Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие: Re: С кого коментирате...
Публикувано на: 10 Мар 2009 01:36

MillionLies написа:
Omega-x написа:
Какво можем да обобщим - МилионЛъжи е няква тийн уанаби курва, дето се взима за важна...again. Всички го знаят, само тя не, защото тя е по-умна :/

Интересен феномен - Когато има мацка, нивата на спам се покачват значително.

Съвета ми към оная курветина е да си ходи при циганите в испания и да не се прави на "лице зад маска; играеща роли, защото никой не я познава истински такива шитове".

Както мога да обобщя, ти си поредния уонаби умник, който смята, че всички останали са егати тъпите парчета... again. Не си единствения, не се коси.

Интересен феномен - като видите "мацка" и припиквате вече, нито знаете как да говорите с нея, нито изобщо явно я приемате за човешко същество. Говоря като цяло.

Съвета ми към теб, поредния "умник" е да си гледкаш живота и да не дрънкаш напред-назад. Не си мисли, че всички сме толкова прозрачни, че от 3 коментара да ни разбираш на мига кой какъв е. Не си наясно какъв ми е бил живота, нито с кого съм се чукала по време на него, за да ме наричаш курветина или каквото и да било друго. И не претендирам да съм "лице зад маска играещо роли, бла бла".
Ще те помоля да си спестиш коментарите по мой адрес, ясно ми стана какво ти е мнението за мен, достатъчно обиди написа. Не понасям хора, които нямат минимално уважение към другите, така че бъди сигурен, че "чувствата" са взаимни. Не желая да обсъждам себе си с никого тук. К'вото правя си е за МЕН, не се опитвай да ме дефинираш или да ми слагаш етикети, живей си живота и не се занимавай с мен като съм ти толкова неприятна. Игнорирай ме и толкова.
Малко може да се усетите, че и другите са човешки същества и на никого не му е приятно да бъде обиждан. И противно на всеобщото мнение тук - съществата от женски пол също спадаме към категорията човек.
Според мен беше достатъчно неуважителното отношение от ваша страна.
А ако наистина искате да ме изгоните от безценния си форум, не е нужно да го правите по бруталния начин, с обиди и отвратително отношение. Достатъчно ми е да ми се напише директно. При всички положения не мога да разбера причините ви, но както и да е.
Толкова от мен...

Предвид поста, с който си ми отговорила, КОЕ точно не съм познал? Ти, скъпа моя, си срам за човешкия вид, както и 98% от форума! Но просто истината е, че съм по-умен от теб, и че мога да те преценя точно по 20 поста що за стока си. И не съм се опитвал, а го направих. Дефинирах те ясно и точно. Такива като тебе има много. Дори в момента се сещам за 3 момиченца, които бяха като теб и минаха през тоя форум (Емануел, Верседка, Диана) Всичките на възраст между 12 и 16 години, но със самочувствието, че знаят света като пете си пръста. Не те игнорирам поради една причина - запълвам си времето. А и се занимавам научно(до някаква степен), така че ти си просто поредното опитно зайче, което ще докаже теорията ми.

Диано, а съм чул да говориш нещо за коза ми, особено, че е зле и ще дойда до перник да ти смачкам бременния корем!

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2009 01:41

АХАХХААХХАХХАХАХ

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2009 02:07

Omega-x написа:
Предвид поста, с който си ми отговорила, КОЕ точно не съм познал? Ти, скъпа моя, си срам за човешкия вид, както и 98% от форума! Но просто истината е, че съм по-умен от теб, и че мога да те преценя точно по 20 поста що за стока си. И не съм се опитвал, а го направих. Дефинирах те ясно и точно. Такива като тебе има много. Дори в момента се сещам за 3 момиченца, които бяха като теб и минаха през тоя форум (Емануел, Верседка, Диана) Всичките на възраст между 12 и 16 години, но със самочувствието, че знаят света като пете си пръста. Не те игнорирам поради една причина - запълвам си времето. А и се занимавам научно(до някаква степен), така че ти си просто поредното опитно зайче, което ще докаже теорията ми.

Оф, ай със здраве, ве. ;в

69 - Черни лалета

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 10 Мар 2009 03:27

:D Омега, Омега има нема и ми заприличаш ( пак) на мен :D Което ми напомня, че трябва да пием кафе тия дни-този век.

Колкото до последното "момиченце", щом твърди, че е такова - хубаво, въпреки, че ме съмнява искренно. И то по-простата причина, че за да попадне женско тука или трябва някой да я доведе или да е адски тъпа(това се отнася за последните 2-3 години на сам, преди 2005-та форума все още горе-долу ставаше и за нещо друго :P ), съдейки по това, че съм регнала тука около 15 мои познати от женски пол и от всякаква възраст( 14-35г. ) и всяка загуби интерес след 2 часа - сами си вадете изводите :D

От друга страна е интересно, вярно спамите всички повече и за разнообразие не се карате за Деник ( Може ли да го получа тогава?).

И в заключение, Омега - напълни ми душата, но пък мислиш ли, че си струва времето, което ще пропилееш? Не мисля, но твоя вола - време бол, нали ;)

И така и така съм се разспамила, я да питам: Бе някой прави ли снимки от на Хами РД-то, че нещо нямам спомен :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2009 06:17

IceQueen написа:
съдейки по това, че съм регнала тука около 15 мои познати от женски пол и от всякаква възраст( 14-35г. ) и всяка загуби интерес след 2 часа - сами си вадете изводите :D

Уау, да! Извода ми е, че ти си явно най-интелигентната от всички тях, щом киснеш тук от 5 години.

69 - Черни лалета

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 10 Мар 2009 06:35

:o

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 10 Мар 2009 09:59

indeedhewas написа:

:o

ахаххахаха много добро!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 10 Мар 2009 10:06

Имах да кажа над педесе неща, обаче при тия десетина страници, дето сте ги направили, забравих к'ви бяха...

Само ще тегля една Цензура майна на Амензис, пардон, Реконекта, 'щото така и не се научи коя е Диана, коя е Деяна и че няма Деана ... Ебем ти и ползвотворните три години тука, честно.

А, сетих се. Трябваше да изразя гордостта си от това, че никой не може да ме накра да напусна тоя форум :!:

Както и да тегля една Цензура майна и на Пени, профаликатично така, 'щото ме дразни от време на време.

Сега желая секс, моля :)

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2009 11:23

Ей гнидо.Ща изпепеля бе, гавазин!

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2009 11:27

Ей Диано, кво прави Слави?

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2009 11:40

State of Mind написа:
Ей Диано, кво прави Слави?

Прави деца човека

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 10 Мар 2009 12:17

Снимки прави една колежка, ама главно с колегите.. има ме на няколко, ама не си заслужават. :oops:

--

Моридин, по едно време и ти отнасяше яко хейт, я от мен, я от други.. браво че удържа фронта! :D :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 10 Мар 2009 16:45

MillionLies написа:
Уау, да! Извода ми е, че ти си явно най-интелигентната от всички тях, щом киснеш тук от 5 години.

:D Кога одъртех толкова.

Е, едни пушат, други пият, аз си отглеждам форумово - всеки трябва да си има лош навик.

Хами-сама, другият път аз зимам фотоапарат :D Тамън ще имам основание да не се снимам.

А, да: Добро утро на всички ;)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2009 16:47

Ok ^^

Добро да е. =) Аз пак съм без комп... проблема е хардуерен, явно... :(

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 10 Мар 2009 17:07

Цитат:
Моридин, по едно време и ти отнасяше яко хейт, я от мен, я от други.. браво че удържа фронта!

От теб хейт не помня да съм ял :shock:
'Се тая, аз си мислех, че всичко едва сега започва, пък ти ме осветяваш, че вече съм удържал фронта :D Леко съм разочарован, признавам.

П.П.
Пени - гавазин и аз досега си мислех, че е нещо като хамалин и е обидно :oops: Обаче след кратка справка с речника гледам, че хич не е за изхвърляне; даже ше взема да се полаская от това определение.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2009 17:14

Е хубаво е, че не помниш.. и аз не тая лоши чувства към теб. :lol: Година време не е малко, като за фронт. =) Разочарован си, че си се променил към по-добро? Лол.. =)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2009 18:25

Това че е удържал не означава че хейта е умрял ;с

Профил Skype

Публикувано на: 10 Мар 2009 19:12

Моридин написа:
Пени - гавазин и аз досега си мислех, че е нещо като хамалин и е обидно :oops: Обаче след кратка справка с речника гледам, че хич не е за изхвърляне; даже ше взема да се полаская от това определение.

Аз бих се обидил, ако ме нарекат охранител.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2009 19:36

Егати сапунката, егати чудото

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2009 19:38