Спомняте ли си loyalty мисията на Тейн?
Да.
По-добра.
И а, да - има толкова невероятно "великденско яйце" за Dragon Age, че...
Дай линкDraksis написа:И а, да - има толкова невероятно "великденско яйце" за Dragon Age, че...
Не.Draksis написа: Спомняте ли си loyalty мисията на Тейн?
Да.
По-добра.
И а, да - има толкова невероятно "великденско яйце" за Dragon Age, че...

Avenger92 написа:Ето screenshot:
Здравейте.Имам нужда от помощ свързано с инсталацията на DLC-то.
Следвам всички стъпки :
## Инсталация:
1.Преди да почнете да инсталирате аддоните стартирате играта и задавате Extras-Options-Online-Auto Login to EA Onilne на NO
2.Инсталирате ME2 пакетите един по един.
3.копирате giveme2entitlements в директорията на играта и го стартирате и потвърждавате замяната на BioPresistentEntitlementCache.ini
4.Поставяте крака в ...\Mass Effect 2\Binaries
5.Играете !
Пускам играта, натискам DLC Kasumi Pack под Exit game и след това ми иска да се логвам в ЕА Online.Добре логвам се... след това ми иска да напиша някакъв Key за DLC pack-a... И да проверих пак Extras-Options-Online-Auto Login to EA Onilne ми е на NO.
Помощ ?
Ми не, мисията на Заийд беше най-глупавата от всички, а и беше изключително елементарно да спасиш хората и да го направиш лоялен. Единствената мисия, в която моралния ти избор е толкова черно-бял.FortheHorde написа:Бих искал да запитам на кой му е любимата loyal мисия?
За мен на Заийд мисията изгледаждаше най-оригинална от към морален избор СПОЙЛЕР!!!Да спасиш хората в базата или да ги оставиш да умрат в името на лоялността на наемника...
Minotaur King написа:Не слушайте Изход - ТУК надълго и нашироко се разправяхме с него за Mass Effect и се изясни, че той нищо не разбира