Denik написа:Abe, q kazi ot kolko 4asa e tova predavane, 6toto i az 4uh ot edin priqtel, 4e bilo qko
Takaaaa, predavaneto e v nedelq ot 11.00 4asa i povtorenie v 4etvurtuk ot 22.35 ako ne se luja
Ami da, vav Forgoten Realms malko hora fa6tat toq kanal:))))) WW_ tova predavane samo za WarIII li e ili i za drugi igri??? Taka ili ina4e utre ot 11 na obed da obarna na "Kanal 3"...darky написа:basi to sigurno e qko ama nie toq kanal ne go fa6ame....![]()
![]()
Denik написа:Ami da, vav Forgoten Realms malko hora fa6tat toq kanal:))))) WW_ tova predavane samo za WarIII li e ili i za drugi igri??? Taka ili ina4e utre ot 11 na obed da obarna na "Kanal 3"...darky написа:basi to sigurno e qko ama nie toq kanal ne go fa6ame....![]()
![]()
Denik написа:Aaa, sq se setih, imam edni dva vaprosa po temata za Wara.
1. Izigrah Bonus Kampaniqta ACT1 i mi pi6e da si drapna ACTII i ACTIII ot blizzard.com. No, tam gi nqma... izob6to izlezli li sa ili az ne sam tarsil dobre vav blizzar.com?
2. Ako wara mi e na versiq 1.07, moga li sega napravo da si sloza 1.12 ili mi trqbvat parvo slozeni drugite versii??? Govorq za TFT.
MOLQ POMOGNETE MI!!! PLSSSSS!!!
Aaa, setih se i za o6te ne6to- predi po Kanal 1 davaha edno kompiutarno predavane -"Zdravej". Davaha go vsqka srqda ot 17.20 i be6e mnogo qko, moze6e da spe4eli6 i originalna igra po zelanie i o6te drugi qki raoti. No premestiha li go (imam predvid dug 4as) ili sa go spreli??? Prosto ne znam...
nqkakav turnir vav franciq
Dano da stignete do WCG!
Tormozko написа:Btw @Gipo slu4ajno da te interesuva kvi taktiki polzva svetovnoizvestniqt gosu igra4 petar13ood ?![]()
![]()