Малеее направо немога да повярвам колко яко е станало!Пиши по-бързо че нямам търпение.Единственото гадно на този вид разкази е че трудно мога да запомня кой от форума кой в разказа е, но карай супер е станало.
Всъщност наистина си ги записвам .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД
М/у другото,не очаквах втората част да се приеме толкова добре...Третата част е все още в процес на измисляне,така че може би ще почакате още два дена.Може би не си личи все още,но всеки персонаж трябва да го мисля много време за да бъде вкаран подходящо в сюжета...Фантоме,готов си пич!
slim_k написа:Всъщност наистина си ги записвам .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД
Ъфф добре ше си измисля тъпо американско име! Нека съм Закъри Стански!
slim_k написа:Всъщност наистина си ги записвам .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД
Т'ва въобще американско, ли е?
П.П- По скоро циганско )
ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
Т'ва въобще американско, ли е? П.П- По скоро циганско )
Ми американско е! Американските имена са тъпи, плюс тва и американците са най големите цигани! Така че това е най тъпото американско име което измислих! (Все пак ще играя американец! Пуу ужас! Не мога да си го предствя дори)
Т'ва въобще американско, ли е? П.П- По скоро циганско )
Ми американско е! Американските имена са тъпи, плюс тва и американците са най големите цигани! Така че това е най тъпото американско име което измислих! (Все пак ще играя американец! Пуу ужас! Не мога да си го предствя дори)
Значи искаш да си "циганина" с най-тъпо "циганско" име! Аха!
Железна логика! И името не е американско!
ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat