С кого коментирате...

Нещата от живота
Заключено
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Ето ме и мене адски лошо качество ама :
име:Ангел
години:14
толкова ви е достатъчно

http://www.nventure.net/img/upload_file ... %20005.jpg
http://www.nventure.net/img/upload_file ... icture.jpg тук съм развил въображението си това съм аз

ЕДИТ:лоша е щото е от камера и нормално да не се получи кристален образ ако ми попаднат по добри ще
едитна поста
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

о вчера имах рожден ден и сега се будя и ми е някво баси шибаното несъм се наспал ама неми се спи чувствам се супер слаб и ми се драифаше допреди малко са ще се наям после мисля да се оправа с ч джоинт
HUN73R

Мнение от HUN73R »

iddqd написа:о вчера имах рожден ден и сега се будя и ми е някво баси шибаното несъм се наспал ама неми се спи чувствам се супер слаб и ми се драифаше допреди малко са ще се наям после мисля да се оправа с ч джоинт

Ахах иддяд браво пич,тва беше добра изненадка,най-после доказа на хората че не си вампирясало чудовище живеещо в марсианска база. :lol: :lol: :lol: Луд,луд,а тея снимки откъде са бе? Тва май не е в България,само не казвай че е някой марсиански град. :lol: :lol: :lol: Сега ако почнеш и да пишеш кат хората евала пич. :D
И честито макар и на патерица - много джойнт и още повече женско копеле и със здраве. :lol: :lol: :lol:

П.С. - еее как щях да забравя - и кинти ве и кинти,накъде без кинтите? :lol:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

а са се наядох и ми е по добре ще изчакам да се стабилизирам и ще се изджаскам а това е от марокко наеш ли колко евтин и супер як хашиш ми продаваха там постоянно за 1 час 10 дилара са ми предложили да ми шитнат хашиш
Гост

Мнение от Гост »

аве лек щом ги пушиш тез лаина значи кои знаи къв спортист ще си .. НИКАКЪВ сега разбираме че само глупости дрънкаш... нестига че не разираш нищо от зала щом ми пишиш ми и сигурно и бойни изкуства не тренираш.. от Емо
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

tоа па глупак ти ли ще ми кажеш какъв съм аз бе и какво аз тренирам мисля че по добре знам какъв съм и какво права или нещо те кмплексирах без да искам сорри
Аватар
Radev
Обратна връзка:

Мнение от Radev »

Anonymous написа:аве лек щом ги пушиш тез лаина значи кои знаи къв спортист ще си .. НИКАКЪВ сега разбираме че само глупости дрънкаш... нестига че не разираш нищо от зала щом ми пишиш ми и сигурно и бойни изкуства не тренираш.. от Емо

Ще те пляскам по дупето.. Не се научихте че нелогнат аз не поствам.
Да оставим това че си ми е направено автоматично логване като влезна в форума.

Идяд кога ходи в Мароко.. лятото ли виждам че си по къса фанелка или там и в момента е топло.

"Волята е онова нещо, което те кара да продължаваш, дори когато всичко останало ти казва, че си победен. Волята те прави неуязвим..."

Em1l
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

ми есента там е по топло по принцип
Гост

Мнение от Гост »

Аз съм тоя със шапката. Някой да не си помисли нещо :)))) Това е от периода когато още ходех смъкнат. Ако ми попадне по-добра снимка сще я кача нея. БТВ на пика съм на 14.5
http://www.nventure.net/img/upload_files/Me%20inside.JPG
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Така де това горе съм аз
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Marijuano Loco
Обратна връзка:

Мнение от Marijuano Loco »

Ама имаш хубави очота. А и да си смъкнат...
Или пънкар не е лошо нещо. :lol:

++
БОНБОНКИТЕ КЪДЕ СА,
А ЕТО ГИ, ДВЕ СА,
ПО ЕДНО ЗА ВСЕКИ
++
Гост

Мнение от Гост »

За очота знам. Пънк слушах доста дълго, обаче ако изляза само за едно кръгче из квартала дори приличайки на пънк, пътя до нас ще мине през много болници... Да си смъкнат не е лошо, ама се навъдиха мноооого льохманчета... абее нз. Иначе сега съм на метал. Може да пусан даже актуален пик.
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

Тея дни се снимахме класа.Аз и WOOP_MAN. Тука обаче ме хванаха да им правя сайт,та ще ни се порадвате като го завърша :D
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Това отгоре за кой ли път бях аз... Ама нещо автолога ми се е скапал.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Ми аз съм грозен, но това е...
http://free.data.bg/thetomahawk/Pics/Other/Rojdenia%20den%20na%20sa6o.JPG
А да предупредя - снимката е 1.37МБ щато е правена със цифров фотоапарат Sony P10 3.2 мегапиксела и мемързи да я компресирам.Това съм аз нарождения ден на Сашо, прическата ми се е развалила след многото въргали, уморен съм - абе не съм в добро състояние :)
А на другите съмскрил лицата щото не знам ще искат лида се покажат :wink: Абе нали и без това не пишат във форума...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Marijuano Loco
Обратна връзка:

Мнение от Marijuano Loco »

Ми гледай ся... Аз също имам много странен стил
и на обличане и на музика, хората ме гледат странно,
в даскалото често се заканват да ме потрепват... Но се
нещо не им стига... Абе знам ли, не си заслужава да
се мениш, зарад прищевките на някой... А може би
още не си намерил собствения си стил? :wink:

++
БОНБОНКИТЕ КЪДЕ СА,
А ЕТО ГИ, ДВЕ СА,
ПО ЕДНО ЗА ВСЕКИ
++
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

да бе като бях по млад се бях постригал на гребен и бяща ми много се изкефи ама маиками ми каза че няма да се прибера в нас ако него махна и един приятел ме пострига 0 номер баси гадното на гребен много ме кефеше сички се спичаха около мен
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

iddqd написа:да бе като бях по млад се бях постригал на гребен и бяща ми много се изкефи ама маиками ми каза че няма да се прибера в нас ако него махна и един приятел ме пострига 0 номер баси гадното на гребен много ме кефеше сички се спичаха около мен

Лелее,аз ако слушах наш'те за външния си вид,не ми се мисли... :) Идяд,прецакан си,освен ако и така не се харесваш...
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Абе те пънковете го отнасят най-много... Последния го видях преди 4 години.. .Сега просто си слушам кротко The Offspring. Аз проблеми си нямам. Баща ми много се изкефи на суичъра на рамщаин, мисля че и Димо Бургера му хареса, а искаше да ми вземе камуфлажния панталон... Кубинките той ми ги донесе :)))))
Chris написа:
Аватар
fresh
Обратна връзка:

Мнение от fresh »

Оф щастливци сте вие...На мен баща ми не ми дава да нося дънки с ниска талия (много, много ниска по моите принципи) още по-малко тия рязаните на дупата, нито прашки, нито `убавия ми къс суичър, нито късото ми яке... :roll: "Искам внуци един ден!" ...Тоя човек тотално е полудял... :roll:
То кой ли го слуша де, но все пак...
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Заключено