Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 19:23

Абе не ми обяснявай бе. Мен ще ме питаш какво е атеист. Определно ще говоря за което искам както искам. А ако на теб ти изглежда ,че все едно говоря за истината не ми остава нищо друго освен да се гордея. Това е дарба да се манипулират хората. Камо ли да говориш със страст за нещо. Вероятно годинки ти отсъстват но е нормално.
Чесно да ти кажа нищо не ти разбрах от драсканиците по-назад. Стигнах до не свързани изречения в компилация с мои и се отказах като го сметнах за губене на време но виж сега ти отговарям чувствай се щастлив.

Да определно грешка ... много е затапващо и поучително да се покаже, но има една важна част don't care :lol:
Кейн може и да ме накаже за нея виж това е лошо :lol:

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 21:28

Доста неща се изприказваха.

Аз ще попитам само - какъв е смисъла от безсмисленото отричане на тиберия, след като независимо от това всички го използват, за да могат да надделеят? Самите действия на GDI и нещата, които се случват с тях, сочат директно към това, че пророчеството на Кейн е нищо по-малко от самата истина, а GDI дори не осъзнават, че дори го самите те спомагат за неговото изпълнение.

Еволюцията ще застигне всички хора, дори и някои да я отричат. Въпрос на време.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 21:52

Виждам... че лидерството на туземният вид спорят. Тоталният Господар ще бъде доволен. Наблюдението на вида е приоритет на Foreman 34, както и на цялата оперативна група. Добивът на Ичор е вторият преоритет. Скоро ще се завърнем, с пълна сила.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 21:55

^Искам си Юри :o

ПП А ако се появи такъв конфликт къде ще сте доброволци-в НОД или ГиДиАй?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 22:04

Страшно много ми хареса тая игра! Изключително красива графика, зарибяващ геймпей, а мултито трепе всеква риба :D

Профил ICQ

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2007 22:51

Shadow' написа:
^Искам си Юри :o

ПП А ако се появи такъв конфликт къде ще сте доброволци-в НОД или ГиДиАй?

НОД и това го заявявам откровено. За вас не знам но те са ми били на сърце винаги.

П.С - радвам се ,че и един Скрин се появи ;)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 08:02

Shadow' написа:
Цитат:

Цитат:
Harvester: Attack power increased by 300%.

Атака със събирачите :D

То това е направено не за атака със "събирачите", ами за да могат да се защитават от пехота. Досега мизерното им автомачте беше абсолютно безполезно. Така че това е една доста добра промяна.

П.С. - "ГИЗ" sucks! :P

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 09:26

Xor написа:
Shadow' написа:
Цитат:

Цитат:
Harvester: Attack power increased by 300%.

Атака със събирачите :D

То това е направено не за атака със "събирачите", ами за да могат да се защитават от пехота. Досега мизерното им автомачте беше абсолютно безполезно. Така че това е една доста добра промяна.

П.С. - "ГИЗ" sucks! :P

Става странно как преди спорехме за превода на GDI а и колкото и странно да звучи спора ви ми хареса а у думите за ако станел такъв комфликт към кой ще сте...Но не си мислите че тогава ще имате избор който си мислите че имате сега :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 12:19

Immaterium написа:
Абе не ми обяснявай бе. Мен ще ме питаш какво е атеист. Определно ще говоря за което искам както искам. А ако на теб ти изглежда ,че все едно говоря за истината не ми остава нищо друго освен да се гордея. Това е дарба да се манипулират хората. Камо ли да говориш със страст за нещо. Вероятно годинки ти отсъстват но е нормално.
Чесно да ти кажа нищо не ти разбрах от драсканиците по-назад. Стигнах до не свързани изречения в компилация с мои и се отказах като го сметнах за губене на време но виж сега ти отговарям чувствай се щастлив.

Да определно грешка ... много е затапващо и поучително да се покаже, но има една важна част don't care :lol:
Кейн може и да ме накаже за нея виж това е лошо :lol:

1) Кой ти се обяснява бе? Нито си някой за който ми пука, нито мнението ти има особена стойност за мен.
2) Да, теб те питам какво е атеист, защото явно не знаеш за какво говориш, тичай да видиш в речника или да питаш мама и тати :wink:
3) Говори за каквото искаш, това не ме интересува.
4) Гордееш се с това че много добре говориш за една компютърна игра? :lol:
5) Това е дарба да се манипулират хората? Кви манипулации, кви 5 лева ?
6) Очаквах да не разбереш нищо, все пак то за това се изисква малко умствен багаж.
7) "Но виж сега ти отговарям чувствай се щастлив." Светая светих ми отговори, чуствам се избрания!!! :D

"don't care" Ignorance is a bliss нали така приятелю :wink:

----------------------

А сега по зададения въпрос, погледнато от игрова страна не бих заложил на никой и GDI и братството имат своите козове. Въпрос на стил, тактика и игра. Реално погледнато ако се появи такъв конфликт бих заложил на GDI. Кейн е поредния луд мегаломаниак, Divination определено е пълна глупост. Като цяло целите на братството може и да не са лоши но е съмнително дали ще има положителен ефект за хората при тяхното изпълнение. Ако Славик командваше братството тогава бих се присъединил към тях.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 12:33

TenHornedKnjaz написа:
Доста неща се изприказваха.

Аз ще попитам само - какъв е смисъла от безсмисленото отричане на тиберия, след като независимо от това всички го използват, за да могат да надделеят? Самите действия на GDI и нещата, които се случват с тях, сочат директно към това, че пророчеството на Кейн е нищо по-малко от самата истина, а GDI дори не осъзнават, че дори го самите те спомагат за неговото изпълнение.

Еволюцията ще застигне всички хора, дори и някои да я отричат. Въпрос на време.

Критичните времена изискват критични действия. :wink: А еволюцията може да бъде спряна, тиберият може да бъде спрян и по този начин хората да се спасят. Ако Tacitus бъде разгадан или ако знанието събрано в кулата на Скрин която оцелява се изучи Тиберият може да бъде спрян.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 14:37

Рико каквото и да си говориме ти си пееш майнеле от единият хълм аз ти пея от другия. Не виждам смисъла като явно ти си мислиш ,че не те рзбирам а аз съм напълно убеден ,че ти нищо не четеш и разбираш ... няма смисъл ... а и се засичат просто различни нива на интелигентност ... няма смисъл от неправдоподобни обяснения ... възможно бе да ти изпиша 3 страници аргументирано изявления защо си плиткоумен дебил но няма смисъл а и ще се засегнеш за това преминавам към топика...

Така питам те нещо относно последното изказване ... как си предствавяш ,че човечеството ще се избави от Тиберия това не е възможно. 3 Причини за които се сещам ... Първо няма да разбереме никога Tacitus. Ако го разбереме нямаме технологията за да направими каквото и да било(+Трябва Кабал да го разшифрира) ... светлинни години сме зад скрин и изобщо технологичният напредък ... което от своя страна води до покриването на земята от тиберий преди да можем да се дрори доближим до свясна технология(освен НОД но той така или иначе шечели тази война) и в крайна сметка пак ще еволюираме.
3-то Ако не си забелязъл GDI са идиотите които унищожиха всички кули които Очевадно бяха предназначени да изсмучат ключовите жили тиберий от земната кора и да ги транспортират на тяханата си планета. Добре ,че беше НОД да спаси една от тях. И до колкото видях GDI са достатъчно тъпи (както винаги) да не ги интересува каква е тя и какво прави. За тях е оръжие и трябва да се унищожи. Типичното мсилена на Тексасеца ... но за щастие последната е в притежание на НОД така ,че при всички опции и възможности просто приемете ... тиберия е бъдещето а Кейн видя неговото пристигане на земята както и предрече и изпълни плана си за да привлече посетителите които го снабдиха със тази толкова желана технология ... Technology of Peace.
GDI от началото на конфронтациите играехе по свирката на НОД и дори на края пак нищо не разбраха ... е кажи ми има ли по-некомпетентна и аматьорска организация. :lol:

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 14:49

Прочее, само нуубърите играят с GDI и Scrin, 'щото на този етап от балансирането на играта, определено за постигане на пълноценна победа с Nod се изисква малко повече опит и умение, докато игра с GDI винаги е изключително лесно да бъде спечелена. Почти същото важи и за игра със Scrin, но и при тях има малко повече интрига.

Затова и когато рандомът ме избере GDI съм 85% сигурен, че ще последва победа, а ако ме избере Nod или дори Scrin знам, че ще последва интересна игра.

Просто защото никак не е трудно до третата минута да имаш 3 WF и 3 рафинерии и просто да ебеш майките на всичко и всички от бълване на танкове и APC-та, все едно няма да има утрешен ден.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 16:22

НОД винаги е бил фракцията за хората желаещи да победят с акъл и да им бъде сладка победата. А не просто поредното спамене на безмислени юбер еденици. ЕА можеха просто да вкарам мега такива на НОД и тогава се обръщаше работата нали ... но не НОД са такива защото тази организация никога не е била за всички хора ... тя си е (ще повторя) начин на мислене и усещане.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2007 19:31

Immaterium написа:
Рико каквото и да си говориме ти си пееш майнеле от единият хълм аз ти пея от другия. Не виждам смисъла като явно ти си мислиш ,че не те рзбирам а аз съм напълно убеден ,че ти нищо не четеш и разбираш ... няма смисъл ... а и се засичат просто различни нива на интелигентност ... няма смисъл от неправдоподобни обяснения ... възможно бе да ти изпиша 3 страници аргументирано изявления защо си плиткоумен дебил но няма смисъл а и ще се засегнеш за това преминавам към топика...

Така питам те нещо относно последното изказване ... как си предствавяш ,че човечеството ще се избави от Тиберия това не е възможно. 3 Причини за които се сещам ... Първо няма да разбереме никога Tacitus. Ако го разбереме нямаме технологията за да направими каквото и да било(+Трябва Кабал да го разшифрира) ... светлинни години сме зад скрин и изобщо технологичният напредък ... което от своя страна води до покриването на земята от тиберий преди да можем да се дрори доближим до свясна технология(освен НОД но той така или иначе шечели тази война) и в крайна сметка пак ще еволюираме.
3-то Ако не си забелязъл GDI са идиотите които унищожиха всички кули които Очевадно бяха предназначени да изсмучат ключовите жили тиберий от земната кора и да ги транспортират на тяханата си планета. Добре ,че беше НОД да спаси една от тях. И до колкото видях GDI са достатъчно тъпи (както винаги) да не ги интересува каква е тя и какво прави. За тях е оръжие и трябва да се унищожи. Типичното мсилена на Тексасеца ... но за щастие последната е в притежание на НОД така ,че при всички опции и възможности просто приемете ... тиберия е бъдещето а Кейн видя неговото пристигане на земята както и предрече и изпълни плана си за да привлече посетителите които го снабдиха със тази толкова желана технология ... Technology of Peace.
GDI от началото на конфронтациите играехе по свирката на НОД и дори на края пак нищо не разбраха ... е кажи ми има ли по-некомпетентна и аматьорска организация. :lol:

Игнорирайки първата част от поста ти в който казваш все същото минавам по надолу( а за интелигентноста определено се усеща разликата :wink: ) . Кулите са портали през който Скрин пренасят войните си. В кулата се съдържа знание за тиберия, а самата кула е неунищожима от конвекционални оръжия туй че веднъж построена може да смени притежателя си. От всичко това следва че не е невъзможно тя да стане притежание на GDI. Тиберия като структура не е нещо невероятно сложно според Игнатио Мобиус. Tacitus се дешифрира много лесно когато и двете му части са заедно. А за премахването му не е задължително напреднали технологии като на Скрин, както и не е невъзможно техните технологии да се пресъздадат, копират и тн. Каквото и да си говорим тиберият може да бъде премахнат.

Колкото до глупавото ти бъдеще:

What happens if you're exposed to Tiberium? Nothing good. If you come into direct contact with Tiberium, the green matter will start to fuse with your skin within about 20 seconds. You'll feel an intense burning sensation, similar to touching a hot pan or spilling acid on your skin. A full blown infection will manifest if you aren't treated immediately. Your flesh will begin to take on a glassy-greenish appearance as it begins to crystallize; eventually your internal organs will shut down as Tiberium extends rigid crystalline runners throughout your body. If you breathe in the crystal, then it will become embedded in your lungs. You'll lose the ability to process oxygen as your lung tissue crystallizes. Eventually you'll start coughing up blood and will hemorrhage to death.

Приятно бъдеще, приятен Divination ти полежавам.

TenHornedKnjaz - предполагам не беше нападка към мен, но се сещаш че това го има във почти всяка игра. Подобно бе и в Стар Крафт нубърите играеха с протосите защото единиците им са по силни от другите не правейки сметка за лимит и тн. Та както казах играя и с GDI и Nod, всичко е въпрос на вкус, тактика и стил.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 13:53

Значи две неща ...

1. Кулите са унищожими единствено трябва да им се премахнат енергийните щитове след това се унищожават както и направиха GDI със 2 или 3 кули. Последната падна под контрола на НОД след като се чупиха през нея посетителите. Като си го пише дори и във датата а и го каза енергийният индивид ,че те са за Harvesting те се разполагат на ключовите жилки тиберий и го измукват после се транспортира обратно където те си искат. В крайна сметка както споменах GDI са идиоти.
...Тиберия е невъзможно да се премахне независимо какво се мисли по "проблема" който е само за GDI.
Единствената технология способна на това е на Скрин а те нямат желание да си общуват на култуно ниво със нас. А за таситъса трябва Кабал за да ги съедини и разчете мисля ,че го бях споменал горе или се лъжа?

2. Това което си копирал от уикито е чисти технически данни какво става ако се изложиш на обикновен тиберий ... Divination е стъпка към еволюцията със тиберий дългогодишно разработван във модерните лаборатории на НОД това не ти е полето обикновен тиберий. Тук не говорим за излагане на тиберия просто ей така. А ако не го знаеш какво изобщо споменаваш бъдещето както и тази дума като не си запознат със The Thechnology of Peace !

П.С - Дори и във играта има ъпгрейд серум тиберий който прави цялата пехота на НОД неуязвима от тиберия ;) Пообъркал си сметките Тиберия е бъдещето и единственият начин човечеството да оцелее.

П.П.С - А да сетих се още нещо интересно ... И GDI и NOD разчитат на него ... а както знаеш той изсмуква във себе си природните ресурси на планетата и я превръща в пустиня. Ако (което е невъзможно) унищожат и премахнат тиберия GDI какво става получаваме една гола пустинеста без природни ресурси повърхност. Ами благодаря ... живей си ти в бъдеще клечащ пред сламена колюпка и яж насекоми и гадинки :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 14:27

Добре и какви са тогава целите на братството относно тиберия? Да приемем че се "вгради" (неточна дума знам) тиберий в човек, какви ползи аджеба има от това? А пък и самият тиберий унищожава carbon-based (забравих как е Карбон на български) живот. Тоест как тогава братството смята да интегрира тези две неща при положение че са на пръв поглед несъвместими? Това не са нападки или контра-въпроси. Питам информативно.

Теоретично погледнато ако тиберия се унищожи незасегнатите райони остават чисти (тоест все още с използваеми ресурси), предполагам в жълтите райони все още има жилки от ресурси все още не асимилирани напълно. Тъй че не всичко е пустиня. При все това има електричество, има слънчева енергия. По все някакъв начин човечеството ще се адаптира, в това сме най добри. Колонизиране на други планети също е отговор.

И да оставим GDI и NOD за малко. Скрин ще се върнат този път с истинска бойна сила, а не само събирачи и тн. Тогава какво? Лично аз смятам че този път Скрин ще са подготвени и тъй като технологията им изпреварва нашата на светлинни години както и ти казваш мисля че ще е трудно да ги победим отново.

Като цяло мисля че евентуален съюз между GDI и NOD би бил най-доброто решение. В крайна сметка въпреки различията, идеологията, целите и така нататъка това би било най-доброто решение за човечеството. В крайна сметка сини-червени, няма значение все хора сме. Ако съюза се осъществи имаме огромни шансове да победим Скрин отново, завладеем техните технологии, отключим цялото знание за Тиберия и като финал използвайки тяхната технология за да колонизираме галактиката.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 15:15

Въглерод.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 15:15

Ами за тиберия не съм сигурен не съм чел достатъчно за научният им напредък но беше казан начин чрез изолиране на определни части от гена ... а за това какви са преимуществата ... да кажем едно дълголетие имам предвид стотици години без никаква промяна в тялото. Нечовешка сила, напреднала интелигентност и развитие на мозъка, издръжливост и устойчивост към огромни атмосферни разлики. Също отпадат и ,болестите, заразите ,регенерация както и не бихме измирали от 1 кушум доста бой ше трябва да изяде един такъв еволюирал човек за да умре ;)

За незасегнатите ами да в жълтите може да има но ще са недостатъчни просто а сините зони са просто малки градчета оградени със стени не става просто. А слънцето и т.н за какво ти е ако нямаш ,желязо, дървесина,нефт, и т.н не мога да ги изброя всички познати ресурси но добиваш представата ,че ако не се приеме Divination сме загубени.

А за съюза да определно според мен е единственото решение за да може изобщо човек да остане на тази планета. А и в играта изобщо ми изглеждаше неверотно глупаво , идват извънземни правят един Кик ес, (с технология просто невъобразима за нас. И ние ги счупваме за 2 денонощия и те бягат. Просто ми изглежда невероятно глупаво някак си.

червени бият жълти/жълти бият червени - идват сини спират боя между червени и жълти, жълти набиват сини и пак червени бият жълти и жълти сини ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 15:20

Аз съм против съюз със GDI. Едно на ръка, че ми е писнало от игри, в които враждуващите фракции загърбват различията си в името на "общо благо", пък и Кейн никога не би го позволил (иначе къв беше смисъла да убива мацката).

Относно целта на Братството - естествено, че не целят да ни превърнат в мутанти. Те искат да опознаят непознатото. Да разкрият същността и потенциала на тиберия, защото вярват той е ключ към развитието на човечеството. Да съградят свят, в които хората и тиберия ще "съжителстват" ,защото той не е просто радиоактивен кристал. Принципът на който действат GDI е "Не го ли разбираш - унищожи го!" затова и се юрнаха да рутят кули без дори да разберат всъщност за какво са.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 16:45

Прав си прав си ... Нод направи този съюз и GDI го наруши не бива да се допуска такава грешка 2-ри път. Но виж ако GDI приеме Divination са добре дошли да се присъединят към братството.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com