За кво?!Като прочетох първото съобещение се сетих,за какво става въпрос.Agnarr написа:Ако някой прочете 'разговора' им, ще му дам 10 лева.
Форумна игра(затапване)
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Аросаlypse написа:Ееее как лъжи това е истинския разговор оставете го момчето има психически отклонения
[10:46:57 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ei 4owek izka6 li da se ebem da si priznaq az sym gei i kwo da se prawi ... snimkata ti mnogo me izkefi wyzbuvda6 ma ..
[10:47:12 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are be cqla ni6t 6te te sanuwam dawai de molqte byrzo kazwai 4e leka no6t mina otdawna i mama mi kazwa da si lqgam molqte
[10:47:16 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: 4e me cepi glavata
[10:47:23 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are deee kwo lo6o ima da sym gei poneje sym tolkowa pyp4asal i grozen 4e momi4etata me mrazqt stanah gei kwo mu e lo6oto ;(
[10:47:27 PM] denis e gei каза:BQGAI OT TUKKA WE PEDERAS KOPELE MRYSNO 6TA IBA I GEIA _!_
[10:47:39 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: razbirima we ;( ne e lesno da si bawnorazwiwa6t se mutant ;(
[10:47:40 PM] denis e gei каза: da be bqgai i i powe4e nestawwai we mrazq gi takiwa kat tebe
[10:47:45 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: MOLTE RAZBIRIMA AZ SYM PYP4ASALA MAIMUNA NIKOI NE ME IZKA MOLQTE
[10:47:50 PM] denis e gei каза: wywrwi se ebi s drugiq pedal OnePage we
[10:47:55 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ooo towa e ideq dano toi me razbere ;(
[10:47:56 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: idiot si mnogo izpuska6
[10:48:01 PM] denis e gei каза: BQGAI OT TUKA WE
[10:48:03 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: OnePage e pi4 I 6TE ME EBEEE
Де да имаше малко акъл,поне тфа да разбере,ама уви...Agnarr написа:Ясно е, че е фейк, но другото кеото е той използва "v", а ти "w" и тук се разбира, че си ги измисляш 'ептен.
Ооооо,не,тоя просто е уникален случай в олигофренията.
То като акъла ти е толко и ако мислиш,че има друг тъп като тебе,за да повярва...
Умри!
|
|
| 
Той ли,бе?Ти си за пълна промяна.Виж се в огледалото и отново помисли.Аросаlypse написа:Спокойно има ги и други като тебе . Отиди в някоя клиника там могат да ти помогнат , но кой знае .. само един Бог . Е стискам палци .GrubbyHouseDude™ написа:Ооооо,не,тоя просто е уникален случай в олигофренията.Аросаlypse написа:Ееее как лъжи това е истинския разговор оставете го момчето има психически отклонения
[10:46:57 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ei 4owek izka6 li da se ebem da si priznaq az sym gei i kwo da se prawi ... snimkata ti mnogo me izkefi wyzbuvda6 ma ..
[10:47:12 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are be cqla ni6t 6te te sanuwam dawai de molqte byrzo kazwai 4e leka no6t mina otdawna i mama mi kazwa da si lqgam molqte
[10:47:16 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: 4e me cepi glavata
[10:47:23 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are deee kwo lo6o ima da sym gei poneje sym tolkowa pyp4asal i grozen 4e momi4etata me mrazqt stanah gei kwo mu e lo6oto ;(
[10:47:27 PM] denis e gei каза:BQGAI OT TUKKA WE PEDERAS KOPELE MRYSNO 6TA IBA I GEIA _!_
[10:47:39 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: razbirima we ;( ne e lesno da si bawnorazwiwa6t se mutant ;(
[10:47:40 PM] denis e gei каза: da be bqgai i i powe4e nestawwai we mrazq gi takiwa kat tebe
[10:47:45 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: MOLTE RAZBIRIMA AZ SYM PYP4ASALA MAIMUNA NIKOI NE ME IZKA MOLQTE
[10:47:50 PM] denis e gei каза: wywrwi se ebi s drugiq pedal OnePage we
[10:47:55 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ooo towa e ideq dano toi me razbere ;(
[10:47:56 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: idiot si mnogo izpuska6
[10:48:01 PM] denis e gei каза: BQGAI OT TUKA WE
[10:48:03 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: OnePage e pi4 I 6TE ME EBEEE
То като акъла ти е толко и ако мислиш,че има друг тъп като тебе,за да повярва...
Умри!
п.п
ще те запиша във "пълна промяна" 100% ще те приемат
п.п.п
не дей си режи вените още ... имаш шанс
.
- Edwin Odesseiron
Lord of the dreams написа:Eх,Апокалипс,защо ти ми се падна да те затапвам...все пак си ми нет-приятел!Нищо,ето призив към всички:УБРЕ ДЕБРЕ!Айде със здраве!Аросаlypse написа:1ha 1ha shw16t1m аре земи си събери крушите и аре чао ..OnePageLife написа: Хейтвам, щото пумията която бълвате всеки ден не ми се нрави сещаш ли се? Това е факторът по принцип. А иначе ти си ми изключително противен. Не.. не просто противен. Ти си нещо като набъбнал цирей, който е пред пръсване. Сещаш ли се? Грозна гледка е. Не мога да не те соча с пръст и да не ти се смея. Тъй като гледам, повечето съфорумци май споделят същата гледна точка. Жалък си. Инертна торба пумия си. Това последното дори съм убеден, че не го схвана. Не се и надявам да го схванеш. Кристалното кълбо в плиткия ти череп не работи. Няма и да проработи. R.I.P.
ама ти също си ми противен ама толково много .... аре чао че ми миришеш на умряла катерица
Хаха
Никсъна и апокалипса са приятелчета
Подуших аз че са от една порода
I'm busy, okay? I'm busy!
- Edwin Odesseiron
Реконекте, фиданке ненагледна! Изглежда че само аз не съм ти казал, коклко тъп си всъщност. Бързо поправям грешката си: Мри от песък!!! Такам... Исках също да кажа, че доста от форумците които "мразиш" всъщност са пичове (сложил съм мразиш в кавички, защото няма как да мразиш някого, без да си го обичал преди това), а ти често се изказваш неподготвен по техен адрес. Разбирасе не очаквам да си вземеш поука, щото си толкова нещастен, че и с тухли да те замеряме, пак няма да се махнеш. Форумът НЕ Е за да става смех! Смех можеш да си правиш в mIRC,там където няма шанс да бъда засегнат от бълвоча ти. Тук има хора, които за 3 - 4 години, един безсмислен пост нямат, а ти за 3 - 4 месеца направи хиляда и кусур!
То бива да си прост, но твоето е болестно състояние! Аман от тебе вече! Келеш нещастен!
То бива да си прост, но твоето е болестно състояние! Аман от тебе вече! Келеш нещастен!
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens