NhazUl написа:Мисълта ми е, ако някой от вас в Перник иска да ме вижда/ебе, да ме вижда/ебе.
пиши на Диана
NhazUl написа:Мисълта ми е, ако някой от вас в Перник иска да ме вижда/ебе, да ме вижда/ебе.
indeedhewas написа:Kutner died![]()
Taratormentor написа:NhazUl написа:Мисълта ми е, ако някой от вас в Перник иска да ме вижда/ебе, да ме вижда/ебе.
пиши на Диана
MillionLies написа:Taratormentor написа:пиши на Диана
Ей, много си прост, заклевам се.
NhazUl написа:Оф, това е, щото не можеш по време на форумна среща да се разходиш из парка на приказка с момиче (4 години по-малко от теб), без форумци да те ебават после.
Taratormentor написа:Я он ШЕФО да ви разкаже тая ка му е звънела оная вечер ...![]()
![]()
![]()
Squiz написа:Това е единственият форум, в който мога да си изкажа мъката...Дори и да знам, че ще ме нахранят след това...
Хора, тежко ми е.От няколко дни се прибирам в нас само за да спя и ям, и не мога да спя хубаво...Мъка ми е.Братовчед ми се самоуби - беше на 25, млад, здрав момък...Чувствал съм го винаги като брат, реално той ми беше заместник, защото съм само дете - и той ми беше голямото братче...Беше нещастен, споделяше напоследък, но знае ли човек, че има такава мъка в сърцето? Цял живот не е имал това, което иска и не е постигал целите си...И сега за половин година две жени успяха да му разбият сърцето на малки парченца...Истинско семейство не е имал, живееше в мизерия...Днес бях на погребението му и ми се иска да вярвам, че това не беше той - иска ми се да вярвам, че той е някъде в съзнание...И си спомня за всичките мигове, които е преживял...Не знам защо пиша това, едва ли на някого му пука, едва ли някой може да помогне - но на мен ми е тежко, и искам да си го споделя.Приятелите ми ме изслушват, но аз не им говоря много за това - не искам да обременявам и тяхното съзнание...Излях си част от мислите...Не ми се пише повече, няма и смисъл...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq