам сега за марката.
Ти мани бъзик , ама тва мноу кофти . Аз са живея на първия етаж , ама в стария ми квартал в блока на един фр асансьора беше такъв с решетка .. ужас е , бате :/ Нз дали ше го преживееш.
За прашките , така е думата , бе .. То не беше с прашки , ама сменяме думи да сме фешън , йа нол ?
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Sorrow Expert написа: Rico написа: Ама някой да ми обясни моля. Какво е хейтене? Мразене. Просто сме интересни и не щем да използваме български, майна. :Д Хейтене рлз, мразенето е за nerd-овете. (; Чат ли си, копеле? :Д Just a moment, посочи ми някой в тоя форум, който да знае какви са ми прашките. Е, ексепт уан. Друг. И кой ти каза, че нося прашки? Може да нося килоти! И престанете да ме приемате като 13-годишно момиче, ще взема да си направя алтернативен акаунт и да не казвам коя съм... Хейтхейтхейтхейт. :Р
Абе знам бе Очаквах да ме нахраните яко ама нивга...не стана.
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Rico написа: Sorrow Expert написа: Rico написа: Ама някой да ми обясни моля. Какво е хейтене? Мразене. Просто сме интересни и не щем да използваме български, майна. :Д Хейтене рлз, мразенето е за nerd-овете. (; Чат ли си, копеле? :Д Just a moment, посочи ми някой в тоя форум, който да знае какви са ми прашките. Е, ексепт уан. Друг. И кой ти каза, че нося прашки? Може да нося килоти! И престанете да ме приемате като 13-годишно момиче, ще взема да си направя алтернативен акаунт и да не казвам коя съм... Хейтхейтхейтхейт. :Р Абе знам бе Очаквах да ме нахраните яко ама нивга...не стана.
На ти,яж:
ууу пънкс дед пънк съкс дикс ууууу
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Алминаторът написа: THE KING OF TIME написа: Та какво казвахте за чалгата?!? Че е тъпа педеращина за скапани гейове.
... а трю-та като теб слушат само Айран с мейдънки. (; И си слагат аватари на някакви интересни познай-какво-животно-е-това-та (това е една дума. сложна дума! xD). :Р И виж, заради теб си смених аватара, да не те плаши.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:08
Just a Moment написа: THE KING OF TIME написа: Just a Moment написа: THE KING OF TIME написа: Та какво казвахте за чалгата?!? Е го асансьоркинга :Д Кажи нешо нова марка има ли .. как возат ? Скоро се качвах у некъв патувах до 5тия етаж , доста добро производство , майче руски беше .. нешо за ремъците , ако мое ми кажеш , да предложиме на домсъвета. Тва има ли ремъци не знам , ама ебавка да стаа :О Рико , бате , ако имаше един скинар у форума отдавна шеше да си разбрал :Д Батка, в депресия съм . Асансьора в блока ми е от онези антиките с решетката, ама някои кретен я е откраднал и сега ако искам да се возя трябва да придържам едно реле. Честно ти казвам РЕВЕ МИ СЕ . Иначе относно марката: Шиндлер са най-стабилни, имаше и едни български, които също са много зли, ама не се сещам сега за марката. Ти мани бъзик , ама тва мноу кофти . Аз са живея на първия етаж , ама в стария ми квартал в блока на един фр асансьора беше такъв с решетка .. ужас е , бате :/ Нз дали ше го преживееш. За прашките , така е думата , бе .. То не беше с прашки , ама сменяме думи да сме фешън , йа нол ?
Еми май няма да го преживея .
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:09
Sorrow Expert написа: Алминаторът написа: THE KING OF TIME написа: Та какво казвахте за чалгата?!? Че е тъпа педеращина за скапани гейове. ... а трю-та като теб слушат само Айран с мейдънки. (; И си слагат аватари на някакви интересни познай-какво-животно-е-това-та (това е една дума. сложна дума! xD). :Р И виж, заради теб си смених аватара, да не те плаши.
Mерси!
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:13
Just a Moment написа: За прашките , така е думата , бе .. То не беше с прашки , ама сменяме думи да сме фешън , йа нол ?
Кво? Това как ще звучи на български...? :Д
Бтв, никое от тру-тата да не прави коментари относно това, че пиша в таз интелЕгентна тема. ^_^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:15
Sorrow Expert написа: Just a Moment написа: За прашките , така е думата , бе .. То не беше с прашки , ама сменяме думи да сме фешън , йа нол ? Кво? Това как ще звучи на български...? :Д Бтв, никое от тру-тата да не прави коментари относно това, че пиша в таз интелЕгентна тема. ^_^
Не беше ли твре ве :Д
квлт и т.н. :Д
Знам металарски , баси якото
бмиц и т.н.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:21
Just a Moment написа: Sorrow Expert написа: Just a Moment написа: За прашките , така е думата , бе .. То не беше с прашки , ама сменяме думи да сме фешън , йа нол ? Кво? Това как ще звучи на български...? :Д Бтв, никое от тру-тата да не прави коментари относно това, че пиша в таз интелЕгентна тема. ^_^ Не беше ли твре ве :Д квлт и т.н. :Д Знам металарски , баси якото бмиц и т.н.
Ох... Не ми го казвай на металарски, на български ми го кажи...
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:24
Дееба тъпата им майка чалгарска,искам да ги избия всичките.
Цензурата им майна фашистка скинарска,как може да са толкова тъпи!Българите не сме ариици!Да им серем в устата!
И тия малките - спина да ги тръшне дано едно се изпика пред входа,и то женска бахти...
Шибана гад са това хлебарките,тоя дъртула над нас се гътна,и сега Хлебарколандия се пренася у нас...мама им,убих 200 днеска...
И Морф,стега се сърди де какво толкова
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:33
Blue написа: Дееба тъпата им майка чалгарска,искам да ги избия всичките. Цензурата им майна фашистка скинарска,как може да са толкова тъпи!Българите не сме ариици!Да им серем в устата! И тия малките - спина да ги тръшне дано едно се изпика пред входа,и то женска бахти... Шибана гад са това хлебарките,тоя дъртула над нас се гътна,и сега Хлебарколандия се пренася у нас...мама им,убих 200 днеска... И Морф,стега се сърди де какво толкова
На какво да се сърдя и за какво говориш? о.О
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:35
Blue написа: Дееба тъпата им майка чалгарска,искам да ги избия всичките. Цензурата им майна фашистка скинарска,как може да са толкова тъпи!Българите не сме ариици!Да им серем в устата! И тия малките - спина да ги тръшне дано едно се изпика пред входа,и то женска бахти... Шибана гад са това хлебарките,тоя дъртула над нас се гътна,и сега Хлебарколандия се пренася у нас...мама им,убих 200 днеска... И Морф,стега се сърди де какво толкова
I agree.
Pz-The Crestfallen
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:37
Алминаторът написа: Rico написа: Sorrow Expert написа: Rico написа: Ама някой да ми обясни моля. Какво е хейтене? Мразене. Просто сме интересни и не щем да използваме български, майна. :Д Хейтене рлз, мразенето е за nerd-овете. (; Чат ли си, копеле? :Д Just a moment, посочи ми някой в тоя форум, който да знае какви са ми прашките. Е, ексепт уан. Друг. И кой ти каза, че нося прашки? Може да нося килоти! И престанете да ме приемате като 13-годишно момиче, ще взема да си направя алтернативен акаунт и да не казвам коя съм... Хейтхейтхейтхейт. :Р Абе знам бе Очаквах да ме нахраните яко ама нивга...не стана. На ти,яж: ууу пънкс дед пънк съкс дикс ууууу
Факай се.
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:38
Blue написа: Алминаторът написа: Rico написа: Sorrow Expert написа: Rico написа: Ама някой да ми обясни моля. Какво е хейтене? Мразене. Просто сме интересни и не щем да използваме български, майна. :Д Хейтене рлз, мразенето е за nerd-овете. (; Чат ли си, копеле? :Д Just a moment, посочи ми някой в тоя форум, който да знае какви са ми прашките. Е, ексепт уан. Друг. И кой ти каза, че нося прашки? Може да нося килоти! И престанете да ме приемате като 13-годишно момиче, ще взема да си направя алтернативен акаунт и да не казвам коя съм... Хейтхейтхейтхейт. :Р Абе знам бе Очаквах да ме нахраните яко ама нивга...не стана. На ти,яж: ууу пънкс дед пънк съкс дикс ууууу Факай се.
Ти се факай.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|