Lineage 2 - всичко

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
SpitFire
Обратна връзка:

Мнение от SpitFire »

Вярно че е рано!Отидох на арената там и един ме уби с два удара. :roll:
Да решиш да не решаваш е решение!Да не успееш да решиш е провал!!
Аватар
deep.ocean.mix

Мнение от deep.ocean.mix »

§Noc_VH§ написа:Вярно че е рано!Отидох на арената там и един ме уби с два удара. :roll:
Human Ли си?
http://ellusive.net
http://www.trance.nu
http://www.tranceaddict.com

God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;

You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
Аватар
SpitFire
Обратна връзка:

Мнение от SpitFire »

Да.Впрочем сега се сетих.Има ли начини за придвижване на някое животно като в WoW.Щото на моменти е доста гадно като трябва да обикаляш много. :?

Имам и едно джудже 9 lvl-ShadowStriker
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

§Noc_VH§ написа:Да.Впрочем сега се сетих.Има ли начини за придвижване на някое животно като в WoW.Щото на моменти е доста гадно като трябва да обикаляш много. :?

Имам и едно джудже 9 lvl-ShadowStriker
Има аз имах дракон ама е е скъп.Може да се возиш на него и да атакуваш или да си си на земята и да го насъскваш по други единици има си кръв,експириънс качва левъл супер е ама трябва да му купуваш храна.Но той е придобивка за по големите левъли 35-40.
Аватар
SpitFire
Обратна връзка:

Мнение от SpitFire »

А откъде се купува?(да знам все пак,то че има доста време има ама)
Аватар
TylerDurden

Мнение от TylerDurden »

??? ????? ?? ?? ??????? ??? ???? 35??(????? ?, ?? ? ???:) ?????????? ????? ?? ?? ?? ?? ????? ?? ??? ????????? ?? ?? ?? ????? ???????,????? ?? ????? ? ?????? ?? ?? ???? ?? ?**?? ??????? ?????? ?? ?? ???? ?????? ??? ????? ? ?.?.? ? ??? ?? ??????? ?????? ???? 40??. ????? ???? ?????? ?? ?? ?? ?????(????? ?? ? ?? 40?? ??? ???? ?? ?? ?????) ?????? ?? ????? ??? ??????? ?? ??????? ?????????? ?? ?? ? ????? ? ??? ?? ?????? ?????? ????? ??????????? ?? ?? ? ????? ????? ???????? ?? ?? ??????? ??????????? ?? ? ?? ?? ?? ??????? ???? ??????? ? ?????? ?? ???????? ???? ?? ???? ?? ? ???? ????????? ??????? ?? ?? ???? ??? ??????? ????.
Self improvement is masturbation, self destruction is the answer.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

TylerDurden написа:Или някой ти го продава или след 35лв(левел е, не е лев:) изпълняваш куест за да си го купиш от пет мениджъра но да го яздиш неможеш,можеш да летиш с дракон но за него си е**ло майката трябва да си имаш алианс със замък и т.н.А и пич на Арената отивай след 40лв. преди това просто ще ти се смеят(макар че и на 40ти пак може да те чупят) виждам че скоро сте почнали да играете посъветвай те се с някой и още от начало решете каква специалност ще ви е героя какви предмети ще си вземете препоръката ми е да не си пилеете скил пойнтса и парите за всякакви неща но това си е само препоръка героите са си ваши ади приятна игра.
Хехе можеш да го яздиш дракона споко - от менюто дето ти са скиловете(е до него де) - там дето са емоциите (тоест смях,плач,отговор:да,не) и тея там бързите бутони за взимане сядане и т.н.Ако имаш дракон ти се появява 1 бутонче :wink:

Хаха днеска си почнах нов герой - елф и бех още 5-ти левъл и некъв 8ми почна да ме удря хаха.Заплаших го ама ме утепа.И после влезнах с джужето ми 49 лвл вкарах му 1 удар некаде към 1500 демидж и купица на земята :lol:
TylerDurden без да знае написа: виждам че скоро сте почнали да играете
Е аз не съм :D
Аватар
swnny
Обратна връзка:

Мнение от swnny »

Аз още си цъкам на С1 в noobwars-a и съм много доволен... но искам да попитам, в С1 могат ли да се "шофират"(демек да яздиш, летиш и т.н.) с животни? Аз съм виждал доста герои с вълци, дракони, "сенки"(от shadow) и доста други... но не съм видял никой да ги язди :( Ще ме светнете ли?

П.С. то да не би да е защото е на С1?
Изображение
Изображение
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

swnny написа:Аз още си цъкам на С1 в noobwars-a и съм много доволен... но искам да попитам, в С1 могат ли да се "шофират"(демек да яздиш, летиш и т.н.) с животни? Аз съм виждал доста герои с вълци, дракони, "сенки"(от shadow) и доста други... но не съм видял никой да ги язди :( Ще ме светнете ли?

П.С. то да не би да е защото е на С1?
Сенките, вълците и котките не могат да ся яздят.Аз имах дракон 49лвл и го яздех.Но на C1 не знам.
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

mai v c1 nemoje da se qzdi drakon :shock:
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Хехе като гледам май вече на 5 човека местожителството ни е в градове на Lineage :) Аз живея в 1 от най големите и където има най хубавите неща в играта които могат да се купят. :D
Аватар
SpitFire
Обратна връзка:

Мнение от SpitFire »

Имам един проблем.Малко е тъпо ама карай.От къде се увеличават способности-Dexterity,Strength,Intelligence и други когато вдигнеш ниво?Аз не виждам такава опция. :oops: :oops:
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

§Noc_VH§ написа:Имам един проблем.Малко е тъпо ама карай.От къде се увеличават способности-Dexterity,Strength,Intelligence и други когато вдигнеш ниво?Аз не виждам такава опция. :oops: :oops:
Maй не може.
Аватар
SpitFire
Обратна връзка:

Мнение от SpitFire »

Ееее тва е доста гадно!Вече незнам колко време гледам Dexterity-то седи на 40 и не ще!! :evil: Гадно наистина.....
Аватар
swnny
Обратна връзка:

Мнение от swnny »

Не "май", ами неможе ;) Но според мен това не е много гадно... даже въобще, не се натрапва постоянно да се питаш колко точки да туриш на едното и колко на другото... а и не те са важни, а екипировката и уменията който си изучил(и съответно техния левъл) ;)
Изображение
Изображение
Аватар
Dark_HERO

Мнение от Dark_HERO »

аз искам да попитам нештичко свързано с изискванията на тази игра понеже штаигата ми е малко:( стара и нз дали ще тругне!!!
на 256 рам гфорсе 4 и 1.8 процсор дали 6те тругне а я ми кажете че е голяма и не си стръва да губя толкова голяма игра за да духам нали ?
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Ще ти тръгва без проблеми :wink:

Windows 98/ME/2000/XP
Intel Pentium® III 800MHz или AMD Athlon 800MHz
256MB оперативна памет
4X CD-ROM Drive
2.5GB свободно дисково пространство
Минимум GeForce 2 видеокарта
16-bit звукова карта
Интернет връзка минимум 56k модем
Аватар
Dark_HERO

Мнение от Dark_HERO »

и с3 ли щте вурви като хората защото по нагоре някои беше писал че мойе да не му тругва играта от конфигурацията
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Абе ще ти тръгва няма проблем в близкия клуб са я подкарали на 750мхз 256 рам не се плаши.
Аватар
Dark_HERO

Мнение от Dark_HERO »

ама как върви на 256 рам
Публикувай отговор