Естествено, от време на време ще чуваме саркастичните му ремарки, но те няма да са в такова количество, както в Awakening.
Достатъчно е да видиш само тази снимка, за да те побият тръпки:

Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Draksis написа:Що да е "fuckin" линк, изглежда добре играта.
И естествено, че на компютри ще изглежда по-добре, вие пък...
Stylized Corpse написа:И особено дразнещо е как сякаш е сложен акцент върху всеки удар, който героят нанася, с леко разтрисане на екрана, като в някаква файтърска игра.
The Grim Reaper написа:Май досега само аз не бях ревнал колко зле ще е двойката, ама след това демо, нямам какво друго да направя.
Само вида на подтичващите hurlock-ци с вдигнати над главите им мечове е не комичен, а направо дебилен. От чия тъпа глава е дошла тая идея?
Ок, битките в Origins наистина бяха бавни и мудни, и аз съм се дразнил на моменти. Обаче като видях light trail-а който оставят мечовете при замах... тогава вече се отчаях. Играйте си ебаното Final Fantasy. Окончателно се отказах да си купя играта.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Draksis написа:Все пак обаче съм разочарован. Ранния модел на Бетани бе изключително надарен, сега изглежда сякаш това, което са "отрязали" от нея, са лепнали на Изабела. Пууу, тъпанари.