Предвид поста, с който си ми отговорила, КОЕ точно не съм познал? Ти, скъпа моя, си срам за човешкия вид, както и 98% от форума! Но просто истината е, че съм по-умен от теб, и че мога да те преценя точно по 20 поста що за стока си. И не съм се опитвал, а го направих. Дефинирах те ясно и точно. Такива като тебе има много. Дори в момента се сещам за 3 момиченца, които бяха като теб и минаха през тоя форум (Емануел, Верседка, Диана) Всичките на възраст между 12 и 16 години, но със самочувствието, че знаят света като пете си пръста. Не те игнорирам поради една причина - запълвам си времето. А и се занимавам научно(до някаква степен), така че ти си просто поредното опитно зайче, което ще докаже теорията ми.MillionLies написа:Както мога да обобщя, ти си поредния уонаби умник, който смята, че всички останали са егати тъпите парчета... again. Не си единствения, не се коси.Omega-x написа:Какво можем да обобщим - МилионЛъжи е няква тийн уанаби курва, дето се взима за важна...again. Всички го знаят, само тя не, защото тя е по-умна :/
Интересен феномен - Когато има мацка, нивата на спам се покачват значително.
Съвета ми към оная курветина е да си ходи при циганите в испания и да не се прави на "лице зад маска; играеща роли, защото никой не я познава истински такива шитове".
Интересен феномен - като видите "мацка" и припиквате вече, нито знаете как да говорите с нея, нито изобщо явно я приемате за човешко същество. Говоря като цяло.
Съвета ми към теб, поредния "умник" е да си гледкаш живота и да не дрънкаш напред-назад. Не си мисли, че всички сме толкова прозрачни, че от 3 коментара да ни разбираш на мига кой какъв е. Не си наясно какъв ми е бил живота, нито с кого съм се чукала по време на него, за да ме наричаш курветина или каквото и да било друго. И не претендирам да съм "лице зад маска играещо роли, бла бла".
Ще те помоля да си спестиш коментарите по мой адрес, ясно ми стана какво ти е мнението за мен, достатъчно обиди написа. Не понасям хора, които нямат минимално уважение към другите, така че бъди сигурен, че "чувствата" са взаимни. Не желая да обсъждам себе си с никого тук. К'вото правя си е за МЕН, не се опитвай да ме дефинираш или да ми слагаш етикети, живей си живота и не се занимавай с мен като съм ти толкова неприятна. Игнорирай ме и толкова.
Малко може да се усетите, че и другите са човешки същества и на никого не му е приятно да бъде обиждан. И противно на всеобщото мнение тук - съществата от женски пол също спадаме към категорията човек.
Според мен беше достатъчно неуважителното отношение от ваша страна.
А ако наистина искате да ме изгоните от безценния си форум, не е нужно да го правите по бруталния начин, с обиди и отвратително отношение. Достатъчно ми е да ми се напише директно. При всички положения не мога да разбера причините ви, но както и да е.
Толкова от мен...
Диано, а съм чул да говориш нещо за коза ми, особено, че е зле и ще дойда до перник да ти смачкам бременния корем!