Световно по футбол 2014
Re: Световно по футбол 2014
Ахахахаха факт.
Иначе дори аз като фен на меската не разбирам защо му дадоха наградата. Дори за Аржентина не беше най-добрия.
Иначе дори аз като фен на меската не разбирам защо му дадоха наградата. Дори за Аржентина не беше най-добрия.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Gipo написа:Ахахахаха факт.
Отешителна награда. Ако бяха били Аржентина сигурно щяха да дадат на Муллер. Той и без това я заслужава, пък и няма как да дадеш на загубилия отбор вратаря награда, защото нали, малко ташак си правиш с него.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
човек написа:радвам се, че сега волтижа ще спре да коментира футбол, поне в следващите 2 години
Мне, волтажа сега ще ни мъчи с тема за шампионската лига цяла година
![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)

Иначе не ги разбирам хората дето пият от кен. Тва стъклената бутилка си е в пъти по добре, че даже и пластмасовата.
И Германия спечели. ЗИГ ХАЙЛ!!! Метам ви поздрав на всички дето са били за немците с традиционен немски марш - едно от нещата, които немците правят най-добре.
http://www.youtube.com/watch?v=RDdZkQ5Mycw
добър мач мочмета
what if they get me? написа:Най-напред, хареса ми че спечели отборът, който трябваше да спечели, а не някой друг.
oshte s taq tapnq me izgubi
sorry ne ti doprochetoh tapnite
are zakluchete temata veche toa da mlukne che nz
има ама не си ти
На мача Франция - Нигерия (май беше тоя)
"Онази му се предлага"
Иво Ангелов
10/10
Иначе, хубаво световно стана. Само дето нямаше изненадващ полуфиналист, което е сад
И се радвам за Хамес Родригес, дано стане голяма звезда и не отиде в Реал/Барса/Челси/Ман Ю или С/ПСЖ
"Онази му се предлага"
Иво Ангелов
10/10
Иначе, хубаво световно стана. Само дето нямаше изненадващ полуфиналист, което е сад

И се радвам за Хамес Родригес, дано стане голяма звезда и не отиде в Реал/Барса/Челси/Ман Ю или С/ПСЖ

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

what if they get me? написа:Най-напред, хареса ми че спечели отборът, който трябваше да спечели, а не някой друг.

меси кво се опитва да прави муцунки на снимките, не се ли е гледал в огледалото да види, че главата му е несиметрична и прилича на бавноразвиващ :Д
Ти па сигурно си толкова хубав, че жените свършват по 8 пъти само като те видят 

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
ти па как се жъгна, все едно едно на век съм те напсувал. курва на меси :Д
просто мисля, че е много по-сладък, когато се усмихва