The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Няма разлика при мен... Но пък ме учуди това за Oblivion, на мен Skyrim с малко по-високи настройки от Oblivion ми върви по-добре. Но пък сега разбирам за длл-чето, което може би ще я направи по-приятна.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Трябва да намериш или купиш Amulet of Mara. След като го имаш, си го слагаш и отиваш да говориш с който искаш да се ожениш. После там има опция "аз имам интерес към теб" и я даваш. След това отиваш в храма на Mara в Riften и казваш на оня поп че ще се жениш, и той ти казва ок ела утре на сватбата си. И това еnephalem написа: Абе ами как се омъжвам? (аз играя като жена)
a.k.a Frosty
- MoonFlame
- В момента играе: Skyrim, Titan Quest
- Обратна връзка:
На моята машина Oblivion и се вижда по-тежък на макс настройки и при резолюция 1920, но тя наистина си е стара и скоро трябва да се сменя, а и за времето си тогава наистина имаше непосилни изисквания за да се види цялата красота. Наистина би било интересно да видим един Fallout 4 с този нов енджин, но не мисля, че от Bethesda ще продължат проекта. Факта, че оставиха ЛВ на Obsidian е доста показателен, само дано не поемат по стъпките на Bioware, които ще имат да бъдат прецаквани сега от ЕА.hyper1 написа:Няма разлика при мен... Но пък ме учуди това за Oblivion, на мен Skyrim с малко по-високи настройки от Oblivion ми върви по-добре. Но пък сега разбирам за длл-чето, което може би ще я направи по-приятна.
Китките помнят цвета...
И аз съм в момента на Даедрик Принц куест
А на Обливион от къде да взема тея Даедрик армори,които всички имат?
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

МожешЕрджан написа:После можеш ли да се ожениш пак? Щото аз се ожених за Aela и ся ме е яд и искам друга, а из нета гледам че не е много сигурно дали можеш да се ожениш ако овдовееш пък не ща да я убивам напразно...Depraved написа:Говоря с няква от Whiterun, вика помогни ми за еди кво си. И аз - добре. После се връщам, тя вика еййй мн ти благодаря, айде да се оженим ако искаш. Ми добре, хайде. Женим се и тя после - Къде ще живеем. Ми аз съм Imperial thief/merchant, тъна в пари сешсе. Отиваме в Solitude в имението ми, и аз се радвам, че ще прекарам първата си спокойна нощ от дни насам до любимата. И какво да видя - тя се намърдала в мазето в килера да спи. Изкарах Mace of Molag bal и и размазах главата.![]()
ЗАТРУПАН съм с куестове, повечето от които тъпи. Отидеш да изпълниш един, а по пътя подхванеш още 3. И са разпръснати из всички градове, а искам последователно да мина през тях, не през всичките директно и да насъбера още повече куестове. Вече не помня кой куест от кого е и защо е...
И аз съм затрупан с тъпи куестове, и irl също, трябва да решавам задачи и да пиша съчинения, не остава време един дракон човек да убие.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- MoonFlame
- Обратна връзка:
Отключват се с вдигането на левелинг. Ако още не ти ги дава значи нивото ти не е достатъчно високо. Накрая ще видиш как най-обикновени бандити са екипирани с тях дори.NNkGX написа:И аз съм в момента на Даедрик Принц куест![]()
Китките помнят цвета...
Минах последния куест...
Няма кредитс просто продължаваш.Сега ще мина куеста с даедрик принца и почвам отначало.
Няма кредитс просто продължаваш.Сега ще мина куеста с даедрик принца и почвам отначало.
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Абе само на мен ли играта използва само 2 гб рам от 4?
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
Не. За всички е така. Ако искаш да го увеличиш - тука.ex1s7 написа:Абе само на мен ли играта използва само 2 гб рам от 4?
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Мерси за линка
Roses are red
violets are blue
violets are blue
Имам проблем със звука на играта...значи,изчезва през 1-2 минути,а по време на диалозите заглъхва пак и точно през диалог чувам звук.
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...

Баси грозника.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
Играта ползва само 2 гб рам ли? Ебаси гадното да не може да се възползва от повечкото рамец. Лично аз като я пусна всичко на ултра от адванс опшънса всичко андупено с антиалейзинг е ок, но ако надъпи и еидн анизотропик х8 почва да зачита от време на време като от рам засечки. Демек вървиш си и изведнъж за 1 секунда зачита разни неща. Мисля че ако ползва 4 рам ще намлят тези засечку, но не ми се експериемнтира с тези програмки.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Има ли някакво ограничение на фракциите/гилдиите, мога ли да се присъединя към всичките ? Иначе и аз си написах кода за повече товар, к'во да правя свикнал съм да обирам всичко по труповете а лимита е адски малко.. в Обливиъна не помня колко беше но нямах такива проблеми а редовно си обирах и къщите... друго което ме издразни че случайно бих шут на една кокошка(дори не я убих!) и всички в селото ми скочиха като обезумели 
- MoonFlame
- Обратна връзка:
Поне засега не виждам ограничение, а колкото до това колкото може да носиш мисля, че стамината вдига лимита. Не съм сигурен защото вече 30 нива вдигам само магия и съм заложил на друг стил. А колкото за рама iddqd, пробвах тази малка програмка, но това замръзване поне при мен си остана, затова върнах оригиналното ехе, което си бях запазил предварително. Може и да има смисъл от нея и полза, но поне аз не видях.
Китките помнят цвета...
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Вдигай си стамината и ще ти се вдига и теглото което можеш да носиш.Progressor написа:Има ли някакво ограничение на фракциите/гилдиите, мога ли да се присъединя към всичките ? Иначе и аз си написах кода за повече товар, к'во да правя свикнал съм да обирам всичко по труповете а лимита е адски малко.. в Обливиъна не помня колко беше но нямах такива проблеми а редовно си обирах и къщите... друго което ме издразни че случайно бих шут на една кокошка(дори не я убих!) и всички в селото ми скочиха като обезумели
a.k.a Frosty
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
WTF това никъде не ми го показа.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
хахахахаха, ебати тънките метълски препратки!!! напълних гащите от кеф!
Не четете ако не сте минали мисиите на гилдията на крадците:
Не четете ако не сте минали мисиите на гилдията на крадците:
Spoiler for KATATONIA:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аз замръзването го отсраних като махнах анизотропик филтъра. Явно текстурите много набъбват като обем с него. Иначе нпц тата и кончето ми развалят доброто впечатление от играта. Просто толкоз малоуми нпц та няма. Това ми седи на вратат и не ми дава да мина да се бия и кви ли не мизерии ми прави. Супер зле, а коня ми скача да се бие като луд. Ебаси върколака е тоя кон.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.