Е тоя път няма да седна да ти оправям грешките, сама си ги намирай (Хинт: Три са). А аз не съм се фукал с моя джи ес ем. Дори до сега не съм споменавал какъв е докато не ме попитаха. А и той не е толкова за фукане, вече е малко старичъкjavagirl написа:Тапаци. Малки деца които си играят със пластелин и се фукат с скъпите си джи ес еми.
Склуптура на Тиранозавър Рекс набързо. (Снимки)
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
А ти можеш л ида направиш такова нещо.100% съм сигурен че не.Затова си поеми един твърдичък м/у джуките и не се изказвай там където не ти е работа.Ае хейт миjavagirl написа:Тапаци. Малки деца които си играят със пластелин и се фукат с скъпите си джи ес еми.
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Бог да му е на помощ на приятеля ти с момиче като теб. Не можеш да мислиш, да пишеш и си простичка. Комлексарка... Такива като теб под път и над път. Нищо ново. Виждат човек с потенциал и които са си добре и почва да завижда и да се перчи с други хора. Опеката на човека до теб не е вечна, дете. Рано или късно ще го разбереш.javagirl написа:Аи хеит ю. И недеи да говориш така на една дама, че ще вземе гаджето ми да ти го навре на тебе един твърд между бузите.Popcorn написа:А ти можеш л ида направиш такова нещо.100% съм сигурен че не.Затова си поеми един твърдичък м/у джуките и не се изказвай там където не ти е работа.Ае хейт ми
Жалка си, защото разумните хора разчитат на мозъка си, а не на сила, която нямат. Така че опитай се следващия път като видиш някой, да помислиш каква си ти в действителност!
Ти разчиташ на другите, а не на теб самата, примири се с този факт. Тук сме хора, които мислят. Ти не си от тях. Бих ти дал съвет, но държанието ти не ми го позволява и не съжалявам за това.
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Много правилно и го каза. Между другото, за тези които ги интересува, реших да започна нов проект. По поръчка на PopcornDuke написа: Бог да му е на помощ на приятеля ти с момиче като теб. Не можеш да мислиш, да пишеш и си простичка. Комлексарка... Такива като теб под път и над път. Нищо ново. Виждат човек с потенциал и които са си добре и почва да завижда и да се перчи с други хора. Опеката на човека до теб не е вечна, дете. Рано или късно ще го разбереш.
Жалка си, защото разумните хора разчитат на мозъка си, а не на сила, която нямат. Така че опитай се следващия път като видиш някой, да помислиш каква си ти в действителност!
Ти разчиташ на другите, а не на теб самата, примири се с този факт. Тук сме хора, които мислят. Ти не си от тях. Бих ти дал съвет, но държанието ти не ми го позволява и не съжалявам за това.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
Урааааа Много мерси чакам да го напраиш.Дано стане добър.Xayzer написа:Много правилно и го каза. Между другото, за тези които ги интересува, реших да започна нов проект. По поръчка на PopcornDuke написа: Бог да му е на помощ на приятеля ти с момиче като теб. Не можеш да мислиш, да пишеш и си простичка. Комлексарка... Такива като теб под път и над път. Нищо ново. Виждат човек с потенциал и които са си добре и почва да завижда и да се перчи с други хора. Опеката на човека до теб не е вечна, дете. Рано или късно ще го разбереш.
Ти разчиташ на другите, а не на теб самата, примири се с този факт. Тук сме хора, които мислят. Ти не си от тях. Бих ти дал съвет, но държанието ти не ми го позволява и не съжалявам за това.ще направя Брахиозавър.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
-
Koksuel
- Обратна връзка:
Аз намирам за много хубаво това, което правиш... като малка книжките за динозаври обяснени като за деца и пласмасовите тиранозавърчета ми бяха любимото нещо... после пък бях луда по документални филми по въпроса и по всички филми като "Джурасик парк" и всички книги, които ми попадаха... абе голямо фенче бях... и наистина много ми харесват тези макети (така да ги наречем примерно...) ... чакам да видя брахиозавъра завършен... 
"Щастието представлява кръгло кожено кълбо което се търкаля по тревата!
Когато спре да се търкаля, ние пак го ритваме..."
Когато спре да се търкаля, ние пак го ритваме..."
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Радвам се че съм те заинтригувал. И аз така от малко лапе съм луд по динозаври. В първото ми училище много учехме за това (Американците са манияци по тема динозаври, а училището ми беше американско)ti-ri-ri-ram написа:Аз намирам за много хубаво това, което правиш... като малка книжките за динозаври обяснени като за деца и пласмасовите тиранозавърчета ми бяха любимото нещо... после пък бях луда по документални филми по въпроса и по всички филми като "Джурасик парк" и всички книги, които ми попадаха... абе голямо фенче бях... и наистина много ми харесват тези макети (така да ги наречем примерно...) ... чакам да видя брахиозавъра завършен...
Та за това реших първия ми макет (добре звучи) да е на динозавърче.
Виж Джурасик парк не успя да ми влезе в сърцето. Не знам защо.

