Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 12:06

javagirl написа:
Тапаци. Малки деца които си играят със пластелин и се фукат с скъпите си джи ес еми.

Е тоя път няма да седна да ти оправям грешките, сама си ги намирай (Хинт: Три са). А аз не съм се фукал с моя джи ес ем. Дори до сега не съм споменавал какъв е докато не ме попитаха. А и той не е толкова за фукане, вече е малко старичък :(

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 12:08

Popcorn написа:
Тея ги игнорирай.

Прав си :D

Duke написа:
javagirl написа:
Фуклио

Имам чувството, че нищо не можеш да правиш и завиждаш. И правописа ти куца...

И ти си прав :D

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 12:14

javagirl написа:
Тапаци. Малки деца които си играят със пластелин и се фукат с скъпите си джи ес еми.

А ти можеш л ида направиш такова нещо.100% съм сигурен че не.Затова си поеми един твърдичък м/у джуките и не се изказвай там където не ти е работа.Ае хейт ми

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 13:51

Редактирано мнение

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 19:03

javagirl написа:
Popcorn написа:
А ти можеш л ида направиш такова нещо.100% съм сигурен че не.Затова си поеми един твърдичък м/у джуките и не се изказвай там където не ти е работа.Ае хейт ми

Аи хеит ю. И недеи да говориш така на една дама, че ще вземе гаджето ми да ти го навре на тебе един твърд между бузите.

Бог да му е на помощ на приятеля ти с момиче като теб. Не можеш да мислиш, да пишеш и си простичка. Комлексарка... Такива като теб под път и над път. Нищо ново. Виждат човек с потенциал и които са си добре и почва да завижда и да се перчи с други хора. Опеката на човека до теб не е вечна, дете. Рано или късно ще го разбереш.

Жалка си, защото разумните хора разчитат на мозъка си, а не на сила, която нямат. Така че опитай се следващия път като видиш някой, да помислиш каква си ти в действителност!

Ти разчиташ на другите, а не на теб самата, примири се с този факт. Тук сме хора, които мислят. Ти не си от тях. Бих ти дал съвет, но държанието ти не ми го позволява и не съжалявам за това.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 20:07

Duke написа:
Бог да му е на помощ на приятеля ти с момиче като теб. Не можеш да мислиш, да пишеш и си простичка. Комлексарка... Такива като теб под път и над път. Нищо ново. Виждат човек с потенциал и които са си добре и почва да завижда и да се перчи с други хора. Опеката на човека до теб не е вечна, дете. Рано или късно ще го разбереш.

Жалка си, защото разумните хора разчитат на мозъка си, а не на сила, която нямат. Така че опитай се следващия път като видиш някой, да помислиш каква си ти в действителност!

Ти разчиташ на другите, а не на теб самата, примири се с този факт. Тук сме хора, които мислят. Ти не си от тях. Бих ти дал съвет, но държанието ти не ми го позволява и не съжалявам за това.

Много правилно и го каза. Между другото, за тези които ги интересува, реших да започна нов проект. По поръчка на Popcorn :wink: ще направя Брахиозавър.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 20:25

Xayzer написа:
Duke написа:

Много правилно и го каза. Между другото, за тези които ги интересува, реших да започна нов проект. По поръчка на Popcorn :wink: ще направя Брахиозавър.

Урааааа Много мерси чакам да го напраиш.Дано стане добър.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 22:21

За нетърпеливите (ако има такива) няколко снимки от първите изкопаеми :wink: (тоест първите кокаляци)

Кълките и плешките

Част от опашката и гръбнака

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2006 20:45

Аз намирам за много хубаво това, което правиш... като малка книжките за динозаври обяснени като за деца и пласмасовите тиранозавърчета ми бяха любимото нещо... после пък бях луда по документални филми по въпроса и по всички филми като "Джурасик парк" и всички книги, които ми попадаха... абе голямо фенче бях... и наистина много ми харесват тези макети (така да ги наречем примерно...) ... чакам да видя брахиозавъра завършен... ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2006 23:58

ti-ri-ri-ram написа:
Аз намирам за много хубаво това, което правиш... като малка книжките за динозаври обяснени като за деца и пласмасовите тиранозавърчета ми бяха любимото нещо... после пък бях луда по документални филми по въпроса и по всички филми като "Джурасик парк" и всички книги, които ми попадаха... абе голямо фенче бях... и наистина много ми харесват тези макети (така да ги наречем примерно...) ... чакам да видя брахиозавъра завършен... ;)

Радвам се че съм те заинтригувал. И аз така от малко лапе съм луд по динозаври. В първото ми училище много учехме за това (Американците са манияци по тема динозаври, а училището ми беше американско)
Та за това реших първия ми макет (добре звучи) да е на динозавърче.
Виж Джурасик парк не успя да ми влезе в сърцето. Не знам защо.

