Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 11:58

Ето ме и мене адски лошо качество ама :
име:Ангел
години:14
толкова ви е достатъчно

http://www.nventure.net/img/upload_file ... %20005.jpg
http://www.nventure.net/img/upload_file ... icture.jpg тук съм развил въображението си това съм аз

ЕДИТ:лоша е щото е от камера и нормално да не се получи кристален образ ако ми попаднат по добри ще
едитна поста

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 12:25

о вчера имах рожден ден и сега се будя и ми е някво баси шибаното несъм се наспал ама неми се спи чувствам се супер слаб и ми се драифаше допреди малко са ще се наям после мисля да се оправа с ч джоинт

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 12:32

iddqd написа:
о вчера имах рожден ден и сега се будя и ми е някво баси шибаното несъм се наспал ама неми се спи чувствам се супер слаб и ми се драифаше допреди малко са ще се наям после мисля да се оправа с ч джоинт

Ахах иддяд браво пич,тва беше добра изненадка,най-после доказа на хората че не си вампирясало чудовище живеещо в марсианска база. :lol: :lol: :lol: Луд,луд,а тея снимки откъде са бе? Тва май не е в България,само не казвай че е някой марсиански град. :lol: :lol: :lol: Сега ако почнеш и да пишеш кат хората евала пич. :D
И честито макар и на патерица - много джойнт и още повече женско копеле и със здраве. :lol: :lol: :lol:

П.С. - еее как щях да забравя - и кинти ве и кинти,накъде без кинтите? :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 12:42

а са се наядох и ми е по добре ще изчакам да се стабилизирам и ще се изджаскам а това е от марокко наеш ли колко евтин и супер як хашиш ми продаваха там постоянно за 1 час 10 дилара са ми предложили да ми шитнат хашиш

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 13:00

аве лек щом ги пушиш тез лаина значи кои знаи къв спортист ще си .. НИКАКЪВ сега разбираме че само глупости дрънкаш... нестига че не разираш нищо от зала щом ми пишиш ми и сигурно и бойни изкуства не тренираш.. от Емо

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 13:03

tоа па глупак ти ли ще ми кажеш какъв съм аз бе и какво аз тренирам мисля че по добре знам какъв съм и какво права или нещо те кмплексирах без да искам сорри

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 13:24

Anonymous написа:
аве лек щом ги пушиш тез лаина значи кои знаи къв спортист ще си .. НИКАКЪВ сега разбираме че само глупости дрънкаш... нестига че не разираш нищо от зала щом ми пишиш ми и сигурно и бойни изкуства не тренираш.. от Емо

Ще те пляскам по дупето.. Не се научихте че нелогнат аз не поствам.
Да оставим това че си ми е направено автоматично логване като влезна в форума.

Идяд кога ходи в Мароко.. лятото ли виждам че си по къса фанелка или там и в момента е топло.

"Волята е онова нещо, което те кара да продължаваш, дори когато всичко останало ти казва, че си победен. Волята те прави неуязвим..."

Em1l

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 13:26

ми есента там е по топло по принцип

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 14:09

Аз съм тоя със шапката. Някой да не си помисли нещо :)))) Това е от периода когато още ходех смъкнат. Ако ми попадне по-добра снимка сще я кача нея. БТВ на пика съм на 14.5
http://www.nventure.net/img/upload_files/Me%20inside.JPG

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 14:10

Така де това горе съм аз

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 20:04

Ама имаш хубави очота. А и да си смъкнат...
Или пънкар не е лошо нещо. :lol:

++
БОНБОНКИТЕ КЪДЕ СА,
А ЕТО ГИ, ДВЕ СА,
ПО ЕДНО ЗА ВСЕКИ
++

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 21:34

За очота знам. Пънк слушах доста дълго, обаче ако изляза само за едно кръгче из квартала дори приличайки на пънк, пътя до нас ще мине през много болници... Да си смъкнат не е лошо, ама се навъдиха мноооого льохманчета... абее нз. Иначе сега съм на метал. Може да пусан даже актуален пик.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 21:36

Тея дни се снимахме класа.Аз и WOOP_MAN. Тука обаче ме хванаха да им правя сайт,та ще ни се порадвате като го завърша :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 21:38

Това отгоре за кой ли път бях аз... Ама нещо автолога ми се е скапал.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 22:00

Ми аз съм грозен, но това е...
http://free.data.bg/thetomahawk/Pics/Other/Rojdenia%20den%20na%20sa6o.JPG
А да предупредя - снимката е 1.37МБ щато е правена със цифров фотоапарат Sony P10 3.2 мегапиксела и мемързи да я компресирам.Това съм аз нарождения ден на Сашо, прическата ми се е развалила след многото въргали, уморен съм - абе не съм в добро състояние :)
А на другите съмскрил лицата щото не знам ще искат лида се покажат :wink: Абе нали и без това не пишат във форума...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 22:16

Ми гледай ся... Аз също имам много странен стил
и на обличане и на музика, хората ме гледат странно,
в даскалото често се заканват да ме потрепват... Но се
нещо не им стига... Абе знам ли, не си заслужава да
се мениш, зарад прищевките на някой... А може би
още не си намерил собствения си стил? :wink:

++
БОНБОНКИТЕ КЪДЕ СА,
А ЕТО ГИ, ДВЕ СА,
ПО ЕДНО ЗА ВСЕКИ
++

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 23:21

да бе като бях по млад се бях постригал на гребен и бяща ми много се изкефи ама маиками ми каза че няма да се прибера в нас ако него махна и един приятел ме пострига 0 номер баси гадното на гребен много ме кефеше сички се спичаха около мен

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 23:24

iddqd написа:
да бе като бях по млад се бях постригал на гребен и бяща ми много се изкефи ама маиками ми каза че няма да се прибера в нас ако него махна и един приятел ме пострига 0 номер баси гадното на гребен много ме кефеше сички се спичаха около мен

Лелее,аз ако слушах наш'те за външния си вид,не ми се мисли... :) Идяд,прецакан си,освен ако и така не се харесваш...

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 23:26

Абе те пънковете го отнасят най-много... Последния го видях преди 4 години.. .Сега просто си слушам кротко The Offspring. Аз проблеми си нямам. Баща ми много се изкефи на суичъра на рамщаин, мисля че и Димо Бургера му хареса, а искаше да ми вземе камуфлажния панталон... Кубинките той ми ги донесе :)))))

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2005 23:32

Оф щастливци сте вие...На мен баща ми не ми дава да нося дънки с ниска талия (много, много ниска по моите принципи) още по-малко тия рязаните на дупата, нито прашки, нито `убавия ми къс суичър, нито късото ми яке... :roll: "Искам внуци един ден!" ...Тоя човек тотално е полудял... :roll:
То кой ли го слуша де, но все пак...

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com