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Ами хора Брахиозавъра скоро няма да стане готов, че малко съм фалирал в момента (Харча си спестяванията за папане и за това) и сега няма да купувам силиконовия патлак. Иначе всички части са готови. За тези които все пак искат да видят някакъва напредък ето снимки на частите в сглобено състояние.

Някои кости се счупиха, ако се загледате по добре ще забележите (паднаха на земята преди да са изсъхнали)
Те ще са за сменяне. Освен това гръдния кош е малък (Не знам защо продължавам да ги правя такива)

А тук ще видите сравнение между Тирекса и Брахиото

Някои кости се счупиха, ако се загледате по добре ще забележите (паднаха на земята преди да са изсъхнали)
Те ще са за сменяне. Освен това гръдния кош е малък (Не знам защо продължавам да ги правя такива)

А тук ще видите сравнение между Тирекса и Брахиото

27B-6
-
Abdominal Pain
Хммм... не знам какво да ти кажа Xayzer, от една страна изглежда наистина внушително в сравнение с тирекса. Но от друга страна изглежда малко ..... тънък. Не много тънък, а малко. Иначе е страхотно, детаилите, дори и на такава размазана снимка, се вижда че са много добре. Костите на краката и гръбнака страшно ме кефят. Наистина си невероятен!
П.П. Ще направим фонд във форума "съберете пари за силиконовия пистолет на Xayzer"
Или можеш да направиш наддаване за Тирекса във форума. С парите ще си купиш каквото ти трябва.
П.П. Ще направим фонд във форума "съберете пари за силиконовия пистолет на Xayzer"
Или можеш да направиш наддаване за Тирекса във форума. С парите ще си купиш каквото ти трябва.

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

-
Xayzer
- Обратна връзка:
Не се притесняваи, няма да е толкова чуплив благодарение на силикона. Ако използвах нормалоно лепило (например супер лепило) щеше да е чупливо. Но силикона е гъвкава сплав, за това и целия врат ще е гъвкав.Zenthehunter написа:Предчувствам, че ще е внушителна глеткаМисля също така, че ще е и много чуплив, просто предполагам, че с такъв врат доста добре трябва да го пазиш.А пък за гръдният кош трябва да е по масивен за да издържи тежеста на врата
Освен това и е лек, така че няма да е проблем за гръдния кош. Но на вид как ти изглежда коша, какво ще кажеш Zenthehunter, малък ли изглежда?
П.П. Аватара още не ти се вижда.

27B-6
Ами мисля, че малко по голям ще му отива повече. Картинките на Брахиозавър с които разполагам (като малък бях голям фен на динозаврите) показват, че това същество е имало голям гръден кошXayzer написа:Не се притесняваи, няма да е толкова чуплив благодарение на силикона. Ако използвах нормалоно лепило (например супер лепило) щеше да е чупливо. Но силикона е гъвкава сплав, за това и целия врат ще е гъвкав.
Освен това и е лек, така че няма да е проблем за гръдния кош. Но на вид как ти изглежда коша, какво ще кажеш Zenthehunter, малък ли изглежда?
- Friendly Devil