27B-6

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2006 01:44

Редактирано мнение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2006 16:15

Duke, ти ли си изтри поста? Прав си, грешно го е написала мацето dinosaur.

27B-6

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2006 17:38

Да аз бях, но понякога се чудя, защо й обръщам внимание. Предлагам въобще да не й коментираме мненията. Това ще й омръзне. Продължавай по проекта и чакаме работата по новото ти творение. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2006 20:07

Ами хора Брахиозавъра скоро няма да стане готов, че малко съм фалирал в момента (Харча си спестяванията за папане и за това) и сега няма да купувам силиконовия патлак. Иначе всички части са готови. За тези които все пак искат да видят някакъва напредък ето снимки на частите в сглобено състояние.

Някои кости се счупиха, ако се загледате по добре ще забележите (паднаха на земята преди да са изсъхнали)
Те ще са за сменяне. Освен това гръдния кош е малък (Не знам защо продължавам да ги правя такива)

А тук ще видите сравнение между Тирекса и Брахиото

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2006 20:19

Хммм... не знам какво да ти кажа Xayzer, от една страна изглежда наистина внушително в сравнение с тирекса. Но от друга страна изглежда малко ..... тънък. Не много тънък, а малко. Иначе е страхотно, детаилите, дори и на такава размазана снимка, се вижда че са много добре. Костите на краката и гръбнака страшно ме кефят. Наистина си невероятен!

П.П. Ще направим фонд във форума "съберете пари за силиконовия пистолет на Xayzer" :wink:
Или можеш да направиш наддаване за Тирекса във форума. С парите ще си купиш каквото ти трябва.

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2006 20:34

Предчувствам, че ще е внушителна глетка :lol: Мисля също така, че ще е и много чуплив, просто предполагам, че с такъв врат доста добре трябва да го пазиш.А пък за гръдният кош трябва да е по масивен за да издържи тежеста на врата :wink:

Смисълът на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2006 20:45

Zenthehunter написа:
Предчувствам, че ще е внушителна глетка :lol: Мисля също така, че ще е и много чуплив, просто предполагам, че с такъв врат доста добре трябва да го пазиш.А пък за гръдният кош трябва да е по масивен за да издържи тежеста на врата :wink:

Не се притесняваи, няма да е толкова чуплив благодарение на силикона. Ако използвах нормалоно лепило (например супер лепило) щеше да е чупливо. Но силикона е гъвкава сплав, за това и целия врат ще е гъвкав.
Освен това и е лек, така че няма да е проблем за гръдния кош. Но на вид как ти изглежда коша, какво ще кажеш Zenthehunter, малък ли изглежда?

П.П. Аватара още не ти се вижда.

27B-6

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2006 20:50

Определено е мъничък. На тая гад единствено врата и опашката са й тънки, според мен трябва да е по-як. Динозавър-бабанка.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2006 20:53

Xayzer написа:
Не се притесняваи, няма да е толкова чуплив благодарение на силикона. Ако използвах нормалоно лепило (например супер лепило) щеше да е чупливо. Но силикона е гъвкава сплав, за това и целия врат ще е гъвкав.
Освен това и е лек, така че няма да е проблем за гръдния кош. Но на вид как ти изглежда коша, какво ще кажеш Zenthehunter, малък ли изглежда?

Ами мисля, че малко по голям ще му отива повече. Картинките на Брахиозавър с които разполагам (като малък бях голям фен на динозаврите) показват, че това същество е имало голям гръден кош :wink:

Смисълът на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 01:43

хммм, какво да кажа. Невероятно. Повече не мога да кажа.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com