Всичко е фарс, фарс, момчета...
NevaBrood написа:Незнам ама цялата работа ми смърди на заговор. От къде на къде ще идват жабарите да ни спасяват гъза?
NevaBrood написа:Незнам ама цялата работа ми смърди на заговор. От къде на къде ще идват жабарите да ни спасяват гъза?
Цели 8 години и зайде мъчат хорицата и сега ги пращат във вкъщи!
Тука ми мирише на пари, много пари...
... и още нещо.
Може да звучи като теория на конспирацията но не вярвам на нищо само по външния вид.
Истината е някъде там.
Толкова надути хора не съм виждал скоро...То направо нагло...Те са отишли там за ПАРИ, да работят за чужда държава, после ние плащаме за тях над 400 милиона и те искат още от държавата...За мене разумната постъпка на нашите беше следната.Предлага се едно обещетение на роднините от около 2-3 милиона, като им се обясни че медиците са загубена кауза.Просто 400 мил. са страшно много пари за хора, които ще са безполезни в обществото.С тези средства може да се помогне на много повече хора, които имат бъдеще...И ще ги награждават с орден ''Стара планина'' до колкото разбрах!!!А това вече е върха на кретенизма...Орденът е за заслужили хора и герой, а не за отъргашили сънародниците си с 400 милиона...
Иначе малка част от мене се радва от човешката гледна точка, че се прибират при роднините си...
Андрей, ЕС ги "отърва" с нашите пари. Колкото и да съчувствам на сестрите, 400 милиона долара не могат да бъдат хвърлени ей така за тях. Това е подкрепяне на тероризма.
Andrey358 написа:Сега, първо, тези 400 млн. сигурни ли сте че ние ще ги платим или ЕС?
И второ ochko написа:Толкова надути хора не съм виждал скоро...То направо нагло...Те са отишли там за ПАРИ, да работят за чужда държава, после ние плащаме за тях над 400 милиона и те искат още от държавата...За мене разумната постъпка на нашите беше следната.Предлага се едно обещетение на роднините от около 2-3 милиона, като им се обясни че медиците са загубена кауза.Просто 400 мил. са страшно много пари за хора, които ще са безполезни в обществото.С тези средства може да се помогне на много повече хора, които имат бъдеще...И ще ги награждават с орден ''Стара планина'' до колкото разбрах!!!А това вече е върха на кретенизма...Орденът е за заслужили хора и герой, а не за отъргашили сънародниците си с 400 милиона...
Иначе малка част от мене се радва от човешката гледна точка, че се прибират при роднините си...
Не е там въпроса! Не е важно дали ще полезни в обществото или не. Въпросът е че са Български граждани и всяка себеуважаваща се държава би трябвало да защитава гражданите си където и да било по света. фактът че толкова много хора казват че не им пука за медиците показва що за нация сме.
Ледник:Андрей, ЕС ги "отърва" с нашите пари. Колкото и да съчувствам на сестрите, 400 милиона долара не могат да бъдат хвърлени ей така за тях. Това е подкрепяне на тероризма.
Еми като не можем да изпратим два самолетоносача, както англичаните за да измъкнат техните моряци от Иран, кой ни е виновен. Все пак с дружни усилия успяхме накакси.

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
| 
Darth Aheron написа:The Chameleon написа:Дарц, аре теб години подред всяка сутрин, обед, вечер да те изнасилват миризливи араби, дали няма да станеш нагличък и ти . ;р
Е ти знаеш как е навява ти спомени а сори
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq