Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Taratormentor

Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.

Мнение от Taratormentor »

NhazUl написа:Мисълта ми е, ако някой от вас в Перник иска да ме вижда/ебе, да ме вижда/ебе.

пиши на Диана
shizo123

Мнение от shizo123 »

indeedhewas написа:Kutner died :shock: :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
MillionLies

Мнение от MillionLies »

Taratormentor написа:
NhazUl написа:Мисълта ми е, ако някой от вас в Перник иска да ме вижда/ебе, да ме вижда/ебе.

пиши на Диана

Ей, много си прост, заклевам се.
"¿Cuándo le he faltado yo el respeto a la gente? ¿Eh, gilipollas? ¿Cuándo?"

69 - Черни лалета
NhazUl

Мнение от NhazUl »

MillionLies написа:
Taratormentor написа:пиши на Диана

Ей, много си прост, заклевам се.

Не му обръщай внимание.

П.П. НЕ, аз самият изобщо не съм прост.
MillionLies

Мнение от MillionLies »

^ Нямах предвид теб, NhazUl. :roll:

Взе да писва да мелят едно и също. :roll:

69 - Черни лалета
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Оф, това е, щото не можеш по време на форумна среща да се разходиш из парка на приказка с момиче (4 години по-малко от теб), без форумци да те ебават после.

Знам, че нямаше предвид мен, просто в момента с този аватар и с тези изказвания по-напред в темата и аз не се чувствам много сложен.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

NhazUl написа:Оф, това е, щото не можеш по време на форумна среща да се разходиш из парка на приказка с момиче (4 години по-малко от теб), без форумци да те ебават после.

Ти наистина ли очакваше, че може? :)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Ми и това се е случвало. :)
Taratormentor

Мнение от Taratormentor »

Абе, Назуло не ме разбра !
Аз не го ебавам за оная случка, ебавам самата Диана. И друг да беше написал, че ще оди до Перник - па същото чех да напишем.......

Я он ШЕФО да ви разкаже тая ка му е звънела оная вечер ... :D :D :D :D
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Ама накрая все си остава, че Диана е курва.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Оно кое си е така - така си е!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
MillionLies

Мнение от MillionLies »

Ще спрете ли да определяте коя е курва и коя не е, бе? Кочовете му с кочове! -_- Дае и лайнетата... айде, мрете в собствената си локва от простащина.

69 - Черни лалета
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Taratormentor написа:Я он ШЕФО да ви разкаже тая ка му е звънела оная вечер ... :D :D :D :D

:lol: Бая гавра с Дианка пак става :lol: бтв Калояне и утре съм на село нема мое се спасиш от баба ти :lol:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Това е единственият форум, в който мога да си изкажа мъката...Дори и да знам, че ще ме нахранят след това...

Хора, тежко ми е.От няколко дни се прибирам в нас само за да спя и ям, и не мога да спя хубаво...Мъка ми е.Братовчед ми се самоуби - беше на 25, млад, здрав момък...Чувствал съм го винаги като брат, реално той ми беше заместник, защото съм само дете - и той ми беше голямото братче...Беше нещастен, споделяше напоследък, но знае ли човек, че има такава мъка в сърцето? Цял живот не е имал това, което иска и не е постигал целите си...И сега за половин година две жени успяха да му разбият сърцето на малки парченца...Истинско семейство не е имал, живееше в мизерия...Днес бях на погребението му и ми се иска да вярвам, че това не беше той - иска ми се да вярвам, че той е някъде в съзнание...И си спомня за всичките мигове, които е преживял...Не знам защо пиша това, едва ли на някого му пука, едва ли някой може да помогне - но на мен ми е тежко, и искам да си го споделя.Приятелите ми ме изслушват, но аз не им говоря много за това - не искам да обременявам и тяхното съзнание...Излях си част от мислите...Не ми се пише повече, няма и смисъл...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Мойте съболезнования. Знам какво ти е братовчед ми си наби помпата на 26 и предаде богу дух и пак заради моми стана херца...абе въобще кофти работа,но живота продължава...едва ли някой ще знае какво точно да ти каже. Самият аз съм го преживял това и не знам какво да ти кажа
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Честно да ти кажа, не искам някакви успокоителни думи...исках просто да си напиша мъката...

Все агенти сме!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Squiz написа:Това е единственият форум, в който мога да си изкажа мъката...Дори и да знам, че ще ме нахранят след това...

Хора, тежко ми е.От няколко дни се прибирам в нас само за да спя и ям, и не мога да спя хубаво...Мъка ми е.Братовчед ми се самоуби - беше на 25, млад, здрав момък...Чувствал съм го винаги като брат, реално той ми беше заместник, защото съм само дете - и той ми беше голямото братче...Беше нещастен, споделяше напоследък, но знае ли човек, че има такава мъка в сърцето? Цял живот не е имал това, което иска и не е постигал целите си...И сега за половин година две жени успяха да му разбият сърцето на малки парченца...Истинско семейство не е имал, живееше в мизерия...Днес бях на погребението му и ми се иска да вярвам, че това не беше той - иска ми се да вярвам, че той е някъде в съзнание...И си спомня за всичките мигове, които е преживял...Не знам защо пиша това, едва ли на някого му пука, едва ли някой може да помогне - но на мен ми е тежко, и искам да си го споделя.Приятелите ми ме изслушват, но аз не им говоря много за това - не искам да обременявам и тяхното съзнание...Излях си част от мислите...Не ми се пише повече, няма и смисъл...

Дори ние не сме чак толкова зле, че да те храним по време на това, което преживяваш.
Имаш и моите съболезнования. Не знам какво чувстваш в момента но знам, че няма как да е приятно, и имам благоразумието да отделя време да прочета поста ти и искрено да ти пожелая най-доброто. Не се притеснявай да споделяш, особено на приятели. Те самите биха се чувствали по-зле ако виждат, че криеш състоянието си от тях. А и от такава подкрепа имаш нужда в момента. Най-зле е, че ми се иска да изпиша някое успокоително изречение, но не виждам какви думи биха помогнали в случая. Случват се такива гадости, д'еба... Дано сега е на по-добро място...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Искрено се надявам да не се е самоубил само, защото жени са му разбили сърцето, това наистина би било жалко... Според думите ти като цяло му е било зле.. но имаш ли идея точно поради кое би се самоубил? Надявам се да не звуча тъпо. Ако не е прекалено лично, как точно се самоуби?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Нали знаеш...Има причини и повод за войната.Причините са се трупали през целият му живот - глуха майка инвалид ( може да се каже, че е нямал майка в оня смисъл ) , баща бивш затворник, който си има още едно семейство, мизерия, неуспехи...А повода е като тея жени са го довършили...Глупаво е...Нелепо е.Иначе, барета 9мм, -налапал е дулото и си е казал "сбогом"...

Благодаря за милите думи на всички съфорумци!

Все агенти сме!
Заключено