Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2004 22:34
Малеее направо немога да повярвам колко яко е станало!Пиши по-бързо че нямам търпение.Единственото гадно на този вид разкази е че трудно мога да запомня кой от форума кой в разказа е, но карай супер е станало.
|
|
|
|
 |
SmokE_CreW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2004 23:12
Супер Слим Време е за хакерска война  Готин развой 
___________________________________ Не съм светец с изпит иконен лик
Не съм и грешник Даже и грешил
Аз знам на този свят че съм длъжник
и никога не бих се отплатил
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2004 23:24
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 00:01
Всъщност наистина си ги записвам  .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД 
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 00:33
М/у другото,не очаквах втората част да се приеме толкова добре...Третата част е все още в процес на измисляне,така че може би ще почакате още два дена.Може би не си личи все още,но всеки персонаж трябва да го мисля много време за да бъде вкаран подходящо в сюжета...Фантоме,готов си пич! 
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 19:06
slim_k написа: Всъщност наистина си ги записвам  .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД 
Ъфф добре ше си измисля тъпо американско име! Нека съм Закъри Стански!
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 10:31
Slim_K aide de , ste ima li prodalzenie ili ne ..... 
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Nazy
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 19:46
Ami az 4ak sega vidqh razkaz4eto i naistina mnogo mi haresa.Ta vaprosa mi e dali ima nqkakuv 6ans da me vmuknete 
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 23:02
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 23:05
stfu-n00b! написа:
OK.. ama tva kvo obsto ima s razkaza ......
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 23:06
Ni6to izvinete vsi4ki izkah da probvam edin trik s HTML i taq stranica mi be6e pod ruka.se edno go nqma....  .
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2004 20:52
Nazy написа: Ami az 4ak sega vidqh razkaz4eto i naistina mnogo mi haresa.Ta vaprosa mi e dali ima nqkakuv 6ans da me vmuknete 
Само си кажи данните 
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2004 23:14
|
|
|
|
 |
Nazy
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2004 11:33
Koi ti trqbvat 
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2004 14:10
Хисарският поп написа: slim_k написа: Всъщност наистина си ги записвам  .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД  Ъфф добре ше си измисля тъпо американско име! Нека съм Закъри Стански!
Т'ва въобще американско, ли е?
П.П- По скоро циганско  )
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 15:59
The Dark One написа: Хисарският поп написа: slim_k написа: Всъщност наистина си ги записвам  .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД  Ъфф добре ше си измисля тъпо американско име! Нека съм Закъри Стански! Т'ва въобще американско, ли е? П.П- По скоро циганско  )
Ми американско е! Американските имена са тъпи, плюс тва и американците са най големите цигани! Така че това е най тъпото американско име което измислих! (Все пак ще играя американец! Пуу ужас! Не мога да си го предствя дори)
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
okayy
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 16:47
Аре де що не пишеш продължение?
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 18:08
Хисарският поп написа: The Dark One написа: Хисарският поп написа: slim_k написа: Всъщност наистина си ги записвам  .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД  Ъфф добре ше си измисля тъпо американско име! Нека съм Закъри Стански! Т'ва въобще американско, ли е? П.П- По скоро циганско  ) Ми американско е! Американските имена са тъпи, плюс тва и американците са най големите цигани! Така че това е най тъпото американско име което измислих! (Все пак ще играя американец! Пуу ужас! Не мога да си го предствя дори)
Значи искаш да си "циганина" с най-тъпо "циганско" име! Аха!
Железна логика! И името не е американско!
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 19:33
Момчета,всичко по новата част е готово,но тя ще бъде пусната утре вечерта тъй като имам работа в мИРК.Аре...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 19:43
еее тва е много добро бе!ей ако има място пиши ме и мене:
1.Брус
2.Брус
3.Не ме интересува какво ще е но да е свързано с мотори pls!
4.18-25
___________________________________ Уважавай тоалетните ароматизатори!!??
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|