Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 04 Яну 2018 13:10
Аз никога не съм бил фен на такива шано телефончета. Все още съм доволен от iPhone-a, но приятелката си търси нещо, та може да я насоча към това LG.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 05 Яну 2018 01:49
Валентин I написа: Падна в тоалетната моето. RIPИначе RR OS и Lineage OS при мен даваха абсолютно един и същи живот на батерията, щото ако не се лъжа RR е въз основа на Lineage, просто с допълнителни възможности за стилизиране. Anyway, LG G5 рефърбнат е новата оферта. Шаомитата вече им порасна работата и на яките цени предлагат вече само по-спрелите телефончета. Да видиш 2 батерии и 512 GB SD-карта хубоо лии. Държа да разбера как си го изпуснал в кенефа. Прави ли манийките с ориз или ня'я се занимаваш? С Lineage OS нямам никакви проблеми с батерията, не знам какво правите. Кур за LG
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 06 Яну 2018 12:28
Бе правих.. заеби. Мор е. Иначе, LG-то си е по-мощно от Mi5 и Mi5S дори и въпреки че е QHD, има removable батерия, слот за SD карта и драстично супериорна камера, за 100 евро по-малко.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 19 Яну 2018 21:32
Абе мочмета, я предложете телефон Трябва ми нещо колкото да разкарам нокията с фенерче, щото ей така заради конформизъм, да не ме гледат хората като някакъв пенсионер. Честно казано никога не съм имал смартфон с изключение на една нокия 7610 преди 100 години, така че съм бос в тая тема. Значи изискванията са следните: - Понеже си сменям телефона веднъж на 7-8 години, държа да е модел от тази или края на миналата година. - Не ми пука за мегапиксели, резолюции, процесори, памети и т.н. Трябва просто да е нещо което изглежда модерно и да е доколкото възможно надеждно. Ако и батерията държи повече ще е още по-яко. - Да не е някаква китайска марка. Нещо Sony/Samsung/LG/ Lenovo в най-лошия случай. Да знам че "некитайските" са същата работа и за по-малко пари дават повече ... нещо си, но не ми пука, така съм решил. Това не подлежи на компромис. -300 лв, 350 макс. Повече не давам.
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 19 Яну 2018 22:12
vanmx написа: - Понеже си сменям телефона веднъж на 7-8 години, държа да е модел от тази или края на миналата година. - Да не е някаква китайска марка. Нещо Sony/Samsung/LG/ Lenovo в най-лошия случай. Да знам че "некитайските" са същата работа и за по-малко пари дават повече ... нещо си, но не ми пука, така съм решил. Това не подлежи на компромис. -300 лв, 350 макс. Повече не давам. Само по тия 3 критерия си закопан откъм всякакви алтернативи, честно казано. Влачи един LG X Charge ($129.99) или Lenovo P2 (£200) , ма имай предвид че ще го смениш сравнително бързо като свикнеш на андроидска джиджавка.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 19 Яну 2018 22:46
Xperia L1 става ли ? пп Да, допускам вероятността да се зарибя и след време да си сменя изискванията
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 20 Яну 2018 00:47
Единствено Хуавей в тоя ценови диапазон и то от базовите модели, като ги вземеш с някакъв план. Ама ти каза, че не искаш китайски така че нз...
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 20 Яну 2018 02:46
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 20 Яну 2018 11:57
Аз до сега съм бил доволен само от Samsung. Никакви Sony, Nokia/Microsoft или Lenovo. Чувал съм че и Хуавея е добър, ама китайското правителство ги подслушва, така че ти си решаваш.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 20 Яну 2018 14:14
Liberty написа: Аз до сега съм бил доволен само от Samsung. Никакви Sony, Nokia/Microsoft или Lenovo. Чувал съм че и Хуавея е добър, ама китайското правителство ги подслушва, така че ти си решаваш. Щото останалите не се подслушват, от което и да е правителство
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 21 Яну 2018 23:30
vanmx написа: Абе мочмета, я предложете телефон Трябва ми нещо колкото да разкарам нокията с фенерче, щото ей така заради конформизъм, да не ме гледат хората като някакъв пенсионер. Честно казано никога не съм имал смартфон с изключение на една нокия 7610 преди 100 години, така че съм бос в тая тема. Значи изискванията са следните: - Понеже си сменям телефона веднъж на 7-8 години, държа да е модел от тази или края на миналата година. - Не ми пука за мегапиксели, резолюции, процесори, памети и т.н. Трябва просто да е нещо което изглежда модерно и да е доколкото възможно надеждно. Ако и батерията държи повече ще е още по-яко. - Да не е някаква китайска марка. Нещо Sony/Samsung/LG/ Lenovo в най-лошия случай. Да знам че "некитайските" са същата работа и за по-малко пари дават повече ... нещо си, но не ми пука, така съм решил. Това не подлежи на компромис. -300 лв, 350 макс. Повече не давам. https://www.olx.bg/ads/q-iphone-se/?sea ... rom%5D=200iPhone SE е най-великият смартфон... малък удобен и бърз... и е пълно с аксесоарчета за без пари от китайците... втора година не мога да го счупя
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 22 Яну 2018 00:36
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 22 Яну 2018 12:43
Не се занимавай с тамагочита като iPhone SE. Най-близкото до това, което искаш е нещо от рода на Xiaomi Redmi 4X. Имам го и не е зле като цяло, а и снима хубаво за парите си.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 30 Яну 2018 00:09
Новите модели на Lenovo са наистина добри ако някой още се двуоми. Иначе аз имам HTC и съм много доволна
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 30 Яну 2018 00:22
И аз гласувам за Lenovo! Няма да сбъркаш!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 31 Яну 2018 00:25
TheNet написа: ...и съм много доволна Ше те пръсна ве, девойче
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 02 Фев 2018 00:00
Samsung е моят фаворит
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 18 Мар 2018 12:51
Взех си Xiaomi Mi A1 с чистия андроид Понеже го рисърчвах онлайн, въобще не бях обърнал внимание колко е голям :O Иначе е ок, влюбен съм в марката <3
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 22 Мар 2018 19:32
denik написа: , влюбен съм в марката <3 Добре дошъл в клуба... Даже очила си взех тяхни Последната тяхна джаджа на която се радвам пък е тва чудо зарежда по-бързо от оригиналнот ми зарядно:) Поддържа всичи версии на QuickCharge на всичкото отгоре е смарт зарежда точно с толково колкото може да ви понесе батерията без значение на кой порт се закачите... Иначе чакам с нетърпение MI7 в най лошия случай цената на MI6 ще падне под 300 еврака и му се мятам:D PS. Иначе когато те засърбят ръцете да ползваш истинския потенциал телефончето заповядай тук https://forum.xda-developers.com/
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 24 Мар 2018 14:12
ше видим, като исках да ползвам пълния потенциал на телефончето, така си брикнах redmi 3-ката (и все още може да се оправи, ама ми тряя deep flash кабел)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|