Автор |
Съобщение |
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 22:54
Agnarr написа: Ако някой прочете 'разговора' им, ще му дам 10 лева.
За кво?!Като прочетох първото съобещение се сетих,за какво става въпрос.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 23:03
Ясно е, че е фейк, но другото кеото е той използва "v", а ти "w" и тук се разбира, че си ги измисляш 'ептен.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 23:05
Аросаlypse написа: Ееее как лъжи това е истинския разговор оставете го момчето има психически отклонения
[10:46:57 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ei 4owek izka6 li da se ebem da si priznaq az sym gei i kwo da se prawi ... snimkata ti mnogo me izkefi wyzbuvda6 ma .. [10:47:12 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are be cqla ni6t 6te te sanuwam dawai de molqte byrzo kazwai 4e leka no6t mina otdawna i mama mi kazwa da si lqgam molqte [10:47:16 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: 4e me cepi glavata [10:47:23 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are deee kwo lo6o ima da sym gei poneje sym tolkowa pyp4asal i grozen 4e momi4etata me mrazqt stanah gei kwo mu e lo6oto ;( [10:47:27 PM] denis e gei каза:BQGAI OT TUKKA WE PEDERAS KOPELE MRYSNO 6TA IBA I GEIA _!_ [10:47:39 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: razbirima we ;( ne e lesno da si bawnorazwiwa6t se mutant ;( [10:47:40 PM] denis e gei каза: da be bqgai i i powe4e nestawwai we mrazq gi takiwa kat tebe [10:47:45 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: MOLTE RAZBIRIMA AZ SYM PYP4ASALA MAIMUNA NIKOI NE ME IZKA MOLQTE [10:47:50 PM] denis e gei каза: wywrwi se ebi s drugiq pedal OnePage we [10:47:55 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ooo towa e ideq dano toi me razbere ;( [10:47:56 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: idiot si mnogo izpuska6 [10:48:01 PM] denis e gei каза: BQGAI OT TUKA WE [10:48:03 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: OnePage e pi4 I 6TE ME EBEEE Agnarr написа: Ясно е, че е фейк, но другото кеото е той използва "v", а ти "w" и тук се разбира, че си ги измисляш 'ептен.
Де да имаше малко акъл,поне тфа да разбере,ама уви...
Ооооо,не,тоя просто е уникален случай в олигофренията.
То като акъла ти е толко и ако мислиш,че има друг тъп като тебе,за да повярва...
Умри!
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 23:11
Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Аросаlypse написа: Ееее как лъжи това е истинския разговор оставете го момчето има психически отклонения
[10:46:57 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ei 4owek izka6 li da se ebem da si priznaq az sym gei i kwo da se prawi ... snimkata ti mnogo me izkefi wyzbuvda6 ma .. [10:47:12 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are be cqla ni6t 6te te sanuwam dawai de molqte byrzo kazwai 4e leka no6t mina otdawna i mama mi kazwa da si lqgam molqte [10:47:16 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: 4e me cepi glavata [10:47:23 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: are deee kwo lo6o ima da sym gei poneje sym tolkowa pyp4asal i grozen 4e momi4etata me mrazqt stanah gei kwo mu e lo6oto ;( [10:47:27 PM] denis e gei каза:BQGAI OT TUKKA WE PEDERAS KOPELE MRYSNO 6TA IBA I GEIA _!_ [10:47:39 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: razbirima we ;( ne e lesno da si bawnorazwiwa6t se mutant ;( [10:47:40 PM] denis e gei каза: da be bqgai i i powe4e nestawwai we mrazq gi takiwa kat tebe [10:47:45 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: MOLTE RAZBIRIMA AZ SYM PYP4ASALA MAIMUNA NIKOI NE ME IZKA MOLQTE [10:47:50 PM] denis e gei каза: wywrwi se ebi s drugiq pedal OnePage we [10:47:55 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: ooo towa e ideq dano toi me razbere ;( [10:47:56 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: idiot si mnogo izpuska6 [10:48:01 PM] denis e gei каза: BQGAI OT TUKA WE [10:48:03 PM] [DnBCult]Rudebox/Desire каза: OnePage e pi4 I 6TE ME EBEEE Ооооо,не,тоя просто е уникален случай в олигофренията. То като акъла ти е толко и ако мислиш,че има друг тъп като тебе,за да повярва... Умри! Спокойно има ги и други като тебе . Отиди в някоя клиника там могат да ти помогнат , но кой знае .. само един Бог . Е стискам палци . п.п ще те запиша във "пълна промяна" 100% ще те приемат п.п.п не дей си режи вените още ... имаш шанс
Той ли,бе?Ти си за пълна промяна.Виж се в огледалото и отново помисли.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 23:21
Малко в страни от темата, но...за хубав не знам да ли е (не му разбирам ), но не е дебел със сигурност ?! Или отивам да си сложа очила!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 00:43
Lord of the dreams написа: Аросаlypse написа: OnePageLife написа: Аросаlypse написа: _!_ тъпни... тъпни... тъпни... о боже мой, още тъпни..... твой постове освен във темата аватар и подпис или да обиждаш и да хейтваш някой не съм виждал , не ми се занимава със тебе Хейтвам, щото пумията която бълвате всеки ден не ми се нрави сещаш ли се? Това е факторът по принцип. А иначе ти си ми изключително противен. Не.. не просто противен. Ти си нещо като набъбнал цирей, който е пред пръсване. Сещаш ли се? Грозна гледка е. Не мога да не те соча с пръст и да не ти се смея. Тъй като гледам, повечето съфорумци май споделят същата гледна точка. Жалък си. Инертна торба пумия си. Това последното дори съм убеден, че не го схвана. Не се и надявам да го схванеш. Кристалното кълбо в плиткия ти череп не работи. Няма и да проработи. R.I.P. 1ha 1ha shw16t1m аре земи си събери крушите и аре чао .. ама ти също си ми противен ама толково много .... аре чао че ми миришеш на умряла катерица Eх,Апокалипс,защо ти ми се падна да те затапвам...все пак си ми нет-приятел!Нищо,ето призив към всички:УБРЕ ДЕБРЕ!Айде със здраве!
Хаха
Никсъна и апокалипса са приятелчета
Подуших аз че са от една порода
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 00:51
А, не
Няма проблеми
Просто констатирах любопитния факт че гнилите ябълки се оказват в една кошница
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 01:12
Реконекте, фиданке ненагледна! Изглежда че само аз не съм ти казал, коклко тъп си всъщност. Бързо поправям грешката си: Мри от песък!!! Такам... Исках също да кажа, че доста от форумците които "мразиш" всъщност са пичове (сложил съм мразиш в кавички, защото няма как да мразиш някого, без да си го обичал преди това), а ти често се изказваш неподготвен по техен адрес. Разбирасе не очаквам да си вземеш поука, щото си толкова нещастен, че и с тухли да те замеряме, пак няма да се махнеш. Форумът НЕ Е за да става смех! Смех можеш да си правиш в mIRC,там където няма шанс да бъда засегнат от бълвоча ти. Тук има хора, които за 3 - 4 години, един безсмислен пост нямат, а ти за 3 - 4 месеца направи хиляда и кусур!
То бива да си прост, но твоето е болестно състояние! Аман от тебе вече! Келеш нещастен!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|