TylerDurden написа:
Или някой ти го продава или след 35лв(левел е, не е лев:) изпълняваш куест за да си го купиш от пет мениджъра но да го яздиш неможеш,можеш да летиш с дракон но за него си е**ло майката трябва да си имаш алианс със замък и т.н.А и пич на Арената отивай след 40лв. преди това просто ще ти се смеят(макар че и на 40ти пак може да те чупят) виждам че скоро сте почнали да играете посъветвай те се с някой и още от начало решете каква специалност ще ви е героя какви предмети ще си вземете препоръката ми е да не си пилеете скил пойнтса и парите за всякакви неща но това си е само препоръка героите са си ваши ади приятна игра.
Хехе можеш да го яздиш дракона споко - от менюто дето ти са скиловете(е до него де) - там дето са емоциите (тоест смях,плач,отговор:да,не) и тея там бързите бутони за взимане сядане и т.н.Ако имаш дракон ти се появява 1 бутонче
Хаха днеска си почнах нов герой - елф и бех още 5-ти левъл и некъв 8ми почна да ме удря хаха.Заплаших го ама ме утепа.И после влезнах с джужето ми 49 лвл вкарах му 1 удар некаде към 1500 демидж и купица на земята
TylerDurden без да знае написа:
виждам че скоро сте почнали да играете
Е аз не съм