Immaterium написа:Абе не ми обяснявай бе. Мен ще ме питаш какво е атеист. Определно ще говоря за което искам както искам. А ако на теб ти изглежда ,че все едно говоря за истината не ми остава нищо друго освен да се гордея. Това е дарба да се манипулират хората. Камо ли да говориш със страст за нещо. Вероятно годинки ти отсъстват но е нормално.
Чесно да ти кажа нищо не ти разбрах от драсканиците по-назад. Стигнах до не свързани изречения в компилация с мои и се отказах като го сметнах за губене на време но виж сега ти отговарям чувствай се щастлив.
Да определно грешка ... много е затапващо и поучително да се покаже, но има една важна част don't care
Кейн може и да ме накаже за нея виж това е лошо

1) Кой ти се обяснява бе? Нито си някой за който ми пука, нито мнението ти има особена стойност за мен.
2) Да, теб те питам какво е атеист, защото явно не знаеш за какво говориш, тичай да видиш в речника или да питаш мама и тати
3) Говори за каквото искаш, това не ме интересува.
4) Гордееш се с това че много добре говориш за една компютърна игра?
5) Това е дарба да се манипулират хората? Кви манипулации, кви 5 лева ?
6) Очаквах да не разбереш нищо, все пак то за това се изисква малко умствен багаж.
7) "Но виж сега ти отговарям чувствай се щастлив." Светая светих ми отговори, чуствам се избрания!!!
"don't care" Ignorance is a bliss нали така приятелю
----------------------
А сега по зададения въпрос, погледнато от игрова страна не бих заложил на никой и GDI и братството имат своите козове. Въпрос на стил, тактика и игра. Реално погледнато ако се появи такъв конфликт бих заложил на GDI. Кейн е поредния луд мегаломаниак, Divination определено е пълна глупост. Като цяло целите на братството може и да не са лоши но е съмнително дали ще има положителен ефект за хората при тяхното изпълнение. Ако Славик командваше братството тогава бих се присъединил към тях.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.