Всичко е фарс, фарс, момчета...
За да могат да поискат от нас 1-2 или 5 услуги утре. Нациите нямат приятели, а интереси. Защо те притеснява, че след като са ни подкрепили, ще очакват същото от нас? Това е по-скоро нормално.NevaBrood написа:Незнам ама цялата работа ми смърди на заговор. От къде на къде ще идват жабарите да ни спасяват гъза?
Разправяха ми, че толкова пари Либия дължала на Франция за нещо си. Ние ги даваме на Кадафи, той - на Саркози.NevaBrood написа:Незнам ама цялата работа ми смърди на заговор. От къде на къде ще идват жабарите да ни спасяват гъза?
Цели 8 години и зайде мъчат хорицата и сега ги пращат във вкъщи!
Тука ми мирише на пари, много пари...
... и още нещо.
Може да звучи като теория на конспирацията но не вярвам на нищо само по външния вид.
Истината е някъде там.
Не е там въпроса! Не е важно дали ще полезни в обществото или не. Въпросът е че са Български граждани и всяка себеуважаваща се държава би трябвало да защитава гражданите си където и да било по света. фактът че толкова много хора казват че не им пука за медиците показва що за нация сме.Толкова надути хора не съм виждал скоро...То направо нагло...Те са отишли там за ПАРИ, да работят за чужда държава, после ние плащаме за тях над 400 милиона и те искат още от държавата...За мене разумната постъпка на нашите беше следната.Предлага се едно обещетение на роднините от около 2-3 милиона, като им се обясни че медиците са загубена кауза.Просто 400 мил. са страшно много пари за хора, които ще са безполезни в обществото.С тези средства може да се помогне на много повече хора, които имат бъдеще...И ще ги награждават с орден ''Стара планина'' до колкото разбрах!!!А това вече е върха на кретенизма...Орденът е за заслужили хора и герой, а не за отъргашили сънародниците си с 400 милиона...
Иначе малка част от мене се радва от човешката гледна точка, че се прибират при роднините си...
Еми като не можем да изпратим два самолетоносача, както англичаните за да измъкнат техните моряци от Иран, кой ни е виновен. Все пак с дружни усилия успяхме накакси.Андрей, ЕС ги "отърва" с нашите пари. Колкото и да съчувствам на сестрите, 400 милиона долара не могат да бъдат хвърлени ей така за тях. Това е подкрепяне на тероризма.
Проблема е там, че тези пари биха били много по-полезни, ако вместо да се хвърлят за 6 човека, се ремонтират сградите на болниците и се осигури съвременна апаратура. Така ще спасят не 6 човека, а ще помогнат на 7 милиона хора, като осигурят по-добро здравно осбслужване.Andrey358 написа:Сега, първо, тези 400 млн. сигурни ли сте че ние ще ги платим или ЕС?
И второ ochko написа:Не е там въпроса! Не е важно дали ще полезни в обществото или не. Въпросът е че са Български граждани и всяка себеуважаваща се държава би трябвало да защитава гражданите си където и да било по света. фактът че толкова много хора казват че не им пука за медиците показва що за нация сме.Толкова надути хора не съм виждал скоро...То направо нагло...Те са отишли там за ПАРИ, да работят за чужда държава, после ние плащаме за тях над 400 милиона и те искат още от държавата...За мене разумната постъпка на нашите беше следната.Предлага се едно обещетение на роднините от около 2-3 милиона, като им се обясни че медиците са загубена кауза.Просто 400 мил. са страшно много пари за хора, които ще са безполезни в обществото.С тези средства може да се помогне на много повече хора, които имат бъдеще...И ще ги награждават с орден ''Стара планина'' до колкото разбрах!!!А това вече е върха на кретенизма...Орденът е за заслужили хора и герой, а не за отъргашили сънародниците си с 400 милиона...
Иначе малка част от мене се радва от човешката гледна точка, че се прибират при роднините си...
Ледник:Еми като не можем да изпратим два самолетоносача, както англичаните за да измъкнат техните моряци от Иран, кой ни е виновен. Все пак с дружни усилия успяхме накакси.Андрей, ЕС ги "отърва" с нашите пари. Колкото и да съчувствам на сестрите, 400 милиона долара не могат да бъдат хвърлени ей така за тях. Това е подкрепяне на тероризма.

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
| 
Лол, адски е трудно да се засегна от думите на дрисльо като теб.Darth Aheron написа:Е ти знаеш как е навява ти спомени а сориThe Chameleon написа:Дарц, аре теб години подред всяка сутрин, обед, вечер да те изнасилват миризливи араби, дали няма да станеш нагличък и ти . ;р
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq