Dragon Age II

Игри за PC
Публикувай отговор
Draksis

Re: Dragon Age II

Мнение от Draksis »

Чрез гнева си Андърс превръща Справедливост в Дух на Отмъщението. Как не искаш да е с различна персона?

Естествено, от време на време ще чуваме саркастичните му ремарки, но те няма да са в такова количество, както в Awakening.

Достатъчно е да видиш само тази снимка, за да те побият тръпки:

Изображение
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Е па не ме кефи и туй си е :)
Искам си стария Андерс, пък! :lol:
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Draksis

Мнение от Draksis »

Ех ся, бе, глезльо! :P

Ще видиш, че новия ще ти хареса много повече. :)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

А какво ли ще стане ако скъсаме с Духа на отмъщението? :twisted: Предположения?
Draksis

Мнение от Draksis »

'Ми ще ти отмъсти, бре. :P
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Jedi Knight
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

http://blog.bioware.com/2011/02/16/the- ... on-age-ii-–-part-1

Ебаси факания линк, честно...
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Дано това да не е на 1920х1080 и да не е на ултра, за да играя още по-красива игра. Техническата част не разочарова толкова, само да не беше този анимационен привкус и кофти даркспоуните, които изглеждат смешно. Другото е доста добре, явно на комп ще са добре нещата, на конзоли ще е в гъза обаче.
Draksis

Мнение от Draksis »

Що да е "fuckin" линк, изглежда добре играта.

И естествено, че на компютри ще изглежда по-добре, вие пък... :lol:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
jaeger

Мнение от jaeger »

The sword.... wtf? Този въобще може ли да носи този меч???
Аватар
Jedi Knight
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Draksis написа:Що да е "fuckin" линк, изглежда добре играта.

И естествено, че на компютри ще изглежда по-добре, вие пък... :lol:

Факан щото половин час се опитвах да го направя да изглежда като линк, за да разбера че последната част е излишна =.=
Z-Rock
Draksis

Мнение от Draksis »

Ами извинявай, но ха-ха-ха-ха-хах-ахаа-хаа-ахх-хааа... :lol: :lol: :lol:

Оф, то пък аман вече и от линкове. На практика вече не може да се каже нищо ново, без то да е спойлер.

Чакаме в сенките за играта и толкоз.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Днес си доиграх всички DLC-та и имам 25gb място чакащи излизането на втората. :D
Darkspawn Chronicles беше бесно тъп.
Golems of Amgarrak ставаше.
Leliana's Song беше велика.
Witch Hunt-а беше добър завършек. Запратих си уордъна с Мориган, че да ми е по-логична играта с Hawke в двойката. :D

И мен не ме кефи слятия Андърс в двойката. Без Justice беше по-епичен, но едва ли ше му изгубят персонажа така, щото не съм единствения който го иска. Важното е да го има Ser Pounce-a-lot! :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Draksis

Мнение от Draksis »

Малко суров геймплей.

Взет е директно от демото, така че ако не искате спойлери, по-добре не гледайте.

Все пак обаче съм разочарован. Ранния модел на Бетани бе изключително надарен, сега изглежда сякаш това, което са "отрязали" от нея, са лепнали на Изабела. Пууу, тъпанари. :x
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ако трябва да минавам през escape менюто всеки път, когато искам да си отворя инвентара, ще хвърчат глави.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Май досега само аз не бях ревнал колко зле ще е двойката, ама след това демо, нямам какво друго да направя.
Само вида на подтичващите hurlock-ци с вдигнати над главите им мечове е не комичен, а направо дебилен. От чия тъпа глава е дошла тая идея?
Ок, битките в Origins наистина бяха бавни и мудни, и аз съм се дразнил на моменти. Обаче като видях light trail-а който оставят мечовете при замах... тогава вече се отчаях. Играйте си ебаното Final Fantasy. Окончателно се отказах да си купя играта. :x
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

И особено дразнещо е как сякаш е сложен акцент върху всеки удар, който героят нанася, с леко разтрисане на екрана, като в някаква файтърска игра.
джумерки
Аватар
Jedi Knight
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Stylized Corpse написа:И особено дразнещо е как сякаш е сложен акцент върху всеки удар, който героят нанася, с леко разтрисане на екрана, като в някаква файтърска игра.

Srsly, wtf BioWare?
Ще чакам да си изиграя демото преди да кажа нещо друго, ама това ми дойде в повече...
Z-Rock
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

The Grim Reaper написа:Май досега само аз не бях ревнал колко зле ще е двойката, ама след това демо, нямам какво друго да направя.
Само вида на подтичващите hurlock-ци с вдигнати над главите им мечове е не комичен, а направо дебилен. От чия тъпа глава е дошла тая идея?
Ок, битките в Origins наистина бяха бавни и мудни, и аз съм се дразнил на моменти. Обаче като видях light trail-а който оставят мечовете при замах... тогава вече се отчаях. Играйте си ебаното Final Fantasy. Окончателно се отказах да си купя играта. :x

ааа още един видя светлината.... ша се сетите ама тогава ще е късно
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

Draksis написа:Все пак обаче съм разочарован. Ранния модел на Бетани бе изключително надарен, сега изглежда сякаш това, което са "отрязали" от нея, са лепнали на Изабела. Пууу, тъпанари. :x

Гледай сега, дизайнерите са решили, че няма да е добре Хоуки да точи лиги по сестра си :lol: От първоначалните картинки бях убеден, че Bioware са решили да стъпят на тази опасна територия. Предполагам, че след това са се уплашили на какво ще ги направят медиите :twisted:
А може би ранният модел на Бетани да е бил за спътница, която е била изрязана от сценария. Също както Кели от Mass Effect 2 е била комбинирана от две други NPC-та, които трябвало да се изрежат - кодови названия "ensign_cutie" и потенциалната супер любимка на феновете "ensign_threesome".

А това демо наистина не изглежда надъхващо. Но пък и моите очаквания не са особено големи. Още щом обявиха бързото и скорошно излизане на игрицата, аз бях скептично настроен. Дано поне откъм история и спътници да са се постарали.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Как предпочитате да го поднеса или told you so е достатъчно. Само за Бетани не съм съгласен, сега прилича на човек поне. Сентри философчо, ти ли беше умника, който твърдеше че всяка версия ще има различно меню - яж, с едни и същи са. За даркспоуните ви казах че за безумни преди over 9000 дни.
Публикувай отговор