Takaaaa, predavaneto e v nedelq ot 11.00 4asa i povtorenie v 4etvurtuk ot 22.35 ako ne se lujaDenik написа:Abe, q kazi ot kolko 4asa e tova predavane, 6toto i az 4uh ot edin priqtel, 4e bilo qko
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
Ami da, vav Forgoten Realms malko hora fa6tat toq kanal:))))) WW_ tova predavane samo za WarIII li e ili i za drugi igri??? Taka ili ina4e utre ot 11 na obed da obarna na "Kanal 3"...darky написа:basi to sigurno e qko ama nie toq kanal ne go fa6ame....![]()
![]()
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Horde[G2H]
E ne e samo za War3...Az samo poslednoto sum gledal, no predi 2 sedmici edin priqtel mi kaza, 4e sa davali Insomnia vs. Zeerax...Pfuuu kak me be6e qd 4e go izpusnah togava. E to e qsno koi e bilDenik написа:Ami da, vav Forgoten Realms malko hora fa6tat toq kanal:))))) WW_ tova predavane samo za WarIII li e ili i za drugi igri??? Taka ili ina4e utre ot 11 na obed da obarna na "Kanal 3"...darky написа:basi to sigurno e qko ama nie toq kanal ne go fa6ame....![]()
![]()
Let the darkness guide me!
Aaa, sq se setih, imam edni dva vaprosa po temata za Wara.
1. Izigrah Bonus Kampaniqta ACT1 i mi pi6e da si drapna ACTII i ACTIII ot blizzard.com. No, tam gi nqma... izob6to izlezli li sa ili az ne sam tarsil dobre vav blizzar.com?
2. Ako wara mi e na versiq 1.07, moga li sega napravo da si sloza 1.12 ili mi trqbvat parvo slozeni drugite versii??? Govorq za TFT.
MOLQ POMOGNETE MI!!! PLSSSSS!!!
Aaa, setih se i za o6te ne6to- predi po Kanal 1 davaha edno kompiutarno predavane -"Zdravej". Davaha go vsqka srqda ot 17.20 i be6e mnogo qko, moze6e da spe4eli6 i originalna igra po zelanie i o6te drugi qki raoti. No premestiha li go (imam predvid dug 4as) ili sa go spreli??? Prosto ne znam...
1. Izigrah Bonus Kampaniqta ACT1 i mi pi6e da si drapna ACTII i ACTIII ot blizzard.com. No, tam gi nqma... izob6to izlezli li sa ili az ne sam tarsil dobre vav blizzar.com?
2. Ako wara mi e na versiq 1.07, moga li sega napravo da si sloza 1.12 ili mi trqbvat parvo slozeni drugite versii??? Govorq za TFT.
Aaa, setih se i za o6te ne6to- predi po Kanal 1 davaha edno kompiutarno predavane -"Zdravej". Davaha go vsqka srqda ot 17.20 i be6e mnogo qko, moze6e da spe4eli6 i originalna igra po zelanie i o6te drugi qki raoti. No premestiha li go (imam predvid dug 4as) ili sa go spreli??? Prosto ne znam...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
A tva predavane po kanal 3 az vse go ispuskam i se pobarkva ot qd.Inache sa mi kazvali che davat interesni igri i to ne dosto dobri igrachi.Az tva trqbva da go gledam zashtoto na War Craft sum dosta slab, i she trebva da gladam da prihvana neshto novo.Inache qko gitkam s orkite taq rasi me qko kefi. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
-
Tormozko
Na vyprosite ti:Denik написа:Aaa, sq se setih, imam edni dva vaprosa po temata za Wara.
1.Pi6e "expect SOON",a "soon za Blizzard sigurno e pone 3 meseca
2.Nqma6 problem.
-
Tormozko
Mda,tozi turnir e ESWC.nqkakav turnir vav franciq
Ot men podobno,no ako po tova vreme nqma turniri v 4ujbina,prosto ne vijdam nqkakyv 6ans...Dano da stignete do WCG!
A za zabejkata na 4K.Tillerman kym Hu-"ako ne moje6 da gi pobedi6,prisyedini se kym tqh",hehe.O4evidno ne mu se 4aka do eventualen pa4,kydeto da opravqt imbalance-a(spored nego) v ma4ovete UD vs Hu.
-
Гост
Kato stava vypros za ZeeRaX
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> eee po chikii imam kvo da ucja
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> ucha
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> ama to i pod dusha prav kofti se pravqt chekii
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> ?! kvo mu e koftito?
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> ne e kato da si sednesh ili legnesh
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> haha
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> nikva razlika P
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> ee baq po trudno svurshvash kato si pravesh prav chikiq
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> hm
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> neznam
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> na men mi e vse taq
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> metal neshto me razocharovash
|22:25| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> P
|22:25| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> hahahaha
|22:25| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> neshto se pravesh na udaren useshtam
|22:25| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> be kud li si we
|22:25| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> prav e shou
|22:25| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> nemoje purvoklasen chekidjiq kato tebe da ne gi znae teq raboti
|21:26| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> ne ama bi trqbvalo da go napravq skoro
|21:26| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> loshoto e che sum do 11 na rabota
|21:26| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> ee ti go napravi pouk drug put shte igraem
|21:26| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> k
|21:26| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> kvo bachkash ?
|21:26| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> eba pichki
|21:26| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> jigulo
|21:26| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> muaahsdkajsdhaahahah;aksjdhk;ajdha;kjdh;kajsdhk;sajha;ksjhdqwo
hdqsjdhaklsjhakjahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaahhahaha
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> eee po chikii imam kvo da ucja
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> ucha
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> ama to i pod dusha prav kofti se pravqt chekii
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> ?! kvo mu e koftito?
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> ne e kato da si sednesh ili legnesh
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> haha
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> nikva razlika P
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> ee baq po trudno svurshvash kato si pravesh prav chikiq
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> hm
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> neznam
|22:24| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> na men mi e vse taq
|22:24| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> metal neshto me razocharovash
|22:25| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> P
|22:25| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> hahahaha
|22:25| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> neshto se pravesh na udaren useshtam
|22:25| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> be kud li si we
|22:25| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> prav e shou
|22:25| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> nemoje purvoklasen chekidjiq kato tebe da ne gi znae teq raboti
|21:26| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> ne ama bi trqbvalo da go napravq skoro
|21:26| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> loshoto e che sum do 11 na rabota
|21:26| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> ee ti go napravi pouk drug put shte igraem
|21:26| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> k
|21:26| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> kvo bachkash ?
|21:26| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> eba pichki
|21:26| <Art_Of_Metal> <ZeeRaX> jigulo
|21:26| <Art_Of_Metal> <Art_Of_Metal> muaahsdkajsdhaahahah;aksjdhk;ajdha;kjdh;kajsdhk;sajha;ksjhdqwo
hdqsjdhaklsjhakjahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaahhahaha
-
Tormozko
xexe nqkuv si turnir v franciq......!!!!!!!!!!!Xora vii za ESWC ne ste li 4uvali?!?Az dokolkoto razbrax SK.Insomniak(ili mai be6e na nqkuv drug turnir v franciq) stanal na 2 mqsto,padnal na finala ot nqkuv francuzin-ne sum siguren dali za ESWC stava6e vupros ili za nqkuv drug turnir
Sleep all day
party all night
never grow up
never die!!!
party all night
never grow up
never die!!!
-
Tormozko
-
Tormozko
Daaaa Petar13 go poznavam i mnogo se radvam 4e 6te igrae s GipoTormozko написа:Btw @Gipo slu4ajno da te interesuva kvi taktiki polzva svetovnoizvestniqt gosu igra4 petar13ood ?![]()
![]()
DAVAI PE6OOOOOO!!!
Let the darkness guide me!
- Horde[G2H]