Дано да са Холандците или Германия...
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Гръмни се в банята. 3 от най-заслужаващите отбора са но полу-финала.kaboom написа:1/4 финалите са по безинтересни от груповата фаза...
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...

Аржентинци са Гаго, Игуаин и Лавеци. Недей така.Gipo написа:И аз съм така.
Ама предпочитам аржентинците да станат световни, ей така, да спрат да плюят хората по Меси, че без световна титла не можело да е толкова добър. Макар, че всички освен него и Ди Мария в отбора са мега пръчки. Бразилците са още по-скапани. Холандците не мога да се пречупя и да ги харесвам сега, особено след онзи селски финал срещу Испания. Пък едно време много ги харесвах. Германците са ми супер все тая.
Що бе имаха 100-тина положения холандците ... тва, че ония инки са ползвали некви вуду магии... а и тея същите шамани спънаха Италия, Англия, Уругвай... а преди това са били САЩ и Мексико... ами не е проблема в Холандците за мене...Admiral General Till написа:ако играят както с коста рика, холандия нямат шанс
маншафта шампион май

Penny написа:ave isus e pokemon ve