1.17 (ама не бетата) да не е излязла??????????[LP]Rado написа:баланс промени с 1.17 -- карти -- лост темпле..на мината до старт локейшъните вместо огре 3 лвл се слага огре 5 лвл и вместо приист се слага хаит приист--то превент ХУМАНС Фаст Експанд,...защоото неможе игра да се реши в първите минути без бой !..докато стигнеш (колкото и близко да е) 1-2 кули да готови + армия (2лвл армаге) и милитиа...става имбалансед....!!!!!!!!
после тръгваш да експандваш ти..а оня ти вади 100 лимит на 3/3
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
-
Гост
Че е село - село е (предпочитаемо - "провинция"), но дали е рулз не знам.nerd > selo написа:село рулез ?Anonymous написа:Hehe поздравления за lt_sharky, който единствен (освен UB.Unruly) ми взе карта на турнира![]()
П.С. К`ви се станали форумисти() всичките думи нямам
Мг
BTW Cutiess се е развихрил във форума на BD.Max
как в игра примерно ще игнорнеш човек с ник 4an4ads1 ili neshto ot toq rod.
a ne iskam dnd shtoto si govorq s nqkoi hora v b-net a dnd ne e reshenie, za ignore lesna rabota vaprosa mi beshe
zashto izobshto takiwa hora se addvat v klana e tolkowa li sme izpadnali 4e I NAI golemite glupaci ot bgr-1 sa v UB?
a ne iskam dnd shtoto si govorq s nqkoi hora v b-net a dnd ne e reshenie, za ignore lesna rabota vaprosa mi beshe
zashto izobshto takiwa hora se addvat v klana e tolkowa li sme izpadnali 4e I NAI golemite glupaci ot bgr-1 sa v UB?
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
-
nerd
BD ?Anonymous написа:Че е село - село е (предпочитаемо - "провинция"), но дали е рулз не знам.nerd > selo написа:село рулез ?Anonymous написа:Hehe поздравления за lt_sharky, който единствен (освен UB.Unruly) ми взе карта на турнира![]()
П.С. К`ви се станали форумисти() всичките думи нямам
Мг
BTW Cutiess се е развихрил във форума на BD.Max
- stfu-n00b!
Еми като ме дразнат "разбирачите"....
А за клана съм съгласен с Zorg ,някой от новоприетите приетите хора (като тоя горния пример) са напълно излишни.
Е вие си решавате ,аз от доста време съм "извън играта" и нямам нито желанието ,нито правото да
add/kick хора от клана.Но за повишаване на критерия за приемане съм твърдо за.
А за клана съм съгласен с Zorg ,някой от новоприетите приетите хора (като тоя горния пример) са напълно излишни.
Е вие си решавате ,аз от доста време съм "извън играта" и нямам нито желанието ,нито правото да
add/kick хора от клана.Но за повишаване на критерия за приемане съм твърдо за.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
nerd
- stfu-n00b!
-
nerd love u all
- stfu-n00b!
-
Гост
- stfu-n00b!
Абе вижте идеята не е лоша обаче ,не виждам какво би могла да промени.
Ако такива хора се приемат какво би променил тоя списък ?
Или обратното ,той не е необходим за да стигне Unruly или някой друг до решението ,че даден човек трябва да бъде махнат.
Ако такива хора се приемат какво би променил тоя списък ?
Или обратното ,той не е необходим за да стигне Unruly или някой друг до решението ,че даден човек трябва да бъде махнат.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Гост
Ами и преди съм казвал - на шаманите им е гласувано доверие и могат да аднат/махнат всеки от клана. По принцп, който ме пита за адд в клана и има поносим статс (50%) го инвайтвам, ако нямам време в момента да играя. Ако имам - играя, ако ми направи добро впчатление - чак тогава инвайт. Тия, които са минали между капките - нямал съм в момента време, оставил съм ги да играят по-нататък. Обикновено съм сам, когато има желаещ за клана и е нормално да не мога да играя с всички...ок, като се върна от село ще направим някои съкращения ;]
-
Гост
- Horde[G2H]
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка: