Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 19:12
[LP]Rado написа: баланс промени с 1.17 -- карти -- лост темпле..на мината до старт локейшъните вместо огре 3 лвл се слага огре 5 лвл и вместо приист се слага хаит приист--то превент ХУМАНС Фаст Експанд,...защоото неможе игра да се реши в първите минути без бой !..докато стигнеш (колкото и близко да е) 1-2 кули да готови + армия (2лвл армаге) и милитиа...става имбалансед....!!!!!!!! после тръгваш да експандваш ти..а оня ти вади 100 лимит на 3/3  1.17 (ама не бетата) да не е излязла??????????
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 19:18
flash-4eto e tapo
dnd - all whispers /ignore - samo opredelen aka
ne e izlqzla 1.17
human air - destro fiend abom
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 19:41
nerd > selo написа: Anonymous написа: Hehe поздравления за lt_sharky, който единствен (освен UB.Unruly) ми взе карта на турнира П.С. К`ви се станали форумисти(  ) всичките думи нямам Мг село рулез ?
Че е село - село е (предпочитаемо - "провинция"), но дали е рулз не знам.
BTW Cutiess се е развихрил във форума на BD.Max 
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 19:49
как в игра примерно ще игнорнеш човек с ник 4an4ads1 ili neshto ot toq rod.
a ne iskam dnd shtoto si govorq s nqkoi hora v b-net a dnd ne e reshenie, za ignore lesna rabota vaprosa mi beshe
zashto izobshto takiwa hora se addvat v klana e tolkowa li sme izpadnali 4e I NAI golemite glupaci ot bgr-1 sa v UB?
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 19:51
Anonymous написа: nerd > selo написа: Anonymous написа: Hehe поздравления за lt_sharky, който единствен (освен UB.Unruly) ми взе карта на турнира П.С. К`ви се станали форумисти(  ) всичките думи нямам Мг село рулез ? Че е село - село е (предпочитаемо - "провинция"), но дали е рулз не знам. BTW Cutiess се е развихрил във форума на BD.Max 
BD ?
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 20:38
Еми като ме дразнат "разбирачите"....
А за клана съм съгласен с Zorg ,някой от новоприетите приетите хора (като тоя горния пример) са напълно излишни.
Е вие си решавате ,аз от доста време съм "извън играта" и нямам нито желанието ,нито правото да
add/kick хора от клана.Но за повишаване на критерия за приемане съм твърдо за.
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 09:50
Прави сте за нивото на клана. Аз предлагам да направин един списък който да се упдатева и който не е в списъка киск. Кобра за какво са ни някакви 20-25 соло игра4и ?
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 10:02
Чак пък списък ,тва да не е затвор 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 10:15
уффф
Не виждам къв е проблема да се направи списък на хората в клана -
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 11:14
Еми като дадеш на клана тва не е ли един вид списък ?
ОК ще правим списък със снимка ,12 цифрен личен номер...А отпечатъци от пръсти и досиета ще има ли ? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 11:24
офф ок ---
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 11:55
neznam kakvo 4udno namirsh tolkova vseki klan s pone minimalni pretencii ima site s edna sekciika members na koiato ima detaili za members.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 12:17
Абе вижте идеята не е лоша обаче ,не виждам какво би могла да промени.
Ако такива хора се приемат какво би променил тоя списък ?
Или обратното ,той не е необходим за да стигне Unruly или някой друг до решението ,че даден човек трябва да бъде махнат.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 12:44
Ами и преди съм казвал - на шаманите им е гласувано доверие и могат да аднат/махнат всеки от клана. По принцп, който ме пита за адд в клана и има поносим статс (50%) го инвайтвам, ако нямам време в момента да играя. Ако имам - играя, ако ми направи добро впчатление - чак тогава инвайт. Тия, които са минали между капките - нямал съм в момента време, оставил съм ги да играят по-нататък. Обикновено съм сам, когато има желаещ за клана и е нормално да не мога да играя с всички...ок, като се върна от село ще направим някои съкращения ;]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 12:47
Пффф, сори зорг...вече преди да инвайтвам някой ще се уверявам че го бива за играч и не е манер...когато се върна от село ще махнем незаслужаващите...
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 13:05
no problem
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 13:12
Цитат: и не е манер
хахах такива ли ще търсиме вече 
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 13:24
вече сме ранкед не таем гамес...престижното 1056 място 
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 16:02
High_voltage написа: астерикс, Абоминейшъните са много добри срещу хюман еър. Флашчето на бас, че не си го изгледал докрай.
ок прави гули да умират от 1 удар на грифон.
изгледах го до край просто е тъпо.
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2004 17:37
Go Go SK в Плейдей 3 на ВЦ3Л
<========Сами разбираите аз за кой съм 
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|