Препоръчайте телефон
Re: Препоръчайте телефон
Аз никога не съм бил фен на такива шано телефончета. Все още съм доволен от iPhone-a, но приятелката си търси нещо, та може да я насоча към това LG.
тежки нокаути
Валентин I написа:Падна в тоалетната моето. RIP
Иначе RR OS и Lineage OS при мен даваха абсолютно един и същи живот на батерията, щото ако не се лъжа RR е въз основа на Lineage, просто с допълнителни възможности за стилизиране.
Anyway, LG G5 рефърбнат е новата оферта. Шаомитата вече им порасна работата и на яките цени предлагат вече само по-спрелите телефончета. Да видиш 2 батерии и 512 GB SD-карта хубоо лии.![]()
Държа да разбера как си го изпуснал в кенефа.
С Lineage OS нямам никакви проблеми с батерията, не знам какво правите.
Кур за LG
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Бе правих.. заеби.
Мор е.
Иначе, LG-то си е по-мощно от Mi5 и Mi5S дори и въпреки че е QHD, има removable батерия, слот за SD карта и драстично супериорна камера, за 100 евро по-малко.![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Мор е.
Иначе, LG-то си е по-мощно от Mi5 и Mi5S дори и въпреки че е QHD, има removable батерия, слот за SD карта и драстично супериорна камера, за 100 евро по-малко.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Абе мочмета, я предложете телефон
Трябва ми нещо колкото да разкарам нокията с фенерче, щото ей така заради конформизъм, да не ме гледат хората като някакъв пенсионер. Честно казано никога не съм имал смартфон с изключение на една нокия 7610 преди 100 години, така че съм бос в тая тема.
Значи изискванията са следните:
- Понеже си сменям телефона веднъж на 7-8 години, държа да е модел от тази или края на миналата година.
- Не ми пука за мегапиксели, резолюции, процесори, памети и т.н. Трябва просто да е нещо което изглежда модерно и да е доколкото възможно надеждно. Ако и батерията държи повече ще е още по-яко.
- Да не е някаква китайска марка. Нещо Sony/Samsung/LG/ Lenovo в най-лошия случай. Да знам че "некитайските" са същата работа и за по-малко пари дават повече ... нещо си, но не ми пука, така съм решил. Това не подлежи на компромис.
-300 лв, 350 макс. Повече не давам.
Трябва ми нещо колкото да разкарам нокията с фенерче, щото ей така заради конформизъм, да не ме гледат хората като някакъв пенсионер. Честно казано никога не съм имал смартфон с изключение на една нокия 7610 преди 100 години, така че съм бос в тая тема.
- Понеже си сменям телефона веднъж на 7-8 години, държа да е модел от тази или края на миналата година.
- Не ми пука за мегапиксели, резолюции, процесори, памети и т.н. Трябва просто да е нещо което изглежда модерно и да е доколкото възможно надеждно. Ако и батерията държи повече ще е още по-яко.
- Да не е някаква китайска марка. Нещо Sony/Samsung/LG/ Lenovo в най-лошия случай. Да знам че "некитайските" са същата работа и за по-малко пари дават повече ... нещо си, но не ми пука, така съм решил. Това не подлежи на компромис.
Само по тия 3 критерия си закопан откъм всякакви алтернативи, честно казано.vanmx написа: - Понеже си сменям телефона веднъж на 7-8 години, държа да е модел от тази или края на миналата година.
Влачи един LG X Charge ($129.99) или Lenovo P2 (£200) , ма имай предвид че ще го смениш сравнително бързо като свикнеш на андроидска джиджавка.
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
Xperia L1 става ли ?
пп Да, допускам вероятността да се зарибя и след време да си сменя изискванията
пп Да, допускам вероятността да се зарибя и след време да си сменя изискванията
Единствено Хуавей в тоя ценови диапазон и то от базовите модели, като ги вземеш с някакъв план. Ама ти каза, че не искаш китайски така че нз...
тежки нокаути
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telef ... p383374805/
https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telef ... 356809339/
Готов си.
https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telef ... 356809339/
Готов си.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Аз до сега съм бил доволен само от Samsung. Никакви Sony, Nokia/Microsoft или Lenovo. Чувал съм че и Хуавея е добър, ама китайското правителство ги подслушва, така че ти си решаваш.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Щото останалите не се подслушват, от което и да е правителствоLiberty написа:Аз до сега съм бил доволен само от Samsung. Никакви Sony, Nokia/Microsoft или Lenovo. Чувал съм че и Хуавея е добър, ама китайското правителство ги подслушва, така че ти си решаваш.
тежки нокаути
vanmx написа:Абе мочмета, я предложете телефон![]()
https://www.olx.bg/ads/q-iphone-se/?sea ... rom%5D=200
iPhone SE е най-великият смартфон... малък удобен и бърз... и е пълно с аксесоарчета за без пари от китайците... втора година не мога да го счупя
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Bagerist0 написа: iPhone SE е най-великият смартфон...
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
Не се занимавай с тамагочита като iPhone SE.
Най-близкото до това, което искаш е нещо от рода на Xiaomi Redmi 4X.
Имам го и не е зле като цяло, а и снима хубаво за парите си.
Най-близкото до това, което искаш е нещо от рода на Xiaomi Redmi 4X.
Имам го и не е зле като цяло, а и снима хубаво за парите си.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Новите модели на Lenovo са наистина добри ако някой още се двуоми. Иначе аз имам HTC и съм много доволна
И аз гласувам за Lenovo! Няма да сбъркаш!
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
TheNet написа:...и съм много доволна
Ше те пръсна ве, девойче
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Samsung е моят фаворит 
Взех си Xiaomi Mi A1 с чистия андроид
Понеже го рисърчвах онлайн, въобще не бях обърнал внимание колко е голям :O Иначе е ок, влюбен съм в марката <3
Понеже го рисърчвах онлайн, въобще не бях обърнал внимание колко е голям :O Иначе е ок, влюбен съм в марката <3
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Добре дошъл в клуба...denik написа:, влюбен съм в марката <3
Последната тяхна джаджа на която се радвам пък е

тва чудо зарежда по-бързо от оригиналнот ми зарядно:) Поддържа всичи версии на QuickCharge на всичкото отгоре е смарт зарежда точно с толково колкото може да ви понесе батерията без значение на кой порт се закачите...
Иначе чакам с нетърпение MI7 в най лошия случай цената на MI6 ще падне под 300 еврака и му се мятам:D
PS. Иначе когато те засърбят ръцете да ползваш истинския потенциал телефончето заповядай тук https://forum.xda-developers.com/

--Gort!Klaatu barada nikto!--
ше видим, като исках да ползвам пълния потенциал на телефончето, така си брикнах redmi 3-ката
(и все още може да се оправи, ама ми тряя deep flash кабел)